Evlilik ve aile terapisti William Jack Hiebert, “Eşler arasında sosyal medya ağ şifresini paylaşmak istemeyen taraf genellikle ihanet eden taraf oluyor” uyarısında bulundu.
Sosyal medya şifrenizi sevgiliniz ile paylaşır mısınız? Sevgilinizden şifresini isteseniz ve olumsuz bir yanıt alsanız aklınıza ilk gelen ihanet ettiği mi olur?
Sosyal medya hesaplarının şifresini paylaşmayan taraf ihanet etme oranı yüksek olan taraf mıdır?
şifresini vermeyenlerin birbirini bulması daha iyi olur bence.. mutlak surette bir halt yenmıyorsada karşımızdakı ınsana saygı duymak gerekli bir insanı acabalara esir etmemek gerekir düşüncesindeyim malum insanız.. bence şifreyi vermemenin iki nedeni var birincisi bir halt yiyordur ikincisi sevgili vermedi diye vermiyordur
Pek sanmıyorum ya öyle bir şeye niyeti olan zaten gerçek hayatta da yapar sosyal medya sadece bir aracı gibi bir şey. Ha sosyal medya kullanıyor ha kullanmıyor bir şey fark etmez. Bir insanı sadık olması için zorlayamazsın nankör nankördür.
hayır ben özel hayatın eşler arasında da sınırları olması gerektiğini düşünüyorum sevgili oldu diye herseyini paylaşmak hele şifreni ver telefonu kontrol et yok nerdesin kimlesin gibi sıkboğaz etmenin manası ne? Ben buna katılmıyorum o seviyede birisiyle de yapamam sanırım
Hayatin sifresini paylasiyoruz da bir facebook'a gelince mi geri adim atiyoruz? Eski hatunlar, herifler belli olacak korkusu bu :) En bastan durust olalim.
Sosyal medyayla çok ilgilenmiyorum ama orası da kişisel bir alan sonuçta. Ne sevgilime hiçbir sosyal medya hesabımın şifresini veririm ne de kendisinden isterim. İnsanlara biraz özgürlük alanı bırakılmalı.
Şifre istemek zaten dolaylı yoldan sana güvenmiyorum demektir. Bence istemek başlıca saçma bir şey, özel bir durum olmadığı sürece. Ben de vermem şifremi. Günde elli tane mesaj geliyor okusun mu yani? Çok saçma.
Zamanında eski sevgilime şifremi vermiştim.. ona anlattığım akrabalar dışındaki tüm kızları engellemişti bazılarını da arkadaşlıktan silmişti.. o yüzden cevabım hayır.. bir daha asla kimseyle şifremi paylaşmayı düşünmüyorum.. 😇😎
yahu bu şeyi anlamıyorum eski nişanlımın şifresini hiç istemedim bir kez benim telefonumdan girdi onun hesabı hep açıktı kapandığında da sormadım tekrar o açtı bu kadar güvensizseniz neden yola giriyorsunuz ki
Hiç bir sosyal medya hesabım yok ks hariç. Eğer olurda sevgilimin sosyal medya hesabı olursa, şifresini tabiki de istemem. Güvenmediğim bir insanla sevgili olmam çünkü.
Evlilik demek aynı hayatı paylaşmak demek. Nasıl tek bir evde yaşanıyorsa sanal dünyada da eşlerin ayrı olmaması gerekir. Sanal dünya için ayrı bir nikah kıyılmıyor.
Bence de yani. Bir şey saklıyordur. Sadık olmaması için bir başka sebep göremiyorum. Sebebi bu olmayıp vermem diyenleri de anlamıyorum. Ben verirdim şahsen, gizlim saklım olmaz. Olmamalı. -,-
Yaş gerçekten 24 mü? O yaşa kadar hiç mi olmadı? Bir kadın bile merak etmedi mi yani? Yarana tuz bastığım için özür. İmkanın varsa yurtdışına doğru yelken aç. Yerinde olsaydım bu baskıcı ve yobaz toplumda kalmayı istemezdim. Zira çocukluğundan beri beyni yıkanmış ve daha önce denemediği bir şeyi kötü olarak algılayan zihniyetten ne beklenir ki..
Bence istemek zaten " Ben sana güvenmiyorum" demektir. En baştan istenmesi yersiz. Asıl vermedi diye değil; istedi diye bitmesi mantıklı ilişkinin. Şifresini vermeyen bir kişi de özgürlüğüne düşkündür.
En İyi Cevaplar