Arkadaşlar yaklaşık 1buçuk senedir ilişkim var ancak sorunum kız kardeşi. Aşırı derecede yakınlar biz 93lüyüz kız 97li. Sürekli canı abisine atıyo. Çık şımarık bir kız normal insanlaea karşı öyle değilken abisine ölüyo şımarıklıktan ve çok kıskanç önceden çok kıskanıyodu beni ancak tanıştığımızda beni çok sevdi aşırı çekingen bir kız ama abisinr karşı sevgilisi gibi bana hiç bir zararı yok fakat ben sevgilimi sürekli arayıp mesajlar atmasından rahatsızım yok benim attığım fotografı görüyo facebbokta hemen ay abiş çık yakısıklısın gibi mesajlar burama kadar geldi srtık önceden çok sık mesaj stıyodu şimdi sevgilşsi var fazla yazmıyo arıyo 2günde bir bu arada ünide okuyoruz ailemixin yanında değiliz. yanımda cak cuk öpmeler falan cok rahatsızım sevgilimde onu öpünce benide öpüyodu arada kalmıyodu hiç. kız kardeşine çok düşkün ama kızınki dirrk şımarıklık ben düşkün olmasına bişey demiyorum ama benim yaptıgım nazları yapıyo ya. Bişeyde diyemiyorum bir çok kex kavga ettik kardeşine çok düşkün olduğu için söyleyemem bu kıskanclığımı. Ama kız geldiğinde anlıyo halimden tavrımdan sevgilimin tavırlarından bir sıkıntı yok ama kızınki çok kardeşim ya bişry de gelmiyo elimden değiştiremem tavırlarını ne dicem sanki sevgilime ne diyosun mu dicem ben benden baska birinin değerli olmasını hazmedemiyorum kendimi uzaklastırdım kızın geldiğinde gitmiyorum çok söylüyorum kardeşi saçmalam herkes farklı büyümüş diye kız bide ben olmadan öncede böyleymiş abisine kızın bana yaptığı tek bişey yok ama ben uyuz o şuyorum kaylanamıuorum artık bu yüzden ayrılmayı bile düşnüypyum napıcam yakın zamanda söyledim cok sımarık bence diye kavgalar ettik sana yorum yap diyenmi oldu diye çıkıştı sevmiyorum kardeşini kusurs bakma dedim ama hem sevgilim kıx kardeşine çok düşkğn kızda buna öyle. Napıcam ben kendime hakim olmaya çok çalıştım hergğn aramasın mesaj atmasın diye dua ediyorum bildiin kız aramasa bir hafta mesaj atmasa seviyorum saçmalamışım diyorum ama 1ay geçsin yazsın yine sinirleniyorum napıcam?
Güncellemeler
+1 yıl
Etrafımdan hep oha kardeşini niye kıskanır insan ne kadar yakın olursa olsun senden tabikide önemli olucak ona daha değer vericek gibi tepkiler alıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer