Bana göre gereksiz, işi olsun yeter..
Peki siz ne düşünüyorsunuz, kadınlar haklı mı?
#Meczup

evet evim ve arabam olmadığı için bekarım ama evim ve arabam olmadığından istemeyen olmadığı için bekar değilim yazlığı
unutmuşsun :)
haklılık payları var biraz ama bu şekilde olmaz ne maksatla bekkenti içerisinde olduğuna bağlı ev ve arabası olan birisinin düzenli geliri var demektir, bu mantıkla yaklaşıyorsa mantıklı ama diğer türlülsü maddeciliğe aç gözlülüğe giriyor.
aşk sevgi tek başına karın doyurmuyor yarın bir gün çocuk olduğunda sorunlar başlıyor illaki gelir düzeyi iyi olan biri ile evlenmeliler ama bunu öncelik haline getirmek doğru değil diye düşünüyorum.
dediğin gibi işi olsun yeterki düzenli ve sigortalı bir işi var ise asgati ücretin üsyünde maaş alıyorsa ev araba yazlık bunlar nasıl olsa alınır bir şekilde bundan fazlasında beklenti içerisinde olmak aç gözlülükten başka bir şey değil
Babadan Kalma Evim Var 2013 model bir arabam var İşim var kendime göreyim Artık kadın erkek yapıyor herseyi oyle herseyi olursa sen o erkekle kendin icin evleniyorsun sevdigin icin degil
Adamsa Calısır karı kız kumar alkol yoksa Ekmegi yeter Kadınlarında artık evlilikte fedakarlık yapması gerekiyor Yok oyle herseyi erkekten beklemek !
Çalışmayan kadınlar genellikle herşeyi erkekten beklerler..
Bence calısmalı ya da erkegin getirdigine kanaat getirmeli İs yasamı zor para kazanmak maaslı calısmak ayrı bir zor Kimse elinize hemen 10 bin vermiyor 2.500 4000 tl arası calısıyorsun
Hem çalışsın hem de yemek yapsın :D
Evi, arabası olmayan erkekler ideal koca değil çünkü.
Bunlara sahip olmaması muhtemelen kuş kadar maaş aldığı anlamına geliyor. Ha benim 20.000 lira gelirim var kendi tercihlerim doğrultusunda mal mülk almıyorum diyorsanız o başka.
Fakir fakir evlenilmez, aşk karın doyurmaz, evlilik düşündüğünüz kadar romantik bir olay değil. Bu sebeple tarafların karşılıklı olarak maddi beklenti içinde olması yanlış değil. Tabi kadınların onu isterim bunu isterim demesi için önce kendi durumlarının da iyi olması gerekir. Bu çağda mal, mülk, gelir sahibi olmayan kadın da evlenilecek kadın değildir.
@ogeday44 Zengin, zengin evlenenleride görüyoruz 1 yıla kalmadan boşanıyorlar. Önemli olan sevgi, güven parada yeteri kadar olsun yeter
Yok kuzu derdim ev araba olsaydı şu an 10 yıllık evliydim. umrumda değil bunlar, rızkı verenin Allah olduğunu bilince , takmıyorsun evmiş arabaymış. benim nasibimde varsa evlendikten sonra da nasip eder zaten Allah. ama nasibimde yoksa da zengin diye aldığım adamın işi terse döner olanı da satar. o yüzden adam olsun seveyim , sevileyim yeter
Cevap
43Cevap
Bence de gereksiz ama buna hangi acidan baktiklari da onemli. Bir hayatimiz olsun mesela, cocuklarimiz rahat buyusun diye dusunenler olabilir - ki bu mantikli. Fakat eve arabay onem veren herkese ev araba dusseydi.. Bence kalbi temiz olsun bir isi olsun yeterli
ehh..
rahat bir hayat istiyorlar işte..
sonrada 4 5 senede boşanıyorlar
Evim hazır, sıfır daire üstelik, değeri 325.000 tl, işimde var, kadrolu memurum. Maaşım 5.500 tl. Askerliğimi yaptım, borcum kredim yok. Arabayı bilerek almadım yoksa birikmişim var alabilirim bekletiyorum evlenince alırım. Düğün yapacak param da hazır. Ama yinede yok. Tipsizmiyim hayır. 1.83 boy kilom 82 yaşımda 34 ama kısmet olmaz ise istersen apartman sahibi ol, araba değil galeri sahibi ol. Yinede olmaz.
fakirim ama araba sevmiyorum imkanım olsaydıda 4 teker olsun sağ salim götürsün yeter öyle lüks peşinde değilim ev konusu ailemle kalıyorum evlenseydim ya evin üsgtüne zamanla kat çıkardım öyle olurdu ama bilmiyrum ya öyle savurgan birilerinide sevmezdim ben üretimden yanayım bir şey başka birşeye dönüşmeli israf olmamalı
maddi beklentilerle evlilik beklentisi olan kızlar kesinlikle mutlu olmazlar mutluda edemezler. evlilikler çıkarsız olmalı amaç sadece ömür boyu birlikte olmak niyetindeyseniz gerçekten mutlu olabilirsiniz.
Kesinlikle ve kesinlikle doğru. Sizi keşke yanımda olsaydınızda elinizi sıkıp kutlasaydım.👏👍👏
Kendine bakacak ve hizmet edecek birini mi ariyor yoksa mutlu bir evlilik mi? Ben alacagim o hazira konacak ve boylelikle mukemmel es adayi mi olacagim? Kadinlarin cikar iliskileri arttikca evlilikler azalip bosanmalar artiyor zaten. Cok seviyorsa calisir birlikte alirlar. Isi gucu olmayan biriyle evlenmeyecek sonucta. Kocasinin avcuna bakan kadinla zaten isim olmaz. Gitsin bir ceo cocugunu ayartsin, luks bir kolelik sursun calismaya niyeti yoksa.
Ev de var araba da
Hâlâ bekarım.
öleyim ben o zaman
Yazık ölme :/
Tamam ;))
Küçük bir evi vardı. Arabası yoktu ve idare edecek kadar bir maaşı. Benimle 2 yaş fark vardı. Ve benim evim var. Evlendim boşandım ve benimle birlikte yaşayan genç bir çocuğum vardı. 3.5 yılımı verdim 4 hatta... ve sonuç bitti.
Nedeni beni ciddi olduğu ve evleneceği konusunda kandırmış olması. Oysa ne kadar masum bir ilişkimiz var ve beni seven birine rastladım diye seviniyordum. Doğru insana rastladım :((
Bende de işi olsun yeter ya bunlar gelip geçici şeyler durumun çok iyiyken birden batabilirsinde ya da yükselebilirsin kimsenin malına bakarak adam seçmem. Insan olsun çalışkan olsun yeter gerisi olur
lan adam denir ya hani şu yorumunla çoğu erkekten daha adamsın 👏👏👏
sercan sende yedin mi şimdi bu yorumu :DDD zaten doğru dürüst beyni düşünme gücü olan erkek en azından evi olmadan evlenmez bir kadınla. nedeni şahsen benim görüşüm ben kadınımın rahat etmesini isterim onun dışında evim felan yoksa hiç düşünmem zaten evlenmeyi.
teşekkürler saygı duyduğun için :D sana birşey dediğim yok bu arada maddiyata önem vermeyen kız bulmak zor lakin bu kızları kullanmaya kalkan insanlara sözüm. bu devirde kirada durulmaz.
Ya tabiki para olmadan adım bile atamıyorsun bu devirde mantık olarakta hareket etmeli insan ama ben biraz duygusal baktım olaya. 😂Sevdiğim beyin evi arabası yok diye de bırakamam ki onu orta da. Ha bunun için bir şeyler yapmaya çalışmıyorsa hiç bir şey denemiyorsa tabi ki evlenmem onunla zaten yukarı da belirttim. Ama bir şeyler için çabalıyorsa yanında olurum
O konuda haklısın evi arabası yok diyede bırakılmaz lakin kendisini yok diye hiçbir zaman olmayacağına inandırmış ve har vurup harman savuruyorsa bu kişi ı-ım yola çıkma onunla :D Yalnız güveniyorsan tabi birşeyler yapacağına buyrunuz nikah memuru orada :D Ne zor şey evlilik, bu yüzden birlikte yola çıkacağımız kişiyi iyi seçmemiz lazım ki sen düşünce o kaldırsın, o düşünce sen kaldır :D Teşekkürler bu arada ciddi cevapların için :D
Gunumuzde herkes rahat yasam istiyor rahat yasamin temeli de kira vermemek ve arabanin olmasidir hatta cogu zaman tek araba yetmez o acidan cok normal
arabamda var avm nin karşısında evimde var mesleğimde var kariyerimde zekamda ekmeğimde ama bende bu özellikleri arıyan bir hanımda bende bunları isterim yoksa kurtarmaz ;)
Çok yakında ikisi birden olacak inş ama bunun için bekar değilim :D
yani çevremde görüyorum.2-3-4 çocuk ev kira yardım filan alıyorlar. Kadın okumamış erkek öyle yani
At avrat silah demiş eskiler..
Arabam ve silahım var geriye Avrat kalıyor 😄
Hayır ev ve arabam var kimse ile mali için evlenmem sebebim bu değil..
Nedir sebep?
yalan ya.. ben İstanbul'da yaşıyoruru. evimi yeni aldim 8 ay oldu. görücü usulü ile denedik olmadi. kendimiz kovaladik olmadi evlenck kiz bulmak zorr vesselâm. . kismetim kabali. d
Yok bee amaaan seveyim aşık olayım yeter ki. Beraber alırız en kralından evler arabalar😂
Evet anahtar isterim. Bende.. tabii. Maddi degerlerde şart.. yüreğinij anahtarıni isterim.. digerini birlikte alıriz.. ❤
Benim için dindar olsun sadık olsun beni sevsin ev araba pek önemli değil benim için
Evi, arabayi almis adam zaten akilli, basarili oldugundan, kolay kolay kandirilamiyor, o yuzden bekar da olabilir. :)
Gelen görücülerimin bir çoğunun evi, arabası vardı. Fakat aradığım bu değil.
Dengim biri olmalı her şekilde.
Evlilik müessesesi bile artık çıkar müessesesine dönmüş durumda. Bu ilişkilerin yozlaştığını ve kapitalizmin aşkların bile önüne geçtiğini gösteriyor.
bence o kadınlar da halen neden bekar olduklarını sorgulamalılar.
sacmalik ben evi barki olmayan sevdigim adamla evleniridm salaklik ama napiyim sevdimse paraya bakmazsin ki
evlenmeden önce herşeyi görüp yaşıyorlar , elin oğlunada rahatça girip çöktürüyor evlenipde ne yapçam başıma belamı alım dio, günahı sevabı düşünen yok, sağlıklı nesiller yetiştirip vatanı milleti düşünen yok
Ben sadece mesleği olsun isterim yoksa ev araba bizde de var şükür...
Ev, araba gerekli olan şeylerdir. Ama sırf bunlar için evlenen kişi de amacı bellidir yani.
katılmıyorum buna. bir kadın sevince her şeyi göze alır gibi geliyor
Bu zihniyet zaten ilişkileri köreltti. Araba ve ev zamanla alınır ama öteki türlüsü resmen hazıra konmaktır.
Bu görüşte biri bana sıcak ve samimi gelmediği için daha evlenmedim
kadınlar ve bitmek bilmeyen isteklerinden bıktım. gitsinler kimle evleniyorlarsa evlensinler. ben insan olsun diyorum biraz da tatlı tabi.
Doğru dürüst işi olsun birlikte çalışır alırız ikisini de ne kadar saçma mükemmel koca adayı değilmişmiş sevgilim gayette mükemmel koca adayı
kadınlar maddi olarak mutluluk istiyorlar. haklı diyemem ama haklı yanları var.
evde gani arabada..:)
o yüzden evlenmiyorum hatunda gani.:)
peder bey saolsun.):
Ben nikahımı Türkiye ile kıydım. Evlilik bana artık haramdır.
Onunda etkisi vardır ama daha askerlik falan çok yolum var aday adayı bile yok bir de
insan gibi yaşamaya yetecek durumda evlilik yürütmek istenmesi doğal
Evi arabası olan erkekler de evlenmeyi düşünmüyor neden olsa kadınlar geliyor...
Evim arabam olsa da mütevazi kadın alırım öyle kadınlarla isim olmaz😉
Beraber elele yapacaklarini kolay yoldan elde etmeye odaklilar.
Yok ben istemedim bu seferde adam benden daha az zengin diye bunalıma girdi
Keşke boyle az'a tamah etmeyi bilen bayanlar bize denk gelse ☹☹ 😉
Evim var arabamda var ama evlenilcek kiz yok zatrn eve arabaya bakandan adama karı olmaz
Haklı
Evliyim
Evim
Arabam da var tabi
Ee güzel de mesleğim be kazancım 😜
Evet gunumuzde mantiken boyle
Saçma sapan seyler işi gücü olsun yeter ev araba sonrada beraber calisip aliriz
evimde var arabamda..
bence tek sebep bu olamaz..
Tabii ki olamaz. Böyle bir sebep evlenmeye engel ya da evlenme sebebi olabilir mi?
Evim de var arabamda sevgilimde.. aa ben olmusum.. ne cabuk lan?
Dişilere karşı güven duymadığımdan evlenmiyorum.
Evleneceğim kadının Uzay mekiği olmalı.
O kadınların neyi var acaba
aynen hatta ev değil villası yoksa evlenmiyorm
Evlenmek istemediiğim icin
Tamda o yüzden bekarım işte.
Evim ve arabam var bekarım :S
Alakası yok umrumda değil
evi arabayı geçtim iş arıyorum işim yok daha
Ya kadında bunları arayan erkeklere ne demeli?
bende tekne var uber evde kaldım o zaman
haklımı bilmiyorum ama bekarım :)
Ben genel olarak evlenmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar