2 sene sonra üniversite bitiyor görücüye gelen olur mu o işler nasıl oluyor kızlar size görücüye geldi mi erkekler siz gorucuye gider misiniz ya da bir kıza en fazla kaç aile talip olur
Aileni taniyan ya da araci vasitasiyla isteyecek aile senin fotonu görürler bir yerlerde görmüstur veyahut araci böyle hanim hanim güzel tahsilli bir kiz var tam sizin oglana göre derler cocuga fotoyu gösterir cocukda begenir hadi bir gidelim derler bakmaya ilk basta cocuk gelmez annesi ve varsa abla veya yakin bir kadin gelir size seni görürler ailenin niyetine bakarlar kafalari uyusursa bidahakinde oglanla gelirler sizi hanliz bir odaya alirlar konusursunuz sartlari istekleri ve etkilenme varsa öyle baslar iste uyusmazsaniz ya karsi taraf gelmez ya da aileni arayil istemeye geliyoruz derler niyetin varsa... yoruldum yazarken:)
ben senin yerinde olsaydım öyle hemen şey yapmazdım hiç ummadığın anda geliyor ki banada öyle oldu hemen kesme umudunu bide saçma sapan bir programda tanıştık sonra aynı yerde oturuyomusuz tanıştık sevdik 3 ay oldu daha bugün uyudu omzumda :) sakın öyle karamsar olma çıkar bir gün :d
Tatlım öncelikle gençsin sende daha😊sen düşünme doğru insan gelir bulur zaten seni😇emin ol ay şu kızı oğluma alayım diyen insanlar vardır çevrende hatta annene bile diyorlardır ima ediyorlardır senin kızın okulu ne zaman bitiyor falan diye😊😊😊
Benim kuzenime 20 yasindayken geldiler valla :DD. Okul okuyabilirsin problem degil demisler, zenginlermis falan. Ama kabul etmedi, israr etmisler bir de djdjdjd.
aşk kapını çaldığında gelir acısı tatlısı elin ayağının tutmadığı andır hep kalbinle konuşur beynin dediğini anlamaz güzel şey aşk acıısyla tatlısyla çalar
mesela; ben oldukça seçiciyim. bu yüzden yalnızım ve anlaşamayacağım biriyle ilişki içinde olmak gibi bir niyetim yok. (seçicilik derken kişilik bakımından, ortak amaçlar vs. yalnız güzellikle olmuyor; uyum olmalı) illaki görücü diyorsan ailenle konuş, onlar halleder gerisini... uçan kuş duyar emin ol...
En İyi Cevaplar