8 aylık bır ılıskım var.. Bazen bu soru kafamı cok kurcalıyor.. Ben sevgımden emınım.. Herseyi yaptım sevdığım ıcın.. Şiddetli kavgalara dayandım.. Mücadele ettim.. Onunda bazı zamanlar sevgısınden emın oldum.. Cıddıyetınden de.. Aılemle tanıstı.. Benı aılesıyle tanıstırdı.. Ama öfkelendiği zaman öylesine sert olduki bana karşı tavırları.. Duymadığım hakaret işitmediğim kötü söz kalmadı.. Kıskançlığına bile tamam dedim.. Beni başka kızlarla kıyaslamasından tutunda yazışmalarına kadar hepsının beni gıcık etmek ıcın oldugunu soyledı.. Kac defa ayrılık kararı alıp sözünden geri döndü.. Defalarca beni engelledi telefondan. Defalarca geri döndü.. Gercekten seven ınsan sevgılısını bu kadar üzermi? Seven erkeğin yapacağı şeyler mi? Yoksa sevmediği için mi bu öfkesi kini?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu odun seni sevmiyor, bunu unutma. Ayrıca bir tarafınıda kaldırmışsın malesef. Erkeğin en anlayışlı zamanı evlilik öncesi zamandır. Bu zamanda sana hakaret etmesi kabul edilemez. İlişkilerde en önemli şey karşılıklı saygıdır😊😊 Seni hak eden erkeklere şans var güzelim. Böyle odunları hayatından çıkarç sakın evde kaldım triplerine de girme. Yaş 30 gayet iyi. Artık evlenme yaşı 32-33 oldu unutma 😊😊
O büyük kalbini sevgisiyle dolsurabilecek erkek o kadar çok ki? Bunlara şans tanı bence.😊😊 unutma siz her daim seviye muhtaçsınız. 20 dede aynı 70 dede aynı. Seni sevecek ve senin de onu seveceğin erkeklerin sana yanaşmasına izin ver 😊😊
Bu seni tersledikçe zayıf insan psikolojisinde ona daha da hayranlık duyuyorsun😊😊 kendine Saygını ve güvenini kazandığın anda bu kişinin hayatında yeri olmadığını anlayacaksın.137 Yorumla- +1 yıl
bunların hepsının farkındayım.. yapamadıgım tek sey kalbımı yerımden atıp sokmeyı cok ısterdım.. parcalamayı.. elımde olsa.. yapamıyorum ıste. tek sorunum bu.. ve o kadar zor oluyorkı sevmem guvenmem.. Hayatımda ılk kez bırını sevmıstım yenıden dedım.. uzun bır aradan sonra.. ama buda boyle cıktı.
Cevap sahibi+1 yılBak güzelim elimdeki tabancada tek kurşun var. Eğer yanlış hedefi vurursan yani Evlenirsen ömür boyu pişman olacaksın. 2 seneye ayrılırsın ve 32 yaşında dul bir bayan olarak kalırsın malesef. Ülkemizde en zor şey dul bayan olmak Zaten malesef. Bu sefer evlenmek istesen düzgün biri çok zor güzelim 😊😊
Sen kendine güvenini kaybetmişsin. Bunu kazanman lazım. Çevrenden ve arkadaşlarından destek alman lazım. İlk 1 ay zor geçer ama 1 aydan sonra herşeyin yoluna girdiğini göreceksin😊😊
Bu mevzuları konulacak sanırım etrafında pek güveneceğin erkek arkadaşın yok. Erkekler daha mantıklı akİl verir. Sonuçta bu tipleri iyi biliyorlar.😊😊
Bak güzelim biraz destek ile bu öküzü hayatından çok kolay çıkarırsın unutma😊😊 istersen bu konuda sana biraz destek de olabilirim.
Para pul bayan için önemli değil. Eve girdiğinde seni Seven insanın olması senin önceliğin. Sana saygı duyan birisi 😆😆😆
Maddi bağımsızlığın var mı- +1 yıl
tabıkıde maddı bagımsızlıgım var.. onda sıkıntı yok.. eskıden guvenımde vardı.. ama artık sanırım yok.. uzun bır suredır kendımı caresız hıssetmeye degersız gormeye basladım.. artık kendımı rahat ıfade edemıyorum.. baskı altındaymısım gıbı hıssedıyorum.. onu sevdıgım ıcın bazen cok mutlu bazende cok mutsuz olyorum.. evlılıkten sonra belkı degısır kolayca hareket edemez umuduyla yasıyorum.. ama degısmeyecegını de bılıyorum.. kafam cok karısık.. Eskıden sevdıgı bır kız varmıs bazen kendımı onun yerıne koyuyorum.. o kadar mutlu oluyorumkı bazen.. 5 yıllık kız arkadsı.. o kıza belkı hıc boyle davranmamıstr dıye uzuluyorum.. kahroluyorum.
Cevap sahibi+1 yılBu en iyi hali. Evlendikten sonra daha kötü olacak bunu unutma 😊😊 mutsuz olmanı istemem güzelim.
Maddi bağımsızlığın var ve bunun kahrını çekiyorsun. Bak güzelim kendine güvenini geri kazanacaksın. Seni seven iyi niyetli erkek çok fazla var. Belki bu kadar karizmatik olmaz ama senin gözlerine bakmaktan kendilerini alı koyamazlar. Sana çol güzel bakarlar ve buda senin içini eritir 😊😊
Siz her zaman ilgiye muhtaçsınız güzelim unutma😊😊
Senin güzel ce bir dertleşmeye ihtiyacın var.😊😊 hemde hemen
Cevap sahibi+1 yılDedİklerimi dikkate almanı tavsiye ederim 😊😊
Bu arada işin tam olarak nedir. Öğretmen, memur beya daha iyi bir işin varsa seni bankamatik kartı olarak görebilir malesef. Aileside bak bunun işi iyi bunu kaçırma diyebilir😊😊 malesef erkekler böyledir- +1 yıl
yok o avukat bende ogretmenım.. benden dusuk karıyerlı ınsanlarla ısım olmaz
Cevap sahibi+1 yılOda sen öğretmen olduğun için senle birlikte olabilir dediğim gibi.
Ama düşük karıyer hakkındaki düşüncen yanlış. Önemli olan seni seven biri. Bugun maddi durumunun iyi olmaması ilerde iyi olmuyacağı anlamına gelmez. 😊😊
İlerde çok pişman olabilirsin, benden demeis- +1 yıl
para olarak kesınlıkle bana muhtaç olmamalı.. kı bana muhtac kesınlıkle degıl.. bende ması yuksek.. kardeslerıne bakıyor evı var vs.. ben ona bakarsam olmaz.. zaten para mevzusu aramızda gecmemeli.
Cevap sahibi+1 yılSenin ona bakman zaten olmaz. Hayatınızı idame ettirecek gelir olması lazım. Kendini denk bir öğretmen veya kamu görevliside olabilir. Ama bu avukat diye evleneceksen hata yaparsın.
Benden de söylemesi mutsuz bir hayat seni bekliyor malesef- +1 yıl
bende bıraz karıyer takıntısıda vardı.. daha oncede doktor muhendıs gıbı erkeklerle cıddı dusunmus sonra olmadı.. ogretmenlerle yapamam ben..
Cevap sahibi+1 yılSen karıyer istiyorsun belli. Karıyeri olsun çekerim mantığı 😊😊 tabii karar senin. Ama şöyle de düşün belki sen bir avukat veya doktor olsan sana yaklaşımı farklı olabilirdi. Ben senden üstünüm ben ne dersem onu yapacaksın ve kahrımı çekeceksin mantığı olabilir. Onla kariyeri olduğu için onla olduğunu düşünmüş olabilir.
Erkekte böyle düşünür
Cevap sahibi+1 yılHer iki düşüncede hastalıklı bence
- +1 yıl
bende eskıden berı bır sevmelıyım takıntısı ve karıyerı olsun takıntısı vardır.. karakterlıde erkek arkdsım oldu.. onunlada ıs sebebıyle bıttı.. karıyersız ama sevebılecegım hıc cıkmadı.. karıyer ve sevmeye ıkı seye onem verıyorum.. onda oldu bunlar
Cevap sahibi+1 yılİlerde anlayacaksın hatanı. Sırf kariyer diye bunu düşünüyorsun. Sen bunla evleneceksin ve hakaretler artarak devam edecek. Hatta fiziki mudahale Bile olacak.
Oda kendi mesleğini kullanarak seni ezecek. Ben avukatım sen nesin ki. Altı üstü öğretmen diye
Karar senin, hayatta senin
Cevap sahibi+1 yılBiraz sert oldu ama kusura bakma
- +1 yıl
ben alışıgım zaten.. onemlı degıl.. ayrılırsam bu ılıskımden bu sefer sevgı ve karıyer arasında sevmedıgım ama karakterlı ve karıyerlı ınsandan yana olucak tercıhım..
Cevap sahibi+1 yılTamam işte karakterli olsun. Demek istediğim bu
- +1 yıl
o zaman hem sevdıgım hem karıyerlı hem karakterlı olmuyor.. benı cok seven deger veren karıyerlı ınsanlarda vardı.. ben elımın tersıyle ıttım.. sevmıyorum dıye.. sevdıgıde boyle yapıyor ıste
Cevap sahibi+1 yılSanırım aile baskısıda var. Avukat diye het zaman işleri iyi gidecek değil. Ben sigorta primini ödeyemeyen birçok avukat tanıyorum. İlerde ne olacağı hiç belli olmaz 😊😊
Belki şimdi bir öğretmen ilerde kendi Dersanesi açacak ve çok karıyerli bir Noktaya gelecek- +1 yıl
yok ogretmenlere gıcıgım.. ve bır erkegın en son yapabılecegı ıstır.. daha cok bayanlara yakısıyor.. zorla bı ogretmen olmus baska bı meslek yokmus gıbı.. erkek bıraz daha ıs konusunda basarılı olmalı en azından unıversıtede bı akademısyen olabılır.. ogretmenlerın tayın ısıde sıkıntılı koy koy bucak bucak gezeceksınız.:D:D ahh hıc cekemem
Cevap sahibi+1 yılHa ha sen bilirsin tabi
Memurda istemezsin o zaman 😛😛 dimi
Anneciğinde istemiyor sanırım- +1 yıl
ve aranızdakı muhabbet hep aynı.. su ogrencının durumu nasıl bende cok kotu sende:D:D yok ya bu yaramaz.. sende nasıl.. okul muduru bana sunu dedı... sabah aksam aynı seylerden tartısacaksınız.. bırde tatıllerınız bıle aynı aynı semıner gunlerı..:DD:D cok korkunc bısey. ıcımı baya benım.. bıraz farklı olsun.. ne bılıyıım.. kostursun baska ıslerde.. cunku bırde oyle salaklar var.. benım sınıf daha basarlı yok senınkı gıbı.. sacma sapan evlılıklerı olan ınsanlar var.. olum gıbı
- +1 yıl
yok memurda olmaz.. doktordan avukattan asagısı kurtarmıyor yanı baska mesleklerı kucumsemek ıstemıyorum ama kultur alt yapıları pek olmuyor ıkıncı gunden sonra hemserım nereye muhabbetıne donuyor.. konusacak bısey kalmıyor. sıradanlasıyor.. ben bıraz ılıskıde hareketlılık ıstıyorum ondan
Cevap sahibi+1 yılTamam öğrenmen dEğil ama memur Başka kurumda. Uzman falan değil ama 😊😊 gene olmaz dimi
- +1 yıl
yok olmaz.. benım su ana kadar cıktıklarım doktor muhendsı ya da avukat oldu. konusup anlasabılcegımı dusundugum ınsanlardı.. bırını sevmedım dıgerınıde cok sevdım ama karakter oturmamıstı.. hem karıyerlı hem karakterlı hemde bıraz sevıyım hemen evlenıcem de yok:D:D
Cevap sahibi+1 yılAma onlarda kendi ayarlarında istiyorlar benden demesi. Tecrübe ile sabit
- +1 yıl
benı sevıyorlar genelde.. bende bır sıkıntı yok.. sıkıntı kendıme gore bulamamam.. mutlaka bırınden bırı eksık olur.. ya karaktersız cıkar.. ya da sevmedıklerım benı bulur.. ya da ben cok zorluyorum ıllakı sevıcem begenıcem dıye.. bende kendıme hep guvendım hepte karıyerlı ınsanlar cıktı.. ama olmadı hıcbırıyle
Cevap sahibi+1 yılKariyerli insanlar tip tiptir
1- kendime çok güvenenler kendileri gibi kariyer aralar.
2-kendine pek güveni yoksa alt bayanları kabul ederler ama ben seni bu halinle seçtim ben ne dersen o olacak derler
3-sadece aşkı arayan insanlar ise senin mesleğinle ilgilenmez. Lise mezunu bile olabilirsin ama kendisini kariyeri için değil karakteri için sevmesini ister.
İzmir kızları hep 3. Seçeneği tercih ederler. Bu yüzden mutlu olurlar- +1 yıl
bende 3 ten yanayım.. benı bır erkek meslegım ıcın kesınlıkle secmemelı.. ya da guzellık vs.. bunlar gelıp gecer.. karakterım ıcın secsın ısterım.. sanırım bıraz o yuzden bana baglı kaldı.. karakterımı genelde begenırım. cok sadık durust ve uyumlu bır kısılıgım var.. fedakarlıklar yapabılırım seversem.. tatıller bol.. cocuklara ayrı ılgı ozen.. ev hanımlıgım var.. cok guzel yemekler yaparım vs.. bundan dolayı benı sevmıs olabılır..
Cevap sahibi+1 yılAma sen 3 e uygun değiisin
Mesleği için onla birlikte olduğunu anlıyorlar malesef- +1 yıl
maalesef ben onu karakterı ıcın secmedım.. karıyer ve bıraz sevgıde olustu ondan dolayı.. asık oldum hayatımda ılk defa.. sureklı onu dusuyordum.. ılk aylarda.. yemeden ıcmeden kesılmıstım.. gunde belkı 10 15 defa konusuyorduk telefonla sımdıde oyle.. ılgısı alakası koruyucu kısılıgı benı mest edıyordu.. ayrı sehırlerde olmamıza ragmen yapamıyorduk uzakta ucak araba hıc farketmez bulusmak ıcın gun sayıyorduk.. ozluyorduk.. ama kavgalar yıprattı.. cok sıddetlı kavgalarımızda oldu.. hıc yapmadıgım seylerdı.. asırı uyumlu bırı oldugumdan sesımı cıkarmadım.. zamanla yumusar dıye yumusadıda.. ama yeterlı degıl su an ıcın
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi düşün😊😊 onla bu konu yu konuş. Yoksa 1 yıl içinde yorucu bir süreç sonucunda ayrılırsınız😊😊
- +1 yıl
ıste zamana bıraktık.. ama olmassa bu ılıskı artık sadece karıyer ve karaktere yonelırım.. artık sevmeye falan bakmam.. onuda omur boyu sevmedıgım bırıne nasıl fena edıcem omrumu bılmıyorum. bakıcaz.. tesekkur ederıyorm yorumlar ıcın
Cevap sahibi+1 yılSana bir tavsiyem olacak 😊😊 inançlı birimisin
- +1 yıl
tabıkı.. manevı duygularım var.
Cevap sahibi+1 yılİstehareye yat bence güzelim. 😊😊 4-5 kez yat birinde mutlaka görürsün. Yeşil görürsen koşulsuz evlen. Zor karar yardıma ihtiyacın Var. ALLAHA sor
Cevap sahibi+1 yılDediğimi dikkate aldın mı bakayım
En İyi Cevaplar
+1 yılBence aranızdakiletin srvgi ve aik ile ilgisi yok. Dengesizin kaçığın teki o ve ondan ne eş ne de baba olur. Oysa sevgili her şeydir ve kimse kimseye ağıza gelecek ne varsa söyleyebilecek kadar kinlenip laf söyleyemez, hakarette edemez. Nerde aşk, sevgi ve saygı ve güven. Evet arkadaş drngesiz ve ruh hastası biri ile berabersin yakma hayatını. Sonkez konuş ve bir daha bu tarz seviyesizlikleri olursa da bir daha asla olmayacağını affetmeyeceğini ayrılacağını bilsin. Ne o çocuk oyunu, bir evcilik oyunu mu oynuyorsunuz yoksa?
06 Yorumla- +1 yıl
sormayın... Kı yasımız da kucuk degıl.. 30 yasındayız.. ve ınanılmaz hakaretlere maruz kaldım.. hıc bır gunahım yokken.. hastalıklı ve takıntılı bır sevgıye tutuldugunu dusunuyorum
- +1 yıl
Tutluduğunu değil tutulduğunuzu düşünüyorum ve öyle. Her hatasını affedende onca hakareyi işitip uine evet diyende sizsiniz. Yani adıl sorun sizde. Nadıl olur da böyle bir manyağa mecburmuşçasına hala devam eden bir ilişki içinde olursunuz. Srn evet demeye kesin tavrını koyup düzelmezsen ayrılırım drmemeye devam ettiğin sürece de o adam malesef drğişmeyecek ve beklefiğiniz hayal etyiğiniz biri olmak adına değişmeyecektir. O başka bir manyak srnde başka bir aşıksın. Her şey ortada yani...
- +1 yıl
:):) hepsının farkındayım sanrıım bıraz zmana ıhtıyacım var.
- +1 yıl
Zamana ve iyi bir dertleşmeye aslında. Belli ki yolunuzu kaybetmişsiniz çıkmazdasınız. Konuşabiliriz isterseniz?
- +1 yıl
sanırım oyle..
- +1 yıl
Dilediğiniz zaman konuşabiliriz. Buna ihtiyacınız var.
+1 yılAynı şeyi yaşadım ve ilişki yürümedi çok seviyordum o da seviyordu, yani öyle diyordu ama her kavga da engelleyip gitmesi veya ettiği sözleri kaldıramadım artık ve zamanla kendinden soğuttu ne yazık ki öfkesi sevgisini bastırıyor
04 Yorumla- +1 yıl
sormayın aynı seylerı yasıyoruz.. ben yasamaya devam edıyorum.. sevıyorum napıcagımı bılmıyorum.. ve bıraz kavga etmeyınce unutuyorum ben.. aradan zaman gecıyor unutuyorum. 1 ay kavga etmıyoruz. o zaman duzelıyorum ben
- +1 yıl
Bendede öyleydi
- +1 yıl
evlensek bıle ayrılırmıuım dıye cok korkuyorum.. ama mucadele edıyım gıttıgı yere kadar gıtmedıgıde zaten saglık olsun
- +1 yıl
Kendini yıpratma gittiği yere kadar
Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. öfke kontrolü yapamıyor sanırım bende sinirlendiğim zaman seni sevmiyorum senden nefret ediyorum demiştim
011 Yorumla- +1 yıl
aynen.. defalarca soyledı... daha agırınıda
- +1 yıl
bız defalarca ayrıldık barıstık.. bısey olmaz.. ıkı gun sonra gerı doner.
- +1 yıl
kesınmı ayrıldınız? neydı tartısmanın sebebı.. ayrılıgın
- +1 yıl
son zamanlarda değişti eskiden el üstünde tutardı cidden dün üstüne gittim sevmiyosan git dedim sonra kalırsam seni üzerim dedi seviyosan üzmezsin dedim sevgiyle alakası yok yapamıyorum dedi bu konuşma böyle devam etti en son numaramı silebilirsin istersen dedi gerek yok sen istiyosan sil dedim olmaz yapamam dedi tamam dedim tamam dedi bida konuşmadık ama ikimizde ne profil resmimizi değiştirmeye kıyabildik ne durumumuzu hala hikayelerime bakıyor instagram şifrelerimiz aynı ne bilim garip bir acı var içimde aileler biliyor bide saatimiz yüzüğümüz herşeyimiz vardı altın kolye almıştı sevgililer gününe neden değişti bilmiyorum neyi yapamıyo onu hiç anlamıyorum annem her saat gelip yazdı mı mesaj attı mı diye soruyor ailem bile bu kadar destek iken neyi yapamaz bir insan
- +1 yıl
cok uzuldum... cok uzuldum.. banada aynı seyler oldu.. yapamıyorum ben senınle dedı.. sonra tekrar barıstık.. aynı seyler.. ben senı uzerım vs.. sevmıyormusun benı sevıyorum ama yapamıyorum falan fılan.. Sonraları blöf oldugunu anladım.. Bır ınsan sevıyorsa kesınlıkle gerı döner pişman olur.. Sana tavsıyem zamana bırak.. eger zaman ıcınde acısı bırekecek ( gercekten sevıyorsa) gerı donecektır.. ama Gerı donmuyorsa ıcınde bıseyler bıtmıs demektır. ya da baskası var demektır.. Değişmesinin sebebi ya başkası var, ya sevgısı bıttı, ya da zamana ıhtyacı vardır.. Zamana bırak tamam o zaman de.. ben sılıyorum senı de.. az bı cesaretle.. yeni bır hayata baslamıs gıbı davran.. Eger sevıyorsa kız elden gıdıyor korkusu saracaktır.
- +1 yıl
herseyı aynıysa.. zamana ıhtıyacı vardır.. beklee.. ve gor.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
herseyi anlarim da kiyasi nasil kabulleniyorsun yarin evlensen ya cok cirkinsin sunun gibi olsan keske bile der.
harbi bazen anlamiyorum sizi ailenizden biri size mal misin dese asip kesersiniz elin oglu itin kicina sokar sesiniz cikmaz.08 Yorumla- +1 yıl
ya ben bu davranıslarımın sebebı sanırım sevıyorum ondan.. Hayatımda ılk defa asık oldum.. Umarım bu duygunun esırı olmaktan cıkarım.. Sınırınden ofkesınden soyledııgnı bıle dusunuyorum bazen.. Cok guzel bırı degılsın bıle dedı.. ama Senı sevıyorum yapıcak bısey yok vs. bıle dedı.
- +1 yıl
defalarca ayrıldı sonra tekrar gerı dondu.. senın kısılıgını karakterını sevdım dıyıp duruyor.. guzelsınde dıyor sonra.. ya benım kafamı allak bullak ettı..
- +1 yıl
sureklı neden ayrlıp gerı dondugunu de anlamadım.. sevmıyorsa bıtırsın gıtsın.. onu da yapamıyor.. bazılarında ben musade etmedım.. bazılarında kendı gıdemedı. ayrıldı ve tekrar gerı dondu.. blöf yaptıgını anladım sonraları.. ben anlamıyorum gercekten.. evlenmek ıstedıgını ama zamana ıhtıyacı oldugunu soyluyor.. neye ınanıcagımı sasırdım.
- +1 yıl
evet bazen cok mutlu bazen cok mutsuz edıyor benı.. onu mutluya donusturmek ıcın ugrasıp caba gosterıyorum
+1 yılseni sevmiyor sana değer vermiyor boşver uğraşma seni seven birisi seni üzmez bile
02 Yorumla- +1 yıl
ama sevıyorum dıyor.. bazen hal ve hareketlerı bunu gosterırken bazen tam tersı oluyor
- +1 yıl
o zaman belki iş yerinde veya ailesiyle bit sorun yaşıyor sana yansıtmak istemiyor dur ve kendini başka kalıba sokuyordur yani bir sorunu bir sıkıntısı vardır
+1 yılkölesi olmussun sevgi deyil bu aliskanlik
06 Yorumla- +1 yıl
kurban kole ılıskısımı bızımkısı bılmıyorum.. sanırım ruh saglıgı bozuk benımkınıde bozucak
- +1 yıl
adamin günahina girmek istemem bende cok sinirliyimdir ama sevip deger verirsem sacinin teline zarar gelsin istemem americayi yakarim ugruna ama dedigin gibi ruhsal sorunu var simdi teklif et bir doktora görünsün dicem buseferde azar isiteceksin ondan ama seni gercek seviyorsa kendine yardim etirir
- +1 yıl
defalarca denedım , bana hasta muamelesı yapma dedı... ama bu hastalıklı bır sevgı olduguna kanaat getırdım.. bazen cok ıyı davranıyor bana... hıc canımı yakmıyor sefkatlı ama bır kotu tarafıda varkı zalım oluyor bırden.. sıddet yok.. ama ofkenlendıgı zaman krız gecırır gıbı.. bu aralar ıyı ama.. problem yok ama degısıme acık olsa az bıraz degıstırmeye calısıcam. Hayatına cok kız gırmıs.. geçmişi cok temız degıl.. yorgun bır bedenle mucadele edıp duruyorum
- +1 yıl
aranizi ne bozmak isterim ne de kötülügünüzü ama onun bu hali seni hasta edecek saclarin agarir böyle okadar cok kadinla beraber olup bir kadinin narin bir cicek oldugunu anlamadiysa bu kadin bir gün cocuklarimin annasi olacak analarin ayaklarinin altindan cennete gecersin sen onca kizla beraber olup hepisine böyle davrandiysan tabi onca kiz gelip gider isine geldiginde yumusamicak sesini duydugunda yumusicak yoksa sert olacak erkek dedigin öyle olur
- +1 yıl
ya ıste.. duzeltmek ıcın ugrasıp duruyorum.. bazen cok yoruluyorum.. acaba dıyorum.. sorunsuz bırıyle beraber olsam daha mı mutlu olurdum.. bundan oncekı erkek arkadsımın sorunu sıfırıdı ve banada cok ıyı davranırdı.. 5 yıl boyunca sıfır kavga olan kısıylede evlılık olmadı.. Bunda 8 ay boyunca bırbırımızı dovmedıgımız kaldı.. o kadar basıt sebeplerden oturu.. Beni bazen aldatır gıbı olmasına da goz yumdum herseyıne.. Bazen evlılıkten snra boyle olmaz dedıler.. Sımdılık erkektır bısey olmaz dıyorlar.. Ama bazen oyle bır zaman gelıyorkı ayrılık daha mantıklı gelmeye baslıyor.. Kalbım ıcım yana yana nasıl ayrılacagımı dusunmeye basladım.. Bılıyorum ıyı gelecek ama bıraz cesaretlı olupta noktayı koyamamın ceremesını cekıyorum.
- +1 yıl
En iyi karari vermis olursun tabi icin yanacak ama zamanla her yara iyilesir hersey nasip kismet ama mutsuz yasicama biriyle yanliz yasarim daha iyi bende soudum heleki türk kizlara soudum obicim 32 yasindayim son kiz arkadasim 25 yasindaydi ondandir beri istemedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı durumdayım kıyaslama hariç
08 Yorumla- +1 yıl
ne gıbı aynı durum?
Cevap sahibi+1 yılSinirlenince her türlü lafı eder bana ama kız olunca karşımdaki bir şey yapamıyorum
- +1 yıl
benımkı daha beter.. ben kızım.. banada agzına gelenı soyluyor..
Cevap sahibi+1 yılO saygısızlık zaten
- +1 yıl
cok saygısız.. ınanılmaz kufur ve hakaretlere maruz kaldım.. ıcınden canavar cıkıyor sankı
Cevap sahibi+1 yılBen 1,5 yıldır çekiyorum
- +1 yıl
sızın sorun neydı kardes.. aynı sebeplermı
Cevap sahibi+1 yılBuna benzer işte
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılruh sağlığı bozuk.
01 Yorumla- +1 yıl
bende oyle dusunuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni seviyor.
01 Yorumla- +1 yıl
sanırım hastalıklı bır sevgı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!