merak ediyorum herkez doğru dürsüt yalansız dolansız arkadaş dost sevgili ararken bu doğru insana hem bir kazık atma cabasına girer neyin kafasıdır bu ?
Cevabın nedir?
insanların genelinde dile getirdiklerinin dışında bir de belki kendine bile söyleyemediği kriterleri oluşuyor kendi içinde ve ne kadar karşısına çıkarsa çıksın 'aradığı gibi bir eş/dost/sevgili/arkadaş',bu kriterlerden birine dahi uymadı mı o insanın tüm güzellikleri bitiyor.yetersiz geliyor.bu kriterleri belirleyen sebepler de o yaşına kadar gördükleri ve özümsediklerinden ne kadar isteyip de aldığıyla alakalı.çoğumuz inkar ederiz aslında içten içe biliyoruz,karşımızdaki insanın bizi aldattığını düşünmemiz buna inanmamızdaki asıl sebep bizim de bunu yapabilceğimiz.ve çoğumuzun amacı o kazığı yemeden ilk golü atabilmek.
artık insanlar (en azından benim şahit olduklarım) neden hep ben demekten sıkıldılar ve 'amaan boşver ben de ona bunu yaptım' demeyi seviyorlar00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. herkes bir çıkar peşinde kimseye değer vermicen değerde beklemiceksin boşver
00 Yorumla
eğer sen ite kopuğa değer verirsen dediklerin başına gelir öteki taraftan doğru dürüst birini gördüğündede ıyy tipe bak vari şeyler dersende sana kazık atmayacak birini kendinden itmiş olursun.
Allah aşkına çok ilgi çeken birini düşün (yakışıklı güzel popüler vs.) herkesin zaten ilgi odağıdır ve şımarmıştır artık bu kişi sana nasıl değer versin?02 Yorumla- +1 yıl
o tarz insanlar değildi hiç biri
+1 yılneden her sevilen de terk etmek zorunda? yalansız dolansız sevdiğin halen bende anlamamışdır halen acaba insan kendisine acı çektirmekten mi hoşlanıyor ki mutlu olmak varken mutsuz olup aglayıp acılar çekeceği birine gider onu mutlu edip başına taç edeceği insan varken..
05 Yorumla- +1 yıl
ah bilsem
- +1 yıl
aşkta terazi misali olacaksın sen değer verip kaybedersen o tepeye çıkıyor sana ne kadar veriyorsa o kadar vereceksin hem sen hem o eşit olsun ve sevgi dengede dursun bunu anladım ben..
- +1 yıl
onuda yaptım o haldebile aynı şeyler oldu ya
- +1 yıl
o zaman tek fark senin değer veriyor olman onun ise sana hiç değer vermiyor olması..
- +1 yıl
olabilirr
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
42Cevap
+1 yılDoğru düzgün insanların sayısı az. Çünkü insanlar bencil. Hep ben merkezli düşünüyorlar ve maddeye büyük önem veriyorlar. İyi insanlar ise, kötü hayattan yedikleri tokatın etkisiyle kötüye dönüşebiliyor. Hal böyle olunca herkes iyi insanlar arıyor ama kendisi iyi olamıyor.
Fazla da düşünmemek gerekiyor aslında. Alışmak belki de en doğrusu. Hem Beşiktaş aşkı bize yeter şimdilik :)11 Yorumla- +1 yıl
tribünden birini bulucam çarşı gurubu adam gibi adam dolu :D
+1 yılÇünkü biri sana kazık atınca senin duygularınla oynayınca sende intikam istiyorsun . Ve kimseye acımıyorsun veya bakıyorsun bu iş diğer türlü olmuyor çünkü iyi olmak kaybetmeyi göze almaktır herkes bilir ama kötü olup hiç kaybetmemk var acı çekmekten korkuyor ve kaçıyoruz
03 Yorumla- +1 yıl
yok ben intikamda almıyorum :D
- +1 yıl
bende almıyorum öyle bir kalbim yok ama onlar yapıyolar
- +1 yıl
eevvett evett
Öyle bişey yok, sadece rastlantı. Herkes benzer şeyleri yaşar, ama umarım herkes değer vermeye değecek birilerini bulur. Bulduğun zaman bu sorunun anlamsızlığını ve aslında yaşadıklarından dolayı öfkeli olduğunu (herkes için geçerli) daha iyi anlayacaksın :)
00 Yorumla
+1 yılYalnız biri iste; başkaları istenmeye değmiyor. Biri çağır; başkaları imdada gelmiyor. Biri talep et; başkaları lâyık değiller. Biri gör; başkalar her vakit görünmüyorlar, zevâl (ayrılık)perdesinde saklanıyorlar. Biri bil; mârifetine yardım etmeyen başka bilmekler faydasızdır. Biri söyle; Ona (Allah'a)âit olmayan sözler, mâlâyânî sayılabilir.
RNK00 Yorumla
+1 yılBu insanların özünde mi var bilmem. Ama herkes neredeyse bu konudan şikayetçi özellikle aşk arayan bireyler, bu durumdan ötürü bunalım ve depresyona giriyorlar. Aslında neyi nerede aradığımız çok önemli. Bende arıyorum ama yok!
03 Yorumla- +1 yıl
sen nerde arıyosun?
- +1 yıl
"Sen nerede arıyorsun" soruna cevap vermek biraz güç.
- +1 yıl
neden
Doğru insan değildir ya da kişi ne istediğini bilmiyordur, ama temelde, kendine güvensiz bireylerlerden oluşan bir toplum olduğumuzdan kaynaklanıyor bu durum.
03 Yorumla- +1 yıl
walla çözemedim gittii
- +1 yıl
bakalım :D
bi söz vardır ya doğru insan aramaya başlamadan önce doru insan olmalı diye.kendine bakm sen doğru ol.haa bide şöyle tipler var düzgün insan arama sebepleri kendilerini garantiye alıp istedikleri zaman karşısındakine kazık atmayı kollarlar
00 Yorumla
+1 yılO ne kadar kötü olursa olsun ; Sen yinede sevmekten vazgeçme .. ! Sen sevdiğin halde kaygıların uğruna bundan vazgeçeksen bunu yapma , Çünkü gerçek aşk yolunda sapar .. Unutulmasın ki İnsan sevebildiği kadar insandır ' ..
00 Yorumla
+1 yılBir şeyin kafası değil hayatın gerçeği bu tüm sevgi muhabbet bakii olana çünkü bunların gerisi fani olanlar sınırı helali dairesinde olmalı bunun dışına çıkaldığında bir mutluluk düşünülemez
00 YorumlaHerkes Kendince Çok İyi İnsandır Ya :)) Kimse Ben Kötüyüm Dermi Davranışlarını Tartmazlar Düşüncesiz Pervasız Davranırlar.
05 Yorumla- +1 yıl
iyi indsanlar genelde yanlızdırlar
- +1 yıl
sıkıldım bu durumdan
- +1 yıl
hiç bişi :S
ya bu insanın kendisinden kaynaklanıyor aslında vede karşındaki insanada bağlı sen arkadaşını düzgün seçeceksin ve ona kazık atarsan o da sana atar sen onu ne kadar düşünürsen oda seni artık ilişkiler çıkar ilişkisi...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. doğru insanı bulamamışsında o yüzden herkes öyle değildir merak etme ama doğru insanı bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor bu devirde.
00 Yorumla:) Hayat Çıkar üstüne kurulmuş canım Sorun o ..
Çünkü Güven Duygusunu yitirmiş insanlar :)
Ben Hep Sanş vermeden yanayım insanlara .. Sonunu bile Bile :)
Ama Fazla değer verincede .. değişiyor insan00 YorumlaBeklentiyi ufak tutmak lazım. Minimum hayal kırıklığı olur o zaman.
15 Yorumla- +1 yıl
artık öyle yapıyorum ama herkess bunu ararken bana tekme atmak niye anlamadım :D
- +1 yıl
neymiş
- +1 yıl
pekala
herzaman daha fazlasını ıstedıklerı ıcın ya da sevıldıklerının ya da senın deger verdıgının farkında olup kullanmanın pesınde oldukları ıcın olabılır nedersın
00 YorumlaKarşıdakinin kafasıdır bu, baktın seviyor seveceksin, baktın s..meye çalışıyor sen s..eceksin...! Herşey karşılıklıdır, hiç kimse mahsumum ayağı yapmasın, hele ki bu devirde...!
10 Yorumlanasıl değmiyor ya nasıl değmiyor bu zamana kadar gönlüme göre birini bulamadım ah bir bulsam varya sevgi yumağı yaıcam onu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Evet anladığım kadarıyla gençlerde böyle bir sorun var, acımasızlar ilişkilerinde. Gereksiz yere.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılSana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkaları sana yapmadan önce sen onlara yap .e herkes bunu benimseyince olanlar oluyo : )
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İnsanların iki yüzlü olduğunu bilip ona göre değer vermelisin.
08 Yorumla- +1 yıl
öyle yapıyorum tam güveniyorum aylar geçiyo hatta yıllar geçiyo bir bakıyorum yine aynı terane
- +1 yıl
güveniyomuş gbi yapsanda aynılar he canın acımıyo anca
- +1 yıl
tabiki :S
- +1 yıl
sanırım bende
çok değer verince şımarıyolar ağırdan satıcan birazz
03 Yorumla- +1 yıl
öyle yapıyorum son dkka golu geliyo :D
- +1 yıl
yok ya değil kendimi yiyp bitirmekten başka bişey olmuyo
herkes i doğru yazmayı öğren söz ilgilencem seninle
01 Yorumla- +1 yıl
herkesssss :D
Napalim insanlar nankor
Anlamiyorum onun gibi iyileri boyle nankorse
Digerlerini dusunmeye bile korkuyorum :(00 Yorumlaçünkü herşeyin fazlası zarar :D kazık atma çabası varsa yawşaktır zaten kaçabildiysen ne mutlu sana
04 Yorumla- +1 yıl
kaçıp yanlış kalanlardanım ama :D
- +1 yıl
evet haklısın ama kendi kendine bir yere kadar
Çok haklısın insan artık birine güvenip çıkmaya korkuyor ya
02 Yorumla- +1 yıl
bi sevgili için değil kız arkadaşta aynı erkek arkadaşta . derler ya sevgili gider arkadaş bakii kalır walla yalan
yeterince dogru insan olamamandan kaynaklı bir durum.
041 Yorumla- +1 yıl
benim bir sorunum insanlara yaptıgım bir yanlış yokki
- +1 yıl
onlara görede yok sanırım bu alışkanlık olmuş
- +1 yıl
ne gibi sorun bende olabilir ki
- +1 yıl
ben kendimi ezdirmem insanların istedikleri gibi oynamam neyse onu yaparım ederim oyuzden galba
- +1 yıl
yok sadece yaptıklarını sanıyolar
- +1 yıl
birinin arkadasından lafları söyleyip yüzünede söylerim diyip söylemeye gelince yemiyo çoğunda ya da sen karşılıksın herşeyi yaparsın onlar yapmaz filan falan
- +1 yıl
iyi bakarım iyi görürüm ön yargım yoktur iyilikle yaklaşırım ama yok olmuyo
- +1 yıl
nası anlamadım
- +1 yıl
bilmem olabilir çözemedim
- +1 yıl
nıck olmuyo o tarafa cekiyorum olmuyo bu tarafa cekiyorum olmyo
- +1 yıl
olmyooo :D
- +1 yıl
sustum o zaman :)
- +1 yıl
gıcıksın :)
- +1 yıl
teşekkür ederimmmm :)
- +1 yıl
bende rica ederimm :)
- +1 yıl
gıcıklık olsun :D
- +1 yıl
canım sıkıldı sana sataşıyorum :)
- +1 yıl
yanılmıyosun :D
- +1 yıl
canım sıkılıyo dedim ya
- +1 yıl
yapıcak bir aktivite yok
+1 yılcikar baska bişe değil bir bize adam akillisi denk gelmiyor ztn :D
01 Yorumla- +1 yıl
banada banada :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillet birbirine akıyor lan o yaparsa ben de yaparım diyor. Özentisiniz hepiniz Tüü size.
14 Yorumla- +1 yıl
ben yapmıyorum ama gizli sorun orda
Cevap sahibi+1 yılBende yapmıyorum. Demekki özenti olarak koyun olarakdeğil. Kendi doğrularımızla gerçeklerimizle yaşıyoruz.
- +1 yıl
evet yanlız yanlız yaşıyoruz :D
Cevap sahibi+1 yıl"Onlar size saldıracak olurlarsa hiç korkmayın; siz de onlara saldırın. Çünkü siz, yalnız değilsiniz. Allah'ın beş bin tane nişanlı meleğiyle Allah size yardım edecektir."
Gizli Üye(36-45)+1 yıldevenin dikeni adamın ...ni makbuldür :) öyle derler :)
02 Yorumla- +1 yıl
sanırım bizimde skmemiz gerekiyo :D
Cevap sahibi+1 yılsanırım :)
+1 yılSenin söylediklerin tamamen çıkar ve menfaate dayalı oluyor...
10 Yorumla
+1 yılsorununu kendinde ara derim önce sonra baakrsın ortama
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiysen ve doğru insanı bulduysan ne kazık yersin ne de atarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer insandan mevcut. Hayat bu bazı seyleri görmeden bilemezsin.
07 Yorumla- +1 yıl
gördüm biliyorum sorun orda :D
Cevap sahibi+1 yılYasadıkca tecrübe edinecegiz
- +1 yıl
iyide ettiğimiz tecrube ne işe yarıycak yanlızlıktan başka bir halt olmuyo
Cevap sahibi+1 yılona gore yaklasmaya baslıyorsun insanlara karsı
- +1 yıl
yok arkadaş yine aynı oluyo yaşadım kaç kere
Cevap sahibi+1 yılOlsun bosver anı yasa.
- +1 yıl
anı yaşıycak kimse kalmadı ki ailem akrabalarım dışında
kediyi okşarsın seversin ama nankördür.
kazıkla kalsa, pandik nedir bilir misin?00 Yorumla6 kelimelik bir cümlede 2 kez "değer" kelimesini kullandığın için tebrik ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
bi git yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünki sevgi insanlari şımartiyor :)
01 Yorumla- +1 yıl
sevsende sevmevmesende aynılar daha beteri :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılya arkadaş herkese göre doğru olan,dürüst olan kendisi bu tartışmalar hep bundan kaynaklı
00 Yorumla
+1 yılÇünkü o değeri bozuk para gibi harcıyorlar.
06 Yorumla- +1 yıl
evet işte nedennn ?
- +1 yıl
Pardon ben başlığa göre cevapladım :) valla artık her şeyde menfaat çıkar ilişkisine döndü bu büyük etmen. Yapmaz dediğin ne varsa yapılıyor olmaz dediğin ne varsa oluyor. Ne oluyor bilmiyorum ama sonumuz iyi yere gitmiyor. Sen de kafana takma.
- +1 yıl
bunuda kafaya takmıycaksak ne yapıcaz ?
- +1 yıl
Kafaya takmayınca doğru şeyi yapmış oluyorsun zaten.
- +1 yıl
e hadi hayırlısı o zaman
- +1 yıl
Hayırlısı be can :)
sadık insan yokta o yuzden
00 Yorumla
+1 yılSana hep öküzler denk gelmiş abla
01 Yorumla- +1 yıl
öküze çeker oldum :S
değer verecek birilerini bulmak zor :/
03 Yorumla- +1 yıl
değer bilicek insanı bulmak zor değeri herkese werirsinde hak etmez
- +1 yıl
evet malesefff
+1 yılEgo
Ego
Ego
Ego
Ego şişmesi.00 Yorumlaver değeri vereyim değerini
00 Yorumla
+1 yılçünki kimse sevilmeyi hak etmiyor
00 Yorumla
+1 yılDaha hos geliyodur belkide zevk meselesi
00 Yorumla
+1 yılsen ölüme care arıyorsun bence :)
02 Yorumla- +1 yıl
oda olabilir :D
- +1 yıl
o zaman bende kendımı hürülerin eline teslım etmek istiyorum :) madem imkansızlık oynuoruz :)
Dünya kötüleşti olan bu
00 YorumlaDeğecek kişiyi sevmemişsindir kardeşim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben biriktiriyorum şimdi sonra doz doz verecem
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaltyapıyı bir yapayım :D
- +1 yıl
hadi bakalım :D
+1 yılsen değiyomusun ki?
04 Yorumla- +1 yıl
değiceği için yanlızımdır belki
- +1 yıl
değmezsin...
- +1 yıl