Aile & Toplum İnsana neden değer vermeli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Psikiyatri seansindan çıktım güzel yanitlar bekliyorum, buna çok ihtiyacım var. Güncellemeler+1 yıl Lütfen düzgün yanitlayacaklar yazsın İnsana neden değer vermeli? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sadece keşfedilmiş evrende bildiğimiz yegane zeki yaşam formu insan olduğuna göre, bence nadirliğinden ötürü kıymeti hak eden bir tür. 1 0 Yorumla
Stjernee Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Çünkü, kocaman dünyada mutlu olmak için değere ihtiyacımız var bence, mesela çoğu kişi tarafından gerçekten değer verilmemiş biri olarak söylüyorum, kendimi hala değersiz hissediyorum.Unutmayın herzaman gerçek değeri hakedin ve verin. 1 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 727 cevap paylaştı. valla herkes değerini kendisi belirler. neden değer vermeliyiz sana sen söyle 0 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı. Değer verilmez, hak edilir. Hak edene vermelisin. 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. İnsan olduğu için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sadece keşfedilmiş evrende bildiğimiz yegane zeki yaşam formu insan olduğuna göre, bence nadirliğinden ötürü kıymeti hak eden bir tür.
Çünkü, kocaman dünyada mutlu olmak için değere ihtiyacımız var bence, mesela çoğu kişi tarafından gerçekten değer verilmemiş biri olarak söylüyorum, kendimi hala değersiz hissediyorum.
Unutmayın herzaman gerçek değeri hakedin ve verin.
valla herkes değerini kendisi belirler. neden değer vermeliyiz sana sen söyle
Değer verilmez, hak edilir. Hak edene vermelisin.
İnsan olduğu için