Boyum 158 hangi boy la yakisirz?
165
170
175
180
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kısa boy seven herkesle olur gidip 2 metre adamla biraz kötü görünür sadece oda sorun olmaz
1.80...
:D:D
benimde öyle eski sevgilim hala sevdiğim çocuk 1 80 küsürdü
Cevap
23Cevap
sen o cücük boyunla kısa erkeğin şansı mı yok diyosun 1.65 bir erkek sana gayet uygun sen ne istiyosun ya?
Senin boyun kaç
1.65'im mecbur olmasam sizin gibi boy takıntılı kendini minyon sana karaktersizlerle sevgili olmam
Zaaaaa mecbur iyetten olmak ta kötü bişey kısa kız 190 la bile sevgili oluyor ama sen çok üzücü hiç şansın yok
Allah belanızıı versin hepinizin bu yüzden Türk kızlarından nefret ediyorum. bu ülkenin kızları bana şans vermicekse ben de yabancı biriyle evlenirim daha mutlu olurum onlar sizin gibi şekilci değil. sen o cücük boyunla 1.80 üstü erkeklere köpek olmaya devam et
Sen De ağzına açık bakarsın 180 kızlara yazık ya beni boykmdakiler bile beğenmiyor erkekte o boyu...😉
salakk ya sadece 1.80 mi var oralarda 1.55'lerde var. sizin bu boy takıntınız hiç bitmicek mi? 1.50 boyunuzla uzun erkeklere köpek olmaya devam mı edeceksiniz?
aranda 7-8 cm var senden uzun 1.65 daha nesini beğenmiyosun ben alnamıyorum ki?
Heee hee canım kimse kimseye köpek olmuyor ben bu soruyu da yakışır yakışmaz anlamında sordum. zaten uzun erkeklerinde minyon sevdiğini biliyorum.. boyumuda 150 diyon ama aramızda 7 cm varve sen erkeksin otur ağla
sen otur ağla uzun erkekler seni anca seks için isterler canım bunu unutma sen hala onlara köpek olmaya devam et. onları bizim gibilere tercih edip kısa erkekleri gömüyosun ne kadar köpek olduğun belli
Hee hee canım heee bu söylediğine inaniyormusun öyle göre zaten bütün kızlara o gözle bakıp ayırır değerlendirir.. ama gerçekten sevenleri dde o kadar asik insanlar var birbirine ama tam tersini görmedim.. bence otur ağla sen kendini savunmaya devam et ya da 😂
Kendini avut sen en iyisi
yani yorumlarına bakıyorum da kesin 15 yaşında flnsın. ilerde taptığın uzun erkeklerden tekme yiyince bizim gibilere muhtaç kalacaksın ama şunu bil ki biz patlak kız sevmiyoruz
20 yaşındayım senin bu gereksiz öz güvenine hayran kaldım 😂😂
kısayım diye özgüvensiz mi olmam lazım? ondan sonra özgüvensiz erkekleri sevmiyorum diye aşağılamayın
20 yaşındasın ama ergenlikten çıkamamışsın zeka yaşın 13-14 hala. adamlığın erkekliğin boyda olmadığını hala anlamamışsın ama anlatırlar merak etme
Kendinini çok güzel motive ediyorsun böyle devam ✋😂!!
bu ülkede senin gibi kasar basitler çok fazla senin egolu laf sokmalarından moralimi bozmicam ne bok yersen ye
Merak etme sen ben anladm... sen kızın giderine bakarsan ben De erkekte boyuna bakarım nokta.. sen çirkin kızı koluna takarmusin
seversem neden bakmiyim? benim için önemli olan karakteris sizin gibi seçici ve şekilci değilim. güzel olmayan kızdan da hoşlandım ben
Sen De aynısını çok farklı değilsin sadece bu kadarina gücün yetiyo r😉
güzel olup da senin gibi karaktersizler çok onlar anca benim şeyimi mutlu eder
nası aynıyım? çirkinsem evet çirkinim senin skik rabbin beni böyle yarattı boyu da o verdi. beni aşağılayacağına ona söv bana değil
Allah'ın verdiği ne lafm yok kimse mükemmel değil.. bende şimdi fahriye Evcen beğenmiyorm taş gibi çocuğu da kapmış kimseye bok atmıyor.. Allah mutlu etsin taş gibi kıza o gider zaten. Herkes dengiyle yani.. aşağılık kompleksi ne girmeye gerek yok
Fahriye yi begeniyorum
Yani anlatmak istediğimi inslh anlamışsındır
Allah'ın verdiğine lafım yok diyosun beni burda kısayım diye saatlerdir aşağılıyosun benden kısa olmana rağmen. kısayım diye özgüvenimi yadırgıyosun hiç şansın yok diyosun. biz bu dünyaya yalnız kalmak için mi geldik? oldu olacak kimse bizi beğenmiyosa eve kapanıp depresyona girelim bunu istiyosunuz dimi?
İlk sen laf attın yok kisasin yok uzunlar seks olarak bakıyor şöyle devam bişey var Allah zaten bunu içimize vermiş fitratimiz gereği erkek daha kendinde. Narin sahiplene bileceği birini ister erkeklik iç gudusu kızlarda daha kendinde n uzun filan onu sahiplencek birini ister
iyi de benim seninle aramda -8 cm fark var bunun nesi kötü? hayır 1.60 olsam veya 1.55 olsam dediğini anlarım da. kısa erkeklere nefretiniz neden bu kadar fazla ben onu anlamıyorum. uzun erkeklerin kısa kızlara seks olarak baktığı doğru biliyoruz bunu herkes söyler. kendi boyunuza göre birini seçin ha 1.65 ha 1.70 bu size neden kötü geliyo anlamış değilim. hayır yani uzun erkek sahiplenebiliyo da kısa erkekler sahiplenemiyo mu onlar sizin gözünüzde güçsüz birer ezik mi?
Farkindaysan 165 de koymuşum siklara.. ama benim boyunda 158 izin verde biraz uzun olsun erkek benden aynı olmayalım..
uzun olsun tamam da neden 1.65'i hor görüyosun? 1.65 bir erkek sana göre neden kötü? uzun erkekler bizden sadece uzunları çok daha iyi oluyolar. kusura bakma da onlar uzun boylular diye bizden üstün olamıyolar erkeklik adamlık boya bakmaz. uzun erkeklerin sahiplendiği gibi kısa erkeklerde sahiplenebilir koruyup kollayabilir güven verebilir siz yeter ki sevin ama yok siz nefret etmeyi daha uygun görüyosunuz
uzunlar mı diye çok daha iyi oluyolar?*
Ben hor mı görüyorum dedim 165 leri.. ama genelde yorumlar da insanlar öyle görmüş.. erkek lr kızın arasinda en az 15 cm olmalı bence. yani 150 boyundaki kızla olursunuz.. benim görüşüne göre bı çok insanda böyle düşünüyor..
15 cm ne ya uçmayın çüşşş. kim diyo böyle şeyleri? 10 cm olunca yakışmıyolar mı?
Yani olabilir ama 150 boyundaki kıza göre uzun gelirsin ama yok ya onlarda 170 aşağısı na bakmıyor bak sebdec 150 kızı beğenmiyorsun o niye 165 lik erkeği beğensin
1.50 kızı beğenmediğimi kim söyledi uydurma. 1.50'lerde çok red yedim ztn kısasın dediler bana. iyi bende şansımı yabancı kızlarda denerim. napiyim hayatımın geri kalanını yalnız eve kapanık olarak mı sürdüreyim?
kimse beni sırf kısayım diye beğenmicekse bu ülkenin kızları beni sevmicekse neden kendimi yalnızlığa mahkum edeyim?
Sen acayip kompleksi n buyuk bir olasılıkla çirkinsin Dr benim tanıdığım biri var çok yakışıklı kaslı 165 boyu var.. ama kızlar peşinde koşuyor boy devrede de var ama tip onemli 😉
evet aşırı çirkinimdir dedim ya senin skik rabbin beni bu hale soktu. kas yaptık yine yaranamadık lanet olsun. öbür dünyada o bana değil ben ona hesap sorucam
ama merak etmeyin elime para geçip estetikle tipimi değiştirirsem bu sefer de ben üzen taraf olucam
Sen ne kadar iğrenç bir insasin çarpılan diycem zaten carpilmissin kalbin yüzüne vurmuş senin fani dünya için buradaki geçici zevkler için ebedi dünyanın mahvet böyle çok çirkin olabilir sin ama kalbin temiz olsaydı emin ol karşına çok güzel birini çıkartırdu Allah ama sana yazik
sen kendin diyosun tip önemli diye boyun 1.70 değilse hiç şansın yok diye. ee? kalbim güzel ama kim takıyo bunu hiç kimse. sen dışını beğenmediğin birinin içini merak eder misin bana bunun cevabını ver? kimse bizi tanımak konuşmak anlaşmak istemedi sürekli dışladı hor gördü senin gibi. hiç şansımız yoksa ben Allah'tan başka kime sövecem? beni yaratan o. Allah doğuştan belamı vermiş ztn
sözde müslümanım dersiniz ama çirkin kısa erkekleri hor görürsünüz. tip önemli diye tipe göre eş seçersiniz uzun boyluların peşinden gidersiniz. sizde hoşgörü denen bişi yok bir kere be
Kalbin güzelse olsa Allah'a böyle itamlarda bulunmazdı n yazarken bile utanıyorm.. nasıl bir insansn ya.. Allah'a şirk koş sen imtihan dünyası burası
Ben yeminde edebilirim kendini Allah yoluna adamış slcirkin biri gelsin seni seviyorum desjn onunla evlenirim kalbinin temizliğini zaten yüzünden anlarm ömrü boyunca kız peşin de kosmamis Allah yolunda biri kalbi temiz ama sen böyle biri değilsin bunu sende biliyon.. şimdi ahkem kesme burda
Abaza olduğunu kabul et
imtihanmış çirkin erkeklere karşı nefret besleyip yakışıklı uzun erkeklere mükemmel hayat yaşatan sizlersiniz. bana burda müslümanlık taslama. kısa erkeğin hiç şansı yok diyosun çirkinsen hayatta yalnız ölürsün diyosun. benim kalbim müthiştir ama bana saygı sevgi gösterenelere müthiştir sizin gibi çirkin erkekleri dışlayan yeren kişilere karşı düşmanızdır. Allah'a sövmeden önce bana kimseyi nasip etmedi yaş 25 hala yalnızım sevenim yok arkadaşım yok çevrem yok dışlandığım için eve kapattım kendimi. böyle olmamın sebebi de Allah'tır ben değil. beni o yaratmadı mı bu boyu bu tipi o vermedi mi? yakışıklılık doğuştan gelir sonradan olamazsın ne kadar bakım yapsanda çirkinsen çirkin öleceksindir. şimdi ben çirkinim ve kısayım diye hiç şansım yoksa her türlü söverim Allah'a bu benim hakkım. ztn siz benim tipime bakarak karakterimi yargılıyosunuz pislik diyosunuz şerefsizz diyosunuz halbuki sizle daha en ufak konuşma bile geçmeden bu kanıya nası varıyosunuz anlamış değilim doğrusu
sizde abazansınız. yakışıklı erkekleri görünce ağzınızın suyu akıyo. ben hiç abazan olmadım
Habire burda kalbim temi deme bir insan kendine TL iyi diyorsa bu kadar bir bolluk vardır zaten.. Allah ıslah etsin seni
Kendini bu kadar övme kalbim temiz olsa Bursa böyle konuşmazdn kötü ve çirkin bir insansın biri bile yok sende
sen beni başından beri kısayım diye aşağılamdın mı ne bu müslümanlık kesilmen hee? sen beni ne kadar tanıyosun da kalbimin çirkin olduğunu söyleyebiliyosun? bana azcık ilgi sevgi saygı gösterseydiniz acık tanımaya tenezzül etseydiniz o zaman gerçek karakterimi de görmüş olurdunuz
sen kendin bir kere karaktersizin tekisin burda çirkin kısayım diye beni aşağıladın yerdin
İnsan gerçek karakteri böyle zamanlarda bej olur sen sana yapılan herşeyi hakkediyorsun .. çirkin ve kısa olduğun için değil bu kafada olduğunu için hakkediyorsun..
benim gerçek karakterim bu değil. ona bakarsan sen de karaktersizin tekisin en başından beri boyum kısa diye aşağıladın. uzun erkekleri övdün durdun. bu boy bu tiple hiç şansın yok dedin noldu da şimdi 180 derece döndün hee? bu kafada olmamı istemiyosanız düşüncelerimi değiştirmemi istiyosanız önce bizi severek başlayın tamam mı? sürekli nefret sürekli nefret olursa adamı katilde edersiniz siz. sen bir kere benim derdimi neler yaşadıklarımı bilmiyosun. dinle anla da öyle konuş
Hee hee canım ben kötülük çek olsam oraya 165 koymam ama insanlar 170 üstü yakışır dedi o boya yani buda illa o boy olcak diye bişey yok gönül kimi severse o olur zaten öylesine sorulmuş bir soru ama sen kompleksli olduğun için normal herşeyi tersinden anlaman
ona da bakarsan kimse 1.65'i seçmedi ankette dimi? hep 1.75 1.80 falan seçti demek ki kimse 1.70'in altındakilere bakmıyormuş bizim hiç şansımız yokmuş ee napalım hayatımızı hep yalnız mı geçirelim? eve kapanıp kronik depresyona mı girmemizi istiyosunuz? birazcık insan olup da karşındakinin derdini neler yaşadıklarını anlayarak konuşsan fena olmaz mıydı?
Off ne saçmalıyorsun ya gece gece sen allah aşkına psikyatriye git estetikle hiç ugrasma yüzün mükemmel olunca senin peşinden koşmak kimse bu sefer daha çok depresyon a girmeden
hala anlamadan dinlemeden yorum yapıyosun hala ya haaallaaaa. yaşıyorum ediyorum sana bunları yaşıyorum neden anlamamkta ısrar ediyosun he salakk kız hee?
Yaa bütün kızların seni reddetmesi imkansız sen güzel kizlara teklif eduyirsan hep tabi reddedilirsn.. karakter zaten vahşi kızda tipe bahar tabj hiç bir kız çirkin degil ama çirkun bir kıza teklifettimu hiç
güzel kızlara hiç bir zaman bakmadım kimden hoşlandıysam ona gittim belki güzeldi belki çirkindi. manken gibi kızlarda gözüm yok benim. çirkin de olsa seviyosa beni daima kabul ederim
Seni tanımıyorum benimde kendimde begenmedgim özelliklerim var sinirimi bakan şey Allah'a o kötü lafları söyle men oldu isyan etmek Allah herşeyi affeder mı şirk hariç diyor sen insyan ederek şirk kosuyon
isyan ederim tabi ben çirkin olmayı haketmedim. yakışıklı olsaydım eminim beni seven insanlar olurdu ama çirkinim diye daha tanımadna beni dışlıyolar şimdi ben sana kendimi göstersem tipime küfredip engellersin. bu sitede beni merak edenlere resim attım tipini sktiğim bu ne lan diyip engellediler
Hiç ya o kadar çirkin biriyle karşılaşmadm ya da ben tiptrn anlamiyorm. kimseye tipini seveyim demedim
seveyim demedm
Sik. ym
beni görünce diceksin
Senden daha çirkini yok mu ya da sen gibi
yok
Valla sigara içcem 2 gündür içmiyordm ne güzel kafami siktin
Siktiysem konuşmazsın bundan sonra sen uzun erkek arayadur
Gerzekkali şu an konuştuğum çocuğun boyu 164 ama çok iyi biri insan olcak karşındaki hiç komplekslide değil boyuyla dalga bile geçiyor
Lan bir yürü git yalancı pislik
Aptal sana yalan borcummu var sanki bu kisalaein sevgilisi olmuyor... neyin kafası yasiyon
Olmuyo işte sizin boy sevdanız yüzünden
Boy sevdamız değil tip sevdamız var benim konuştuğum kişi kısa ama yüzü güzel..
Ve kendine çok güvenli kısa oluşuyla alay bile ediyor
Yakışıklı olınca tabi özgüvenli olur sen çirkin birinde özgüven arıyo musun? Gördüğünüzde tipini sktiğim diye küfrediyosunuz
Senin kısa oluop sevgilisi olan hiç tanıdığın yok mu
Yok...
ne alaka mal mı seçiyorsunuz sevdiğin biri olsun yeter ki
kısa boylu erkegın pek sansı yokta kadının sansı cok
Yani sorumun cevabı
kısa erkeğin neden şansı yokmuş? 1.65 bir erkek hayatını yalnız mı geçirmeli hep?
175 falan, fazlasında yakışmıyor dostum
Böyle şeylere neden takılırsınız, hiç anlamam.
gönlünün bir olduğuyla
Uzun boylu erkekler minyon sever
Her boy erkekle olur, takılma boyuna
O boylara 175 cm altında ki her erkekle uygundur
benim sevdiğim boy Hanımefendi
Senin boyun kaç
1.84 Hanımefendi minyon tipli bayanlar çok güzel
İyiymiş 😊
evet 😃
1.80le olmıcağın kesin
Vidi vıdı senin boyun kaç
1.55 bacım
okadar emin olmayın hiç 1 70den kısa beğenen olmadı eski sevgilim 180 küsürdü sen kendini fazla küçümsüyorsun
yok be 1.80le aramızda uçurum olur
bizim yokdu başda öyle hissederdim şimdi çok farklı geliyor bana
ne güzel😄
güzeldi evet :D güzel şeyler çabuk bitiyor diyip gidiyorum... (ve ks duman altı)
yaktım cigarayı😄
@ihanettengerikalan oruç tan sonra senin için yakcam..
olur niye olmasinki
of of :D
boyum 175 ve deneyelim bence..
165'ten itibaren olur
minik seven her erkekle burcun ney
Napcan 😂
Yay 😂
Bişey diycem dünya küçük ks daha da küçük ben seni tanıyorum.😂
Yok konusmicam ks den tanışmstk😂
😂😂😂
O kim 😂😂
O dedin kişi kim onu merak ettim ona göre yazcam
Yazınca anlarsn zaten
Şimdi söyle bilirsen yazcam 😉
İnst ettim şimdi söyle.. şimdi niye soylemiyon
Yok 😂
Sen beni engelledin galiba ya o zaman 😂😂
Ne oldu
170 veya max 175. 180 yanında çocuğu gibi durursun
1.70 -1.75
1.70
Ben 1.70 boyundayım sana göre kısamıyım 😀
1.65.1.70
Minimum 1.65
Boyu mu olur bunun
Olmazmi
Orası öyle de biri çıkma teklifi etti diyelim boyuna bakarsn sonuçta ortada aşk yok daha
1 75 :D
65 kadar yolu var
2.10
165 le olur.
160..
170 benim
Sence biz yakısirmyz 😂
İstediğin boy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar