Şokta çalışan kız beni şoka soktu hayatımı maf etti beni onu aklımdan cıkaramıyorum onu?

şok market de calışan kıza sırılsıklam aşıgım tanımıyorum kendisini bir acılamadım da hep engel engel engel aştıkca karşıma hep aksilik bıktım
acılmaya calıştım ama bir kısmet olmadı nasıl unutabilirim onu acılırsam beni hiç takmazsa veya sevgilisi felan varsa kendimi kaybedebilirimde deger mi ki?
yarın iş var bügün izinlidim yarın akşam market de görürsem cıkış ta takip edecem yine mecbur napmam lazım neler önerirsiniz nasıl konuşmalıyım nasıl inanır bana?
Güncellemeler
+1 yıl
bügün kıza seninle bir şey konuşmak istiyorum müsait bir zamanında dedim benim müsait bir zamanım olmuyor dedi cıkışta olur daha sonra olur fark etmez benim için dedim konu ne dedi bende kişisel sen ve ben hakkında dedim kız yüzüme güldü birazda utandı gibi tabi olur tarzında cevap verdi :) bu akşam cıkışta yakalamaya çalışcam sevgilisi olsaydı benle buluşmak istemezdi dimi? adı da yonca :)
Şokta çalışan kız beni şoka soktu hayatımı maf etti beni onu aklımdan cıkaramıyorum onu?