Kadınlar yuvarlak yüz hatları olan erkekleri uzun vadeli ilişkiler için düşünürken, kare surata ve belirgin kaşlara sahip olan erkekleri kısa ilişkiler yaşamak için uygun buluyor! ABD'nin Michigan Üniversitesinde Prof. Daniel Kruger tarafından yapılan araştırmada kadın ve erkeklerden oluşan 854 kişilik bir gruba farklı yüz hatlarına sahip erkeklerin fotoğrafları gösterildi. Aynı fotoğraflar dijital metodlarla değiştirilerek maskülen görüntü güçlendirildi ya da zayıflatıldı. Sonra da katılımcılara fotoğraflardaki erkeklerin ne tip davranış şekilleri sergileyebilecekleri soruldu.
Katılımcıların birçoğu çene yapısı kare olan ve belirgin kaşlara sahip olan erkeklerle kısa dönemli ilişkiler yaşamayı tercih ederken, yuvarlak yüz hatları ve dolgun dudakları olan erkeklerle uzun vadeli ilişkiler yaşayabileceklerini belirttiler.
Katılımcılar daha maskülen görünen erkeklerin riskli, rekabetçi, kavgaya hazır, otoriteyi zorlayan, eşini aldatan ve ebeveynliğin sorumluluklarını önemseyen kişiler olabileceğini tahmin ederken, yuvarlak yüz hatlarına sahip erkeklerin ailede iyi eş ve iyi baba, iş yerinde de çalışkan elemanlar olacağını söyledi.
Sizce yüz hatları bir ilişkinin ömrünü ve gidişatını belirleyebilir mi?
Yuvarlak yüzlüler evlenilecek erkekler! Yüz hatları bir ilişkinin ömrünü belirleyebilir mi?
Kadınların evlenene kadar neden it kopuk peşinde gezip, evlenmeyi düşünmeye başladığında tam tersi tiplere ilgi duyduğunu bilimsel olarak açıklamış elemanlar. KS'de bir büyük sorun daha çözülmüş oldu. Dağılabiliriz.
benzer bir araştırmada, yüz hatlarıyla kişilere olan güvenin de bağlantılı olduğu ortaya çıkmıştı. mahkumlar üzerinde yapılıyordu sanırsam. yani doğru olabilir. insan olarak çok yüzeyseliz aslında. :D
Olabilir tabi de benim hoşlandığım erkek tipi daha keskin suratlı, kemikli yüzler :D örn theo james, sergio carvajal, burak deniz, barış arduç (çok keskin değil ama gözleri yeter :) )
Yakinda ayakkabı numarasına göre de insanları kalıba sokacaklar. Ne karesi ne yuvarlağı. Arkadaşlar yüz bizim irademiz dışında yaratanın vermiş olduğu birşeydir. Ne yapsın kare yüzlüler?
yüz hatları ile alakası yok bence bu tamamen astrolojide gizli diye düşünüyorum.. mesela bu sene yay burcu için altın bir çağ yaşanıyor ama boğa burcu olduğum için yine sıfır çekiyorum bu sene:))
En İyi Cevaplar