Bazen insan darmadağın olur toplamak istemezsin ama toplanmak zorundasın 😀🤒🤕💉🌡️🏥
Bı geçmiş olsunu alırım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
benimle savaş alanında tanış en karanlık gecede dahi senin kamuflajın olacağım ve bir kılıç ve kalkan gibi seni koruyacağım. belki de ilk düşen biz olacağız fakat bunu değiştirebiliriz. benimle sadece arenada tanış. Yüz yüze duruyoruz insan ırkımızla beraber yine günahlar işliyoruz kızlarımız ve oğullarımız ödüyor. Bizim tarihimiz sanki tekrar tuşuna basmış.
insan bazen karşılık bekler mutlu olsn diye verdiklerine bazende karşılıksız yapar eğer değiyorsa ama değil mi ve mutlu olmak isteyen herşeyden olur ama birde hiç bir şeyden tat bulamamak vardır ya işte o zaman ilaç gibi olan ancak seni tek mutlu etmeyi başaracak olandır
Ben kimseden karşılık beklemem yaptığım şeyler mutlu eder fakat benim tanimladigim mutlulukta kimsenin lugatinda yoktur ne aldığım ayakkabı da ne yediğim restorant da ne gezdiğim avm de mutluluk farklılıktır benim için herkes gibi olmayan
Testi isteğe bağlı yapıyorlar bende istemedim daha önce geçirdim bütün etkileri var yüksek ihtimal covid artık o testi yapmaktan bıktım işim gereği çok yaptım
Öyle yapıyorum sonları zaten çok aileme de temas etmeden kendi katim da kalıyorum yemeğimi her seyimi kendim yapıyorum diğer türlüsü de sadece test olmus olmam olacaktı