Yapılan araştırmalara göre, erkekler sürekli "seni seviyorum" diyorsa yalan söylüyor. Erkekler olmayan bir durumu davranışlarına yansıtamazlar. Bu yüzden sürekli söyleme gereğinde bulunurlar. "Seni seviyorum" kelimesini çok kullanır misiniz?
Bir erkek sürekli "Seni seviyorum" diyorsa sevmiyordur! "Seni seviyorum" kelimesini çok kullanır mısınız?
"Seni seviyorum" tabirini sözel olarak kullanmaktan ziyade davranışsal olarak ifade etme taraftarıyım. "Dikkatli giyin, üşütme bak, aklım sende, üzerini iyi ört olur mu, rüyanda bizi görürsün umarım, sendeyim" tarzı şeyler söylemek ve beklemek, anlayışlı olmak, ilgili olmak/bu ilgiyi gösterebilmek çok daha özel, samimi ve gerçekçi bana göre.. Ama bir insan çok fazla "seni seviyorum" diyorsa, çok da büyük sorun edilmemeli açıkçası. Karşımızdakinin içinden hep geliyordur belki ve bu yüzden de diyor olabilir, kısacası irdelemek yerine zamanın gelecek dilimine doğru yola devam etmek daha mantıklı
Sevgilimi çok seviyorum. Her gece Allaha kavusmamiz mutlu bir yuvamiz olsun diye dua ediyorum. Çabaliyoruz. Az zaman kaldi evlilige Allah nasip eder ise. 28 yasinda ben 23. Cok seviyorum kalbimde hissediyorum. O da ayni sekilde eminim buna. Tabiki Ilerisini Allah bilir kader. Ama gunde kac kez, bir anda hissettigimde seni seviyorum dedigimi sayamam bile sana. O da benden cok soyluyor bunu bir anda beklemedigim anda. Kullaniyoruz ve seviyoruz. Göreceli bu. Ben o arastirmacilara katilmiyorum. :)
Çok zor kullandığım bir sözdür, genellikle hareketlerimle sevgimi gösteren birisiyim. Zaten sürekli bu sözü söyleyen insanlar bana samimi gelmiyor nedense. Bir de bence "Seni seviyorum" demekle yetmez, düşünceli olmak ve karşıdakini değerli oldugunu hissettirmek gerekir.
Önce "Yapılan araştırmalara göre, erkekler sürekli "seni seviyorum" diyorsa yalan söylüyor." demişsin. Sonra "Erkekler olmayan bir durumu davranışlarına yansıtamazlar." madem yansıtamıyor zaten söylese de anlamı olmayan seni seviyorumlardır onlar. Yani sürekli seni seviyorum diyen erkek değil sevdiğine dair hiç bir işaret olmaksızın sevgisinden bahseden erkek sevmeyendir.
Hahahaha en sevdigim cumle, nedense sadece ikili iliskilerde karsi cinse söylenen belirtici duygu durumu.. ama nedense bizim dilimizde sehvet icerikli bir anlam olarak kullanilan buynu bukuk cumle.. cok yalniz ve cok zavalli.. hak ettigi yerde olmamak cumlenin degil ciktigi dilin hatasi..
Allah Allah:) Evliyalar bile insanları çözemezken;siz ne kadar da kolay çözmüşsünüz:) "Seviyorum" diyeni "sevmiyor" olarak damgalamak ne kadar da kolay:) Saçma sapan teoriler uydurup sonra da onları felsefik bir çıkarım yapmak ne kadar kolay:) Serdar Ortaç'ın dediği gibi:"İnsan boş yere felsefe yapmayı ne çok seviyor.":)
karsimdaki insan soylemedigi surece pek soylemem ama ilgilenmek sevmektir seni seviyorum diye sürekli sevgini belirtmek bir süre sonra bir anlamı kalmıyor insan sevildiğini hissetmek ister bilmek değil. bilmek yanıltabilir ama hissetmek o asla yanılmaz o yüzden söylemeyin hissettirin
seni seviyorum gibi özel sözler her zaman kullanılmaz bir anlamı kalmıyo ozaman sıradanlaşıyo sürekli seni seviyorum diyen erkeğin gerçekten sevip sevmediğini bu şekilde anlayamazsın bazı insanlar vardır çok konuşkan biraz suludurlar herşeyi rahatlıkla söylerler bazılarıda çekinir fedakarlık yapıyosa seviyordur gerisi hikaye
Hakli olabilirsin surekli seni seviyorum derken kendime kabul ettiriyo olabilirim. Şuda var belki de senin sevginden şüphe ediyorumdur senden duymak için bunu vurguluyorumdur. (Sen ve ben kisi ihtiva etmemektedir. Müessesemiz verilen cevaptaki kişi ya da kişiler üzerinden asla sorumlu bırakılmaz.)
Bilimde teknolojide araştırmayı bırakıp bu boktan konuları mı araştırıyorlar? Ve sen de bunları mı takip ediyorsun? Gelip de buraya " sürekli seni seviyorum diyen biri sevmiyordur" diyip insanları kötülemenin alemi yok...
Bana sevgisini hissettirsin seviyorum demesede olur... ben onun yerinede kullanirim bu kelimeyi... Seni merak ediyorsa, ariyorsa, soruyorsa , kiskaniyorsa, hasta oldugun zaman endiseleniyorda zaten seviyordur
Yahu siz de bir garipsiniz. Sürekli seni seviyorum der sevmiyor olur. Seni sevmiyorum nadiren der bu sefer acaba şüphesi mi var beni sevdiğinden olur. Hiç söylemez keşke seni seviyorum dese bana diye beklersiniz. Pes doğrusu :D
nadir kullanırım zaten herdakıka bu lafı kullanmak bna pek mantıklı gelmıo lacka cıvık bı ılıskı bana göre degıl yerıne göre kullanırım özel oldugunu anlar bu aniden olur bı toplum ıcınde olur bı onemli günde olur belli olmaz.
Ulan herkesin ağzına sakız olmuş seni seviyorum seni seviyorum nereye seviyon? Okadar basit bişeymi lan bu Anca sözde seni seviyorum Bu okadar anlamı ağar ve sorumluluk istiyen bişeyki kimse bunun bilincinde değil.
çok kullanmam sevdiğimi farklı şekillerde gösterdiğim için söze gerek duymuyorum örneğin hergün güzel söz ya da şiir yazıp o uyurken sabah erken saatlerde ya da gece evine sessizce girip post it ile buzdolabına yapıştırıyorum
Söylemem bence sevdiğimi ona daha önce söylemişsem. Söylediğimde de bir kere söylerim bidaha söylemem eğer karşımdaki sevmiyosa hiç göstermem (davranış dahil) eğer seviyorsa dile getirmem ama davranışlarımda gösteririm.
Amaç kandırmaksa fazla zekaya sahip olmayan erkek seni seviyorum yalanını kullanacaktır normalde çoğu insan seni seviyorum kelimesini az ve öz kullanmayı tercih eder istisnalar olur tabii ben tanıyorum bir iki tane
vücut dili herşeyi söyler zaten seviyorsam devamlı söylerim cimrilik etmenin manası yok iki nefesim kalsa biri seni seviyorum olur bunu anladınmi bence devamlı söylersiniz
Öyle bir zamandayız ki , eskilerde büyük anlam taşıyan bu cümle herkesin ağzından çıkar olmuş... İçinden gelindiği zaman söylenmeli , gerçekten seviyorsan... Erkeklerin çoğu öyle ama tabii ki çok söyleyip çok seven insanlarda vardır (ne kadar az olsa da)
Erkekler dümdüz yaratıklardır. Gerçekten seviyorlarsa seviyorum der, sevmiyorsa mümkün olduğunca söylememeye çalışır ümit vermemek veya işleri ciddiye bindirmemek adına.
Çok kullanırım istemsizce ne kadar sevdiğimi söyleyesim geliyor dağlara taşla yazmak istiyorum içimde tutamıyorum tüm dünya bilsin falan istiyorum bu kötü bir şey mi
Bir adam sürekli sevdiği kadına "seni seviyorum" diyebilir. Demelidir. Sadece sevdiği kadına saatlerce söylemelidir. Aynı zamanda bunu yaparken gözleriyle, eylemleriyle belli etmelidir...
Çok kullanırım çünkü çok SEVİYORUM aptalca bir yorum bence. Ben onun sesini bile seviyorum onunla telefon bile olsa konuşmadan rahat edemiyorum içim sıkılıyor. Ayrıca sevdiğimizz kişiye seni seviyorum demek zorundayız. topraga haykırmak hiçbir işe yaramaz
Ilişkilerimde hiç kullanmadım diyebilirim, çünkü gercekten hiç sevmedip. Ha sevmiyorum karşi tarafin bana iki de bir "seni seviyorum" demesini. Usanıyorum, ağzina patlatasim geliyor.
Ne kadar gereksiz bir sey bu. Söylese kızarlar söylemese yine kızarlar. Benim nişanlım her gün seni seviyorum diyor öpüyor kokluyor sevgisini belli etmek ne zamandan beri yalan söylemek oldu.
hahahha bunu bilmeyen mi var seni seviyorum içten gelen ama her zaman gelmeyen bir cümledir içten söylersen gerçek ama herzaman içten söylemek gelmez yalandır diğerleri.
sevgilime çok sık seni seviyorum demek cümleyi basitleştirir duymak için çaba sarf etmeliyiz dediğim de feci halde kavga etmiştik. yat kalk seni seviyorum denmez ki arkadaş
ah minnak ah.. yine bir arastirma sorusu.. yahu seni seviyorum kelimesi sakiz degil ki her zaman her zaman söylensin.. yeri zamani gelir söylersin daha etkili olur.. :/
seven eğer gerçekten seviyorsa zaten karşıdaki bunu anlar. bunu sürekli tekrrlamasına gerek yok. bir halt işlemiştir ki sürekli sevyorum sevıyorum dyrdur çaktrmamamk için :))
gerçekten seven biri nadiren söyler ama sürekli demesi ilişkinin başka seviyeye çıkmasını istiyor olabilir veya bir kusur işlemiştir sadece sevmek sevilmek hoşuna gidiyorda olabilir
içimden geldiği an söylerim sevdiğim için söylerim sevmesem demem zaten ama içimden gelerek söylerim her zaman...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kızın vıcık vıcık sevgi sözcüklerini kullanmasıda, seni seviyorum kelimesini sık sık söylemeside bana sahte gelir. Gerçekten seven davranışlarıyla gösterir
En İyi Cevaplar