AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
190Cevap
platonik olduğuna göre ben sevmiyorum ve sevmediğim birine de daha vermem hem önce ona yanlış olur bence
biz kendi sevdiklerimizin pesinden gittikte noldu biz kaybettik bizi kendimizden daha cok seven biri varsa tabikide şans veririm
sevgi ve alışma durumuna bağlı olduğu için kararsız
Şans veririm, sonuçta aynı durumda olsam bana şans verilmesini isterdim.
Sevmiyosam şans olmamalı snra kandırılıyorsn ister istemez
ona bu kotulugu ona yapamam sans verirsem daha cok uzulur bastan reddetmek daha iyi
Sevmediğin birisine şans vermrkte nedir? Ne kadar saçma sapan düşünüyorsunuz. Seversen şans verirsin.
Seven insana azda olsa değer verilmeli zarar gelirmi
Değer verene değer verilmezmi
Ya ben başkasını seviyorsam. Empati yapınca ben onu reddedince tamam üzülür ama kabul edip ümit versemde davranışlarımdan bir süre sonra başkasını sevdiğimi anladığında daha da çok üzülür.
Karşı taraf düzgün bir insansa tanımak iyi olabilir
Ben cok kez şans verdim belki kendilerine aşık ederler diye ama fos
dun beni seven erkege 1 sans verdim 1 yildir seviyormus uzmek isdemedim simdi cok mutluyum:)
o üzülmesin diye kendimi uzemem çok bencilce ama oyke
napalım yani seviyor diye onu sevmek zorunda mıyız?
iyi de platonikse nereden bilecegim asik oldugunu haha :D :D
abi o sana asik sen ona degllsin kac kere denedim olmuyor bosa yormayin kendinizi
elbette dinlerim duyguları var sonuçta ama ona bir şans verip daha çok üzmem
Kızlar böyle sevmiyorum diye şans vermemeye devam etsin üzen erkekleri sevip tekme yiyince akılları başlarına gelir
Dört yıldır bana aşık olan birine şans verdim mutluyuz 😌
evt ama bende oyle sans varki kardesim nehire girsem kurur
Hayir cunku sonucu kotu olsa yine karsi taraf uzulur
yok hocam sevmediğin biriyle birlikte olmak ne kadar mantıklı?
Herkes bı şansı hak edıyodur neden olmasınkı verırım
Hmm karakterine bağlı aslında. Ama hiç bir oluru yoksa boşu boşuna daha fazla umut vermem.
bır tanısma suresı kadar şans verırdım benı mutlu edecegıne ınanırsam bende onu mutlu edeceksem o zaman ewet derım
Evet. Eger hayatimda biri yoksa veririm. Sevmek sevilmek deger gormek guzel. Beni seven birini isterim.
Vermiyorlar, yarım saat önce yüzüme bakmadan ortamdaki diğer herkese selam verip çekip gitmesi gibi... Nasıl da denk geldi soru olayın üzerine, uzun yaşıcaksın..
Eğer ki sevdiğim yoksa kızda hoşsa olabilir derdim 😎
İyice tanımadığım hiçkimseyi hemen reddetmem. Önce tanımam gerek, çünkü ben zamanla severim.
beklemek güzeldir aşk güzeldir ama sonu hüsran oluyor
kesinlikle verilmeli sonuçta karsindakini iyice taniman gerek belki o da senin hayalindeki gibi biri bilemezsin
Hadi şans verdin diyelim. Ama fark ettin ki çocuğu sevmiyorsun bunu ona dedin çocuk sana bir şans daha dedi yine verdin yine sevmedin. Sonuç ne oldu. İnsanların sana 'Niye ümit verdin' demesi
bak canım bunlar ilk başta konusulacak. sonuçta biri diğerini sevmiyor şunun konuşulması lazım bak ben şu an sana karşı birşey hissetmiyorum denemek istiyorum eger olurda sana karşı hislerim yogunlasirsa devam ederiz yok olmazsa biter eğer üzülecek dayanamam böyle biseye diyeceksen şimdiden hiç baslamayalim oldu bitti. karşıdaki zaten elinden geleni yapar ve karşıdakinin ona karşı bişey hissetmediğini en azından bilir. devam edip etmeyeceği ona kalmis. sen sorumluluğu üzerinden atmış oluyorsun burda bı ümit vermislik olmuyor üstelik su tabumuzu bı yikamadik ' millet ne der , söyle der böyle der ' şu millete bakmayalim artık bu senin kişisel alanın çoğu insan su millet ne der muhabbetine hayatını yasayamiyor istediğini yapamiyor
Anket oranına göre en iyi anket olmaya aday gibi sorunu yanlış yere sordum diye güncelleme bence
Rdhck?
Yok ya olmazki.. Aşkı küçümsedegimden degil. Sahipliyim ben.. Ama yanliz olsam platonik olmasina gerek yok.. Herkese kapim acik olur
sevmiyosam sans vermem sonrasinda o daha fazla uzuluyo
Evet şans veririm. Kestirip atilacak bir durum degil. Bir şanstan zarar gelmez.
sevmedıgım bırının duygularını ayak altına alamam !!!
Eğer uzun zaman olmuşsa vermem. Demekki hic birşey hissetmiyormusum ki uzun zaman olmuş
hayır. benım sevmem önemli. umut verici olmak ıstemem
Evet, şans verebilirim.
ewt olabilir
niye sürekli bu soruyu cevaplamam için mesaj geliyor sıkıldım valla 😕
veririrdim sonuçta sana aşık olan biri seni mutlu etmek için elinden geleni yapar
Platonik seveni de göremedik ki. Kimse sevmedi bizi
bir ben değilmişim :D
bu güne kadar sevmediysem, bundan sonra da sevmem , yanisi sen benden daha iyilerine layıksın , sözü
hayır vermem çünkü bos yere dahacok umut verms olurum
şans veririm belki zamanla severim diye konuşurum tanımaya çalışırım
Sevmediğime vermem ağa geçmişte çok yaptım ama son bir yıldır çok şükür yok böyle bişey
Şans vermem galiba başta kanım ısınmadıysa boşa umut vermem
ver gitsin kaybın ne olck aksine bir tecrüben daha olur :)
eyer bana uyuyorsa kafası kendi yaşı bir şans veririm zaman geçirdikce zaten birbirimize ısınır ve hoşlanma sevgiye dönüşür
ona şans veririm hadi şimdi bana şans ver canım :)
anlamadım
bende size Platonik aşk içindeyim
ben vermem zaten
neden
Kararsızım belki önce kendi içimde denerdim, düşünürdüm ama yine de duygularını incitmemenin bir yolunu bulmaya çalışırdım o kişinin
davranislarina bakarim benlikse sans veririm degilse vermem
kesinlikle sans verirdim ona ya canim benim kiyamam
Şans vermem kalbini de kırmam uygun bir dille anlatırım
Ben tüm genç ve güzel bakımlı saglıklı kadına/kiza benle birlikte olmasi icin sans veririm... Gel gor ki 18 yasimda su ana kadar kimse ile birlikte olmadim, olmayi cok istiyorum ama nasil baslar, nasil ilerler bilmiyorum, bana bunu ogretin...
Bir de neden ks de üst kisimda erkek gorusleri alt da kadin gorusleri var, degistirin bu arayuzu !!!
Şans veririm diye 57 tane k.. aşar olması ilginç milginç değil.
Ben Sevdim 12 sene karsiliksiz şans vermedi nişanlanıyor ama Başka biri olsa sevse severim tabi karşılıklı
eğer bunu bana kalpten hissettirirse yani beni hiç bırakmayacak ve mutlu edecek gibiyse neden olmasın💁
İnsan ilk başta hoşlanmadığı, sevemediği biriyle nasıl sohbet dahi edebilir ki?
insan sevmediği birisini seviyormuş gibi yapması sizce de biraz karaktersizlik değil mi
her sevene şans mi vercez. karşılıksızsa havasini alır