2007 senesinde kocasını 300 erkekle aldatan, sanal ortamda tanışıp buluşan buluştuklarının 32 siyle yatan ve bunu da kitap haline getiren kadın hakkında neler düşünüyorsunuz? Kocası boşandı çocuğunu da istedi ama mahkeme çocuğu annesine verdi. Kadın adamı şişman, kepçe kulaklı, kısa boylu falan diyerek eleştirirmiş o zamanlar. Kadın ingilizce öğretmeni ve yattıkları arasında şarkıcı Emrah da var :) O zaman bir okulda öğretmenlik yapmaya devam ediyordu ve öğretmenlik yapıp yapmaması çok sorun edilmişti. Sonradan yine devam etmesinde sakınca olmadığı kararı çıktı ve şimdi de farklı bir okulda ingilizce öğretmenliği yapıyor. Ben kadının facesini, aldattığı kocasının da twitterini buldum. Adam iyi birisine benziyor ve boğaziçi bitirmiş doktora falan yapmış birisi :(
Kocasını 300 erkekle aldatan kadın için neler düşünüyorsunuz?
Aile içi sorun olduğu için bunu tek taraflı değil; iki taraftan da dinleyip, kadını bu duruma sevk eden etmeni bulmak lazım. Öbür türlü herkes eleştirir. Yaptığına gelince asla doğru değil, tasvip edilecek bir durum değil. Bu durum içinde aldatmaktan ziyade; boşandıktan sonra nasıl bir hayat yaşamak istiyorsa yaşasın.
Duruldum yazıyor internette bir gazete başlığında. Ama bilemiyorum. :) Şu an 38 yaşında ve alkol kullanan, eğlenmeyi seven birisi. Türkiyede İstanbul'da ingilizce öğretmeni.
Öğretmenlik yapmasında nasıl sakınca yok? O gider öğrencilerini ayartır. Ayrıca mahkeme çocuğu neden annesine veriyor? Çocuğun yaşı çok küçük değilse çok saçma.
İlginç gerçekten, o hakimin yargılama kabiliyetini bir sorgulamak lazım... Beni hiç ilgilendirmez valla ne yaparsa yapsın =) Ama çocuğa yazık... Hani dediğim gibi bu bir rahatsızlık belli ki. Hani çok afedersin direk "o..." deyip geçiyoruz böyle durumlarda ama, bu başka bir şey. Düzenli bir ilişkisi olur anlarsın. Düzenli 5 ilişkisi olur onu da anlarsın da... 300 adamla yatmak nedir yani?
Şişman kepçe kulakli biriyle evlenen her kadin 32 kişiyle yatacak olsa bu 32 kişiminde en az 25 i göbekli en ez 10 tanesi kepce kulaklu ve ortalama 10 tanesi kepce kulakli göbekli olmuştur.. Çunki o tarif genel erkek tarifi. Yani kadinin o kadar insanla yatma sebebi eşinin kusuru değil kendisinin rahatsizligi.. Bence hasta birisi. Tedavi olmali..
Haklısın. Kimse adamın ismini bilmiyor ama biraz araştırınca adamın da ismi cismi ortaya çıkıyor. Yakın çevresi biliyordur, büyük rezillik gerçekten :(
En İyi Cevaplar