Sevgiliniz böyle bir talepte bulunsa izin verir misiniz? Ya da size sormadan tatildeyim ben dese tepkiniz ne olur? Ayrılırım demek yerine gerçekten vereceğiniz tepkiyi söyleyin. :)) Temsili ben..
Sevgiliniz karşı cinsin de olduğu bir arkadaş grubu ile tatile gitmek istiyor, tepkiniz ne olur?
Canım hangi devirde yaşıyoruz tabiki izin veririm gezip tokmak onunda hakkı... tabi dünyanın en geniş kızı da benim zaten bütün kızlar benim sevgilime yavsayabilir. Zaten paylaşımcı olmak lazım... oldu olacak o gurup toplanıp hep beraber beni ziksinler anasını satim...
Sevgilimin karsi cinsten arkadaslari yok olsaydi sevgilim olamazdi. Kendi arkadaslariylada sadece tanidiklarimla gidebilir ama zaten kendisi bile sevmiyor arkadaslarini
Bunlar paranoya sadece her istediği zaman o şekilde her yere grupla giden bir kız zaten kendini aşmıştır ve kendini bilen bir erkek bu tiple sevgili olmaz.
Eğer gitmek için benden izin isterse ve fikrim onun için gerçekten önemli ise izin veririm tabii ki, bu dünyada zaten iki cinsiyet var ve ikisini birbirinden saklamak imkânsız, illaki hayatımızın bir alanında karşı cinsle ortak bir planımız olur buna engel olamayız ve sevgili bile olunsa insan her zaman aynı kişiyle vakit geçirmekten sıkılır bu yüzden bazen değişiklik yapmak her iki tarafa da iyi gelebilir
Kimseyi sırf sevgilisi olduğum için kısıtlayabileceğimi düşünmüyorum. Elbette ki gidebilir, bende gidebilirim. Böyle bir sebepten yeterince güveniyorsam ayrılmam ama her koşulda tatilini ona zehir ederim.
gittiği oldu. izin alma şeklinde değil de haber verme gibiydi. benim icin sorun değil, üniversite arkadaslarını kıskanacak değilim. ben yapsaydım kan çıkardı tabii orası ayrı.
Benim hatunum yapmaz 😉. Yapsada üzülceğini çok iyi bilir. Ayrılık aşamasında konuşma olur ama kızgınlığın geçmesini beklerim. Ve yaptıysada vardır bir hikmeti derim.
En İyi Cevaplar