konuşamıyorum ne bilim bir erkekle nasıl sohbet edilirki akıcı şekilde zaten çok acımda , neler konuşulur erkeğin sevdiği şeyler neki? şu telefonu birinize versem yerime msjlassa olmaz mı 😂😂😂😂 Taktik ne bilim bir şey diyin kurtarın beni bu durumdan allah rızası için
Kaçan kovalanırr sen çok kovalamışsın bir tarafı tavan yapmış salak demiş sana kendi ne acaba sende onu aşşala bak bakalım noluyor ayy buradan sinir oldum. Aşıksan seviyorsan bağlamak istiyorsan ağırdan al. Yerine göre davran konu felan bulalım deme uzak dur dikkatini çekersin zaten. Ama konuştuğun kişi karaktersiz egolu iğrenç bir varlık kusura bakma tutamadım kendimi. O senle asıl konuşmasını bilmiyor sende sıkıntı yok canım benim.
Arkadaşım da senin gibi canım sevdiği için ne yaptığını bilmiyor sırf onun için kapandı ailesi öyle diye çocuk neler çektirdi aldattı etti ama hala kız seviyorum sabretcem dedi şimdi yine birlikteler ben diyorum olmaz diye ama bizimki bırakamıyor askerde sevdiği çocuk izne çıkınca kızı umursamıyor askeriyeye girince kıza yapışıyor bizimki salak tabi. Ağırdan al faydasını görürsün
Beğendiği filmleri sor , sevdiği dinlediği müzik.. buhafta sinamada şu filmler var gidelimmi.. ilerde şunun şöyle olmasını istiyorum.. sende yanımdayken çok mutlu olurum.. gibi gibi muhabbetler aç akıcı ol biraz.. cinsellik konusu açmamada gerek yok.. seni bencil gördüm açıkcası.. biraz onu düşün ne sever ne yapar ne ister sor.. böylelikle daha sağlam ve sağlıklı bir ilişkiniz olur
bir film olmalı.. dialoglar böyle olmalı. uzaylılar orayı istila ettiğinde yanlış yere geldik deyip terketmeli. ben senaryo yu yazmaya başlıyorum. iki genç kafede buluşurlar. sonra..
Yani konuşmak için bir konu da olabilir ya da konuşurken kendiliğinden konular da gelişebilir sadece rahat ol ve rahatça normal muhabbet eder gibi et olur mu
Hadi birşeyler konuşalım demekle sohbet konusu vs açılmaz Ortak noktalariniz olmalı uzunca saatlerce sohbet etmek için vs Sabahtan yatana kadar sohbet ettiğim zamanları bilirim
Bak futbolcular ne yapar? Resmi maça cikmadan hazırlık maçı yaparlar antreman yaparlar sonra maça hazir olurlar :) adam hazırlık maçı teklif ediyor sana
En İyi Cevaplar