Hoşlanan erkek ;sana bakar ve göz önünde bulunmanı ister. Seven erkek ;Yanında olmayı ve ellerini tutmayı , koklamayı , öpmeyi ister. Aşık olan erkek ;Üzerine titrer , ellerini tuttuğunda büyünün bozulmasından korkar seni öpmek istemez , çünkü öperken gözlerini kapatır ve seni göremez.
Biri vardı. Bana aşık olduğunu söylüyodu. Çok güzel bir ilişkiydi yedi sülalesini biliyodum hayaller vardı birsürü. Sonra aldattı. Ve evet işim zor. Çünkü artık kime güvenceğimi seçemiyorum
Babana bir güvenmiceksin demişler😄. Valla bir anneme güveniyorum. Annemle babam ayrı. 12 yıldır babamı görmüyorum. Başkasıyla evli. Ve geçen yıl bana mesaj atmıştı. Neden şu zamana kadar ulaşmadın dediğimde işim vardı dedi. Evet ben onun çocuğuyum ve işi benden önemli. Cidden kimseye güven olmaz
Genellemen üzdü. Ben cidden sevince herşeyini paylaşan ve kendinden geçen biriyim. Cidden sevmediğim biriylede asla sevgili olmam. Herşey para ve tip olsaydı.. zaten sevmek kötü yönleri farkında olduğun halde görmezden gelmektir bence
En İyi Cevaplar