Ahhh dostlar gönlümün yükünü kaldıramıyorum?

Ben lise sondayım. Ve bu sene okul değiştirdim. en nihayetinde- adına ayşe diyelim- ayşeyle arkadaş oldum felan artık aşk meşk konularıyla ilgili konuşmaya başladık. bizim sınıfta bir çocuk var-bora olsun adı- ayşeye siyorum ki işte bora aa hadi hadi seversin olur olur diye upraşıyorum onunla. en sonunda sevmeye başladı işte baya. sonra bora bizimle takılmaya başladı. zeki çocuk bora bazı şeyleri anlıyor. öyle gözüme baka baka konulunca gittim ben de aşık oldum (benim gibi arkadaş düşman başına iğrenç ya anlatırken bile tiksiniyorum kendimden) sonra olaylar olaylar baya arkadaş olduk. ayşeye kardeşimfelan demeye başladı. konu açıldı işte dedim ki ben hoşlandığımçoxuğu bilerek arıyoeum odan sonra aa yanlışıkla oldu felan diyoum o da yoo beni aramaın felan diyo. işte böyle böyle gidiyorken ayşe de bora seni seviyo demeye başladı. fal çıktı işte sakız falı buğulu buğulu bakıyor diyo falda ayşe de aa ben buldum boradır diyo. ayyy ayyy yine omurgasız davrandım yine şimdide mesaj atmak istiyoeum ben napıcam neeee...
Ahhh dostlar gönlümün yükünü kaldıramıyorum?