158 boyundayım kaç boyunda erkekle yakışırım?
170-173
174-176
176-178
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
boya ne takiliyorsun kuzenimde 1,60 nişanlısı 1,90olunca oluyor takilma böyle boy konularina kendini kötü hissedersin ona sözüm yok ama
benim boyum 160 sevgilim 189 😂sevmeye bakıyor bu işler
Maaşallah mutluluklarr dilerim
teşekkür ederim :)
Artık boyun uzamayacağına göre zaten sana basketbolcu boyu bile yakışır insan sevdiği sürece partnerinin boyu önemli değildir
Aynen 170 civarı iyidir ama bugün 180 boylarında biriyle tanıştık. Hayat işte
İllaki sen seven olur minyon kızları ben pek sevmesem de seven illaki vardır.
Senin boyun kaç
Cevap
27Cevap
Topuklu giysen bile uzun olamayacagin bir erkek olmali 170-173 idealdir o yuzden
Kendi boyunun üzerine 10 cm koy işte ortlama.. Topulu giyince bir tık kısa olman kafi.. Çok kısa da güzel durmuyor
170 iyidir diyosun
Ünlü çiftlere bakarsak işin içinden çıkamayız. Futbolcuların eşleri kendilerinden uzun oluyor :D Kenan İmirzalıoğluyla Sinem Kobal arasında 21 cm var. Burak'la Fahriye arasında 17 cm var. Özge Özprinçci Burak arasında 16 cm var David Beckham Victoria Beckham 20 cm var Shakira Pique bahsetmiyorum bile. Çok var yani böyle pek takılan yok
Birisi evlenince direkt boy farklarına bakarım. Takıntım var ahahaha :D
180 biriyle flörtleşiyorum bu aralar. Takıntımı attım atıcam az kaldı :D
İstersen 195 boyunda biriyle çık, başkası görsün veya yakıştırsın diye sevme.
Boy olarak yakismayi gecin, ahlak olarak yakisabiliyorsaniz boyun onemi yoktur
Şıklar da benim boyum yok
Ama ben yine de merak ettim
Sen ister miydin 205cm birisini
Ouuw çok fazla uzunsun. uzun olmak güzel de o kadar uzun olmak iyi mi kötü mü bilemedim. 185 boyunda kız için iyisindir ama
158 için 180 bile uzunken 2m uçurum. 175 üstü aramaya devam işin zor ama:/
Aşk sevgi flört falan filan yalan bunlar kardeşim valla yalan yok öyle bir şey yok
Kalbimden vurdun :D peki gerçek olan nedir sence ne yapmalıyız?
Ula oğlum her yere aynı yorumu niye bırakıyon afedersin 😂😂
İyi ama insanlar aşık oluyor, duygularına engel olamıyorlar
Ne yaşıyonuz bunları soracak kadar, anlayamıyorum😳
1.75 ve üstüne sırt çantası olursun fazla yükseklere bakma :D
170-173 idealim
👍👍
Bir kızın boyu erkeğin omuzunu geçmemeli. Yani kızların geneli bu şekilde daha hoş olduğunu söylüyor.
O zaman 180e denk düşüyorum:D
bacağım kadar boyun var boyum uzun gözüksün diye topuk lu falan da sakın giyinme kanguru hibi duruyonuz
Topuklu giyiyorum. Topuklu giyince boyum uzun olmuyor o zaman giyebilirim. Teşekkürler Türkiye
160 mı umarım şakadır
Şakacı çocuk:D teşekkürlerrrrr :)
Güzel
Boyun tamı tamına 183se 167den başlar 175e kadar her kız yakışır. 2-3 cm ekleyip de söylüyorsan 164ten başlar
Uzun boy kızda erkekte de iyi bence bir de fizik varsa çok gösterişli oluyor
Zayıf erkek mesela 190sa bile çekici olmuyor
Kaç kilosun
80 ideal bence
Evet biraz zayıfsın. 85 olsan tam iyi olursun
Eski sevgilim 187 boyunda 85 kiloydu beğeneni çoktu kıskançlıktan delirirdim. 85 kg kutsaldır :D
ben onun bana baktığına şaşırmıştım açıkcası :D çok fazla beğeneni var. Benimle ilgileniyordu ama ben ihtimal vermiyordum en sonunda geldi konuştu ama kafa yapılarımız çok fazla uyuyordu hala çok saygı duyarım
büyük ihtimalle öyle çünkü hiçbir sevgilisinin boyu 165i geçmemiştir
O boylarda kızları beğendiğin için mi öyle denk geldiği için mi yoksa uzun kız olmadığı için mi :D
Bence uzun kızlar 1000 basar. Erkek olsam minyon beğenmem net :d
Aynen zevk meselesi
180-190 arası görüntü olarak çok iyi bence tabii fizik ve tip de çok önemli ama 190dan uzunlar kötü görünüyor. Bazı erkekler 190 falan olmak istiyor aman ha ! 190 hiç iyi boy değil bence güzel görünmüyor.
Kaleci olsun:D
Sen içme artık içmesi gereken benim :D evet güzel sohbetti. İyi geceler dilerim :)
cücüksün ve hiçbir erkek seni istemez bence. ulan soruya bak? neyle neyi almak istiyor :D
Pardon?
senden kısa bir erkeğe muhtaç kalmaktan korkmamalısın. çünkü sen bence aşırı kısasın.
Öncelikle söylediğin laflara dikkat et. Uzun boyun kendince egonu tatmin edebilir ama bana sökmez
İkinci olarak erkeksizlik benim için MUHTAÇ kalınacak bir olgu asla olamaz.
Üçüncüsü Türkiye kadın boy ortalamasından 4 cm kısayım. Yani aşırı kısa olmuyor. Sen 180 üstüysen seninle birlikte olma hayalleri kurmadığıma gönül rahatlığıyla emin olabilirsin.
1) sökmüş ki sinirlenmişsin bıcırık :)
2) erkeklerin kadınlara muhtaciyeti kadar, kadınlarında erkeğe vardır. bu eşitsizliği ortadan kaldırayım istedim.
3) aşırı kısası zaten cüceliktir. ki o da genetik bir sorun. onunda çaresi var gerçi. ama sen aşırı olmayan seviyede ''ciddi kısa'sın. boyun benim için hiç önemli değil ama özgüvensiz ve kısacık kızlarla ben zaten takılmam canım benim.
Sinirlenmedim ki kardeşim. çekirdek çitliyorum şu an. Sinirlenen sensin ki durup dururken benim soruma kin dolu bir mesaj attın. Cinsellik temel ihtiyaç değildir biyoloji kitaplarını karıştırmanı tavsiye ederim muhtaç kalınacak bir olgu da asla olamaz. ( ki zaten ben erkek arkadaş bulma konusunda bir sıkıntı çekmiyorum bu ayrı mesele)
Nolur benimle takıl dediğimi de hatırlamıyorum. Kısa boylu bir kızı beğenmeyip tercih etmeyebilirsin gayet normal. Ki ben zaten kısa boylu olduğumu inkar etmiyorum.
kim dolu mu? tamam sen haklısın diyor konuyu kapatıyorum. boş muhabbet olucak. zamanım yok.
"Cücüksün " , "hiçbir erkek seni istemez " yeterince kin dolu değil mi? Oturduğun yerden bir insandan nefret etmek bu kadar kolay olmamalı :) hayır beni sev de demiyorum da kendine zarar
benim gibi 170 lazım sana ;)
piskoloji sağlam bence :D
hayırlısını iste boy o kadar önemli değil :)
176 alabilirim ozamn😂😂
ne önemi var sanki -_-
boy takınsı olan insanları hiç bir zaman anlamadım
Önemli olan boyu değil işlevi (karakteri)
170 veya altı
170 altı olumsuz
Bakmıyorlar mı 😂😂
O halde üstü de sana bakmayacağına göre aday az demektir
170 altını ben tercih etmiyor. Üstü bakıyor çok şükür sıkıntı yok
Bakıyorsa sıkıntı yok önemli olan gönüller bir olsun. Ama bence yakışmaz ondan dedim yani. Bende 185im 170altını kabul etmem
Senin altın 170 senden 15 cm kısa olan yani. Benim de alt sınırım 170 benden 12 cm uzun olan. Bence çok normal bir istek benimki. Neden yadırganıyor anlamıyorum.
Tamam o zaman 170-175 arası karar kıldık senin için 😄
Teşekkür ederim sayın 185 bey:)
uzun olanla yakışmaz ideal olan bu
max. 1.75
Seni gönülden sevene yakışırsın...
1.50 falan 😂😂
Yok 140 alayım ben :s
2.08
En ideali o zaten :D
195 200
170- .173
1.70 işte
170-173.
165 gibi
10 cm bile yok. Mümkünatsız
Evet. 170le aramda 12 cm var. Niye yakışmasın sanki 20 cm fark
Komik misin? Dışarda gördüğün tüm çiftlerin arasında en az 13 fark oluyor. İdeal boy farkı 15 cmdir zaten. .170 altı biriyle sevgili olmam katiyen
175 altı erkek kısadır zaten. Benim de alt sınırım 170 . Daha kısa erkeklere hayatlarında başarılar diliyorum
Ben uzunum demedim ki? Kısayım zaten. 170 altını da beğenmiyorum bu da tercih meselesi. Beni de tercih etmeyenler oluyordur. Silah zoruyla beğenip beğendirecek değiliz
ben uzun erkek istediğimi hiçbir yerde söylemedim?
:) :)
1.65
Çok kısa
180-185
Sana 170 bile çok
12 cm var be ne çoğu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar