yenisafak.feo.doracdn.com/.../...maxresdefault.jpg
Sevgilinizin devamlı nerede olduğunuzu sorması, sizi rahatsız eder mi?
yenisafak.feo.doracdn.com/.../...maxresdefault.jpg

Bu tam bir güvensizlik ve srvginizden aşkınızdan emin olmama durumudur ki öylefir dr. Sen ve ben diye bir şey var ise zaten her müsait ce boş olduğumuzda önce bir birimizi haberdar eder bir araya gelebilmeyi birlikte vakit geçirebilmeyi isteriz. Bunun dışında evdeyim diyen sevgiliye dakka başı evin içinde hangi odada hangi dakikada tek tek ne yaptığını anlat dersrniz tabiki oha yani. Bunun dışında buluşmak için fırsat kollayan ve birlikte vakit geçirmenin yolunu arayan srvgilinin şu an nerdesin müsaitmisin demesi çok güzel aslında...
Sevgili mi o nasıl bir şey?😐
Acııııı hissettim uleeeyyyn içimde 😅
https://m.youtube.com/watch?v=IOPdokyPUsE
Teşekkür ederim 😊
Bir sevgilim vardi ozellikle bir yere gidecegim dersem o an otuz kere arardi. Üniversiteden sonra ozel ders veriyordum mesela iste derse gidiyorum diyorum, otuz kez aranir mi bir insan ariyordu. Evde oldugum gun 1 kere arayan adamin gtu basi ayri oynuyordu. Dikkat edilirse hep gecmis zaman kipi kullandim sjfkfkfk
Fark ettim :D
media.giphy.com/media/l3V0j3ytFyGHqiV7W/giphy.gif
Atalarımız ne demiş; çoğu zarar, azı karar.👼🏻
“hiçbir şeyde aşırıya kaçmamalı” anlamında kullanılır.😂
Ben demiyorum tdk diyor, ben onaylıyorum 😎
Cevap
102Cevap
O beni sinir edeceğine ben o nu sinir ederdim😎 her sormasında farklı yerler söylerdim nerdesin filan yerdeyim 👀 nerdesin falan yerdeyim 👀 tabi bu bir yorum denemeye kalkmayın 📣 her bünyeye uymaya bilir yan etki yapabilir değil mi 😉 ben sevmem herşey dozunda daha şık oluyor 😊
En çok da bunun sıkıntısını sanırım ben yaşıyorum. Eşime bu tarz sorular sormadığım için bana güceniyor, doğru bilinen bir yanlış daha partnerini boğmak, sürekli sorgulamak, hesap sorar tavırda bir ilişki yürütmek insan doğasına aykırı.. Sormam ben gerek gördüğünü benimle paylaşmasını beklerim. İlişkilerinde bu yoz kültür yüzünden bittiği, kavgaların sebebinin kıskançlık ve otorite savaşı yüzünden olduğu da ortadadır zaten..
Sevdiğin insanın nerede ne yaptığını merak etmek doğal bişeydir bence.
Ama yapacaksan akıllıca yaparsın insanı boğmadan. Mesela direkt nerdesin diye soracağına bişey paylaşmak bahanesiyle yazılabilir. Diyelim ki bir gazete köşesi, bir yazı.
Ona karşılık olarakta" - evet güzelmiş, bende şurada burada şunu bunu yapıyorum " diye yazar insanlar zaten.
@istmurat benim dediğim zaten özellikle ince ruhlu olan insanlar için yoksa az düşünen herkes bilir niye yazıldığını. Basit düşünce yapısı böyle bişeye kalkışmaz elbette 😄
Konum atma olayi nedir ya.. sonrada iliskiler nicin en fazla bir hafta sürüyor..
Konum istemeye utanmali cünkü bu güvensizlikten baska bise degil ve güven olmadan iliski olmaz.. ve tabi acik acik yerini söyleyemeyecegi yerlere gitmemeli.. böyle olmali baska yolu yok.. baska türlü yavas yavas yiprattiginiz iliskinin ömrünü uzatabilirsiniz ama o iliski er ya da gec biter..
illaki bunaltir ama sormasinin ardindaki asil nedene de odaklanmak lazim guvenmiyor mu? merak mi ediyor? sabrini mi zorluyor? bir derdi mi var? benimle zaman mi gecirmek istiyor da soyleyemiyor? ama ortada hic bir neden yoksa muhtemelen bunaltmak icindir
Sorabilir tabikide ama sorduktan sonra napiyorsun orda? Kiminlesin? Ne zaman dönersin? Gelince beni ara? Bu gibi şeylere maruz kalabiliriz buda benim gıcığıma gider. Sevgili olsun arkadaş olsun hesap veririm şurdayim derim ama fazlasını anlatmam nerde olduğumu bilmesi kafi
Ben beklerim böyle bir araştırma. Kas de dolanırken yok artık bunu da mı araştırmışlar en çok kullandığım sözler arasına girebilir.
Beni bunaltır. Birde ne yapıyorsun orada? Yanında kim var? Erkekte var mı? gibi muhabbetlere girerse daha da bunalırım
Sevgilim nerde olduğumu bilmek istiyor soruyor ve söylüyorum ve ilişkmiz 3 yıldır devam ediyor :))
Eder, kıl olduğum birşey.
Bunun bir de 'Şurada oturuyorum' cevabına 'Ne içiyorsun, kiminlesin' türü salak salak sorularla devam eden zincilemeleri var.
Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye gitsen 'Yanında kim var' diyecek tipler var hakkaten.
Sorma sekli mühim, nereye kiminle gittigimi zaten söylerim😊
Gün içinde merak edip bikaç kere sorması çok normal ama bunu habire sorması bunaltır. Üstelik bana güvenmediğini, "kim bilir nerelerde ne halt yiyor acaba" diye düşünerek kafasında 1001 çeşit senaryo yazdığını düşünürüm. Çok yürümez böyle
Hayır bunaltmaz. Sonuçta o insanla paylaşıyorum hayatımı ve her anımı bilmek hakkıdır. Bunu sorgulamak olarak değil sevilmek olarak görüyorum. İstediği kadar sorabilir.
Sevmem. Sabahtan " su su islerim var bugün" derim, o yeterli. Her gittigin yerin raporu verilmez sürekli. Ha gün icinde özlemistir, arar, söylersin orda
Kanka sormuyosa zaten skinti buyuk beni takmayanla. isim yok sevgilim benim nerede oldugumu merak etmeyecekse ne yaptigimi bilmeyecekse hayatimda isi ne ki?
cok sormsan cok aramsan iliski uzun gidiyor benim bes yil gitti
hic aramazdim döner dolasir gelirdi birgün. tabi aradada baska kadinlari idare etmis ayrildikta sonra ögerndim
Nerdesin diyr sorabilir rahatsız etmez sorsun da yani bilmesi gerek. Ama öyle zırt vırt nerdesin fotoğraf at kimlesin neden onunlasın ne yapacaksın ki vsvs baskıcı olursa boğar yani.
Evet eder kendimi bunalmış hissederim ki hissetmiştim de bir de aşırı kıskançtı. Çarşıya tek gittiğime kızardı, telefona kız arkadaşımı isteyince sokaktaki bir kadına tutuşturmuştum telefonu. :D
Evet bunaltıyo, bende sevgilime sormuyodum nerdesin diye trip atıyodu beni neden merak etmiyosun diye soruyodum bu sefer bunalıyodu. Ayrıldım kimsenin nazını cekemem
Eder. O ne öyle sanki konuşacak konu yok da habire nerdesin nereye gittin :D Bunalırım gayet, ben de ona yapmam. Hem bir yere çıkacak olursak haber veririz. Sürekli sormanın ne alemi var? 😐
Hayır, rahatsız olmam. Ki bir yere gidiyorsam da haber veririm.
Ama ondan da haber vermesini beklerim, ki ben de ulasamazsam ya da açamasa telefonunu endişelenmeyeyim.
Sorgulaması bunaltır ama ben sevgilime haber vermeyi tercih ederim kendi isteğimle. O da bana versin istediğimden tamamen. Bende sormam, o da sormaz ama haber veririz.
ben bu tarz şeylerin kıskançlık değil güvensizlikten olduğunu düşünüyorum yani sevgilim sürekli nerdesin ne yapıyosun foto at konum at falan derse ayrılırım ki ayrıldım da zaten 😄
Ilk başlarda belki pek sorun etmeyebilirim ama zaman ile bu bir kavga konusuna dönüşebilir.
Sürekli sorarsa bunalırım.
Devamlı sorması tabii ki de çok rahatsız eder. Ama belli bir seviyede sorması beni mutlu eder. Çünkü aklının bende olduğunu düşünüp mutlu olurum. :)
Sürekli sorgulamasına gerek kalmıyor ben nereye gittiğimi kiminle gittiğimi zaten ona bildiriyorum o yüzden böyle bir sorun kalmıyor gayet iyi anlaşıyoruz
Sevgilim yok.. ama bende sorarım. Hele bir bunalsın 😏
Benim sevgilim tam böyle ben çoook rahatsız oluyorum en nefret ertiğim şey sürekli kavga edebilirim bu konu hakkında ama 3 senedir birliktetiz
Seviyorsan eğer merak edersin nerde ne yaptığını öğrenip bilmek istersin bunda kötü bir şey yok ki sorulması sakıncalı bir şey değil...
O kadar çok kötü ilişkilerim oldu ki beni sorgulayan seven ilgi gösteren erkeği bulursam asla birakmiycam.
@EsmerAdam23 Zamanın da benim yaptığım gibi:)
Her zaman sormasi rahatsiz eder tabiki ve gicik olurum. Cünkü büyük ihtimal güvenmediginden olur böyle seyler.
Sorabilir bence asla bunalmam bende soruyorum zaten genel olarak biryere gidiceğimizde haber veriyoruz
Gün içerisinde sesimi duymak istemesi, 4-5 saatte bir merak edip yazması elbette gerekli olduğuna inandığım durum.
Sorması güzeldir bana hep sormayan insanlar denk geldi ben dışarı çıkıyorum diye yazdığım oldu ama cevap bile gelmedi 😂
Evet rahatsiz eder ama bir yandanda hosuma gider beni merak ettiği için diger turlude adami bunaltir..
Bu bilim adamlarininda isi gucu yok neleri arastiriyor
Sevgilimle gun icerisinde iletisim halinde oldugumdan dolayi nerrde oldugumu bilir
Ben dışardayım şu saatte dönerim dedikten sonra hala mesaj atıyorsa sorun. Bana güvenmediğini düşünürüm bana güvenmeyen insanla işim olmaz.
Bence bunda bir sakınca yok ama sevgili bir yere giderken baltan sölese şuraay gidiyom diye daha iyi olur
Asla rahatsız etmez, tam tersi öyle şeyler hoşuma gider.
Etmez, nerde oldugumu bilemsi en dogal hakki, ben zaten bir yere gitmeden önce haber ederim :)
Hayır rahatsız etmez bence tam aksine güzel bir şey :)
hem de nasıl 😫😫😫 nefret ederim öyle ilişkilerden. annem bile sormuyorsa senin ne haddine?
@Myldrmm merak etmesi çok güzel bir şey ama her şey dozunda güzel ben öyle sürekli sormam kimseye kimse de bana sormasın.
Ben sormazdım onun da sormasını istemezdim fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler.
beni eder ama bana bunalmadan cevap vermek zorunda😎
Al işte kadınlar hiçbir zaman etik değiller, sana yapılması istenmediği şeyi başkasına yapmayın
bunaltiyo tabi.. ama baska napicak. zaten birbirimize çok uzagiz
Sormasına gerek kalmaz ben zaten attığım her adımı söylerim ona
sürekli sürekli sorması ve bu konuda çok sıkması ilişkinin sonunu getirebilir
Etmez sormali sormazsa rahat birakirsa skinti
insan sevdigi ile mesgul olup ilgilenmeli
Bir yere cikiyorsan bastan belirtirsin sonra da her dakika soruyorsa zaten sıkıntı :/
Rahatsız eder öyle birisinden de çabuk soğurum anlaşamayız
evet eder. aksini iddia eden de kendisini sahiplenecek insan arayan bir asalaktır gözümde
hesap verme duygusu rahat rahat gezememek yani rahatsız eder tabiki
Biter benim için.
Hele çalışma saatleri sırasında 2-3 kere arıyorsa soğurum o kişiden..
Aşırı sıkılırım belli bir zaten sonra ilişki bozulur
Hem de ne çim rahatsız eder güvensiz dir o kişi çok sıkar. Hoş değil
Eğer sık sık devamlı olan bir şeyse bir an dan sonra sıkar bence :)
İsveçli bilim adamları dediyse kulak verin. Yanlış olmaz 🤦🏻♀️
yani bir dozda sormak herkesin hakkı ama sürekli sorarsa da olmaz
hele ki benim gerekli gerksiz işlerim bitmez yani terslerim o yüzden fazla sürmez
Evet, rahatsız eder. Neyse ki sevgilim öyle biri değil.
Durmaksızın sorgulanmak insanın biraz da güven eksikliğini gösteriyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar