Eski sözlüm beni aldattı evli bir kadınla. Sonradan ögrendim ki o o.. kadın ile 12 senedir konusuyor bulustuklarında cinsellik yaşıyorlarmış. Bu eskim de bir yandan cinsellik yaşıyor başkaları ile. Hala konuşuyor o aldatıldıgım kız ile. Bu güzel kardeşim bu kızı şimdi seviyor mu sevmiyor mu? Zamanında sevgililerdi bunlar evlendirmemiş aileler.
Güncellemeler
+1 yıl
Güzel kardesm yazmıyor orda tabi kı kufrettm🤣
Kocasını aldatan bir kadın hakkında ne düşünüyorsunuz?
Senin eski sözlün erkek o. pusu😄diğeride hakiki orjinal o. pu😄bosver bırak bütun gün s, kişsinler
2
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle 🤣 Bosverıyorumda sevıyormu sevmıyormu onu merak ettim. Kızın hakkında o calsııyor ben yıyorum demiş tam arkadaşım anlıyacagın sevse böyle konuşmazdı
Keşke uygulayabilsem. İyi hissediyorum kendimi sonra konuştuklarınu görüyorum tekrar sinirim bozuluyor. İnsanlar bukadar ikiyüzlü sahtekar nasıl olabiliyor diye hayret ediyorum
Başta inkar etti ama gercekler ortaya cıkınca ıtıraf etti tabi. Kız beni seviyor ben mı cagırıyorum sanki gibicesine konustu benımle. Sende onu sevıyosun dedıgımde sanane vs dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karısını / Kocasını aldatan , sevgilisini de aldatır herkesi aldatır.
Senin eski sözlün erkek o. pusu😄diğeride hakiki orjinal o. pu😄bosver bırak bütun gün s, kişsinler
Aynen öyle 🤣 Bosverıyorumda sevıyormu sevmıyormu onu merak ettim. Kızın hakkında o calsııyor ben yıyorum demiş tam arkadaşım anlıyacagın sevse böyle konuşmazdı
🤣salla gitsin.
Arkadssm p i c olacak. Yarabbm delırıcem bu cevırmelerden 🤪
Fikrini söyle sen yinede 🙂
Eski sozlünu boş bir eve çagır. Sonra o kadinı da çağir ikisini buluştur orda😂😂
😒 ne bok yiyorlarsa yesinler
Üzulme ya 🤗bu dunya da kimse icin kendini uzme. Biri gider biri gelir
Keşke uygulayabilsem. İyi hissediyorum kendimi sonra konuştuklarınu görüyorum tekrar sinirim bozuluyor. İnsanlar bukadar ikiyüzlü sahtekar nasıl olabiliyor diye hayret ediyorum
O duygusal hareket etmiyor cnku😒s, kinin doğrultusunda hareket ediyor o yuzden. Açık söylüyorum
Öyle zaten , sağol buarada yorumun için netti üzdü ama bazen gerek 🙂
Ben açık sözlüyüm😅aklimdan geçeni direkt söylerim. Üzulme lütfen😊
Bende öyleyim ama bana karşı yapılırsa sevmiyorum😄
Yani hoslanmadıgım bişeyse, üzülmem tesekür ederim :)
Takip atarsan sevinirim😊sorularına görüslerimi paylasırim
Pek paylasmıyorum ama :) ekleyim istersen
Sen nasıl istersen 😊
Hani nerdesin😄😄
Ekledim :)
Olan olmuş olan oluyir siz kendinize bakmaniz en guzlei birakin eskileri
Devam ediyorum da hala konuşuyorlar o yüzden merak ediyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Hala konusuyorlarsa demekki devam ediyordur aralarinda ki ilişki
Herkes hakettiği ile birlikte o zaman boşver
Aklıma geliyor sürekli yarım sene gecmesine rağmen çok zor bişeymiş başına gelmeyen anlıyamaz.
Canım ben iki aylık ilişkimi bir buçuk senede zor unuttum anlarım yani
Valla öyle oluyor😏 erkeklerın canı cehenneme
Aynen
Aileleru evlendirmemis yarim kalan ask hikayesi
Sevıyorlar hala yani onu mu demek istiyosun
Sevmese 12 yilda silerdi hayatindan aileler izin verse evleneceklrmis ustelik su an evli olacaklardi
Öyle de kızın hakkındada pek iyi seyler soylemıyor.
Takiliyorlar iste cok kasmiyorlar
Hayırlı işler.
🙂😉
Seviyo adam sende sev aldat miss
Aynen iç sesim bunu diyor zaten
Duydum geldim:)
Gelmıyeydın iyidi 😒😏
Sebep
Onu bırakmaz bence. Uzak dur.
Bırakmıyor zaten ama nedenini merak ediyorum seviyor mu cidden? Yoksa kullanıyor mu? Uzak duruyorum çok şükür.
Seviyor bence. Sevmese, diğer kişileri ihmal etmez.
Nasıl ihmal etmez..
Seni sevseydi, sadece cinsellik olarak gördüğü bir kızı tercih etmezdi. Senin duyduğunda ondan ayrılacağını bildiği için bu işe kalkışmazdı.
Demek kızı sadece cinsel ihtiyaç olarak görmüyor.
Başta inkar etti ama gercekler ortaya cıkınca ıtıraf etti tabi. Kız beni seviyor ben mı cagırıyorum sanki gibicesine konustu benımle. Sende onu sevıyosun dedıgımde sanane vs dedi
İyi şeyler düşünmüyorum
Ne düşünüyorsun? Kullanılıyor kız düpedüz ben bunu düşünüyorum
Kendi isteğiyle kullanılıyor kalltaklar gibi
İçim okdr ferahladı ki Şu an 😁
😄belli zaten onun için sormuşun
Aynen 🤪