Sevgilinizden şifresini istediğinizde vermezse ayrılır misiniz?

Sevgilinizden şifresini istediğinizde vermezse ayrılır misiniz?

Sevgililik aşamasında sosyal medya şifrelerini isteme gibi bir düşüncem olmaz Çünkü o onun özel alanı hayatına bu kadar müdahale etmek istemem Hata yapmak istiyorsa yapabilir benim onu sürekli kontrol etmem onun hata yapmasını engellemez hata yaparsa beni kaybeder ona göre hareket etmesi gerekiyor
Kimseninkini istemem ben de vermem herkesin bir özel hayatı var benim sevgilim yok istediğimle istediğim şekilde yazışırım ha eğer bir sevgilim varsa o zaman iş değişir şifre vermem yine ama rahatsız olabileceği şeyleri yapmaktan da çekinirim
Yani hayır ayrılık sebebi olamaz eğer bunun yüzünden ayrılıyorsa o ilişkideki suçlunun kendisi olduğunu da kabul etmiş olur
Şimdi şöyle ki ben çok sosyal medya kullanan biri değilim ve bir şeye bakmam gerekir fake hesap açmaya uğraşmak yerine sevgilimin kimi isterim bir şey var da bakıcam diye vermezse rahatsız olurum ama Durup dururken şifreyi kontrol amaçlı istemem bu yüzden vermezse şüphelenirim ama ayrılmam
Bence ilişkide gizli saklı asla olmamalı. İki tarafta tüm şifreleri bilmeli saklanmamalı
Ama şifreyi biliyor diyede açıp kurcalamamalı güven en önemli şey
Ama şifre saklamak aksine güvensizlik yaratır.
Yani şifre saklamak ayrılık sebebidir ama gizlice girip hesabını kurcalamakta güvensizliktir ayrılık Sebebidir
Cevap
24Cevap
3 yıllık evliyim, kocamın hiçbir şifresini istemedim henüz. Kontrol etme ihtiyacı duyduğunuz bir insanla birlikte olmayın. İki tarafa da eziyet olur. Belki eşim arkadaşlarıyla erkek muhabbeti döndürüyor, şakalaşıyor. Ben neden bu kadar özeline gireyim ki? Orası onun özgür alanı. Lütfen karşınızdaki insana güvenmeyi öğrenin. Yapan bir şekilde yapar zaten ruhunuz duymaz.
Bi hayat paylaşmaya niyetliyseniz şifreler neden paylaşılmasın ki
Çok güzel söylediniz ya
Şimdi şöyle niye vermek istememesine bağlı bu. Özeli olabilir vs... Onun dışında korkuyorsa olumsuz bakıyorsa başka bir şey vardır
İstemem istersem de vermesin onun da özeli olmalı ya boğuluyorum iyi ki sevgilim yok
Hayır ama biraz şüphe uyandırır istemek de ayrı garip
Özel alanı herkesin mutlaka olmalı. Telefon önümde dursa asla göz ucuyla bakmam. Kendine saygısı olan insan başkasının özeliyle değil kendi özeliyle ilgilidir.
Kolay kolay istemem. Istediysem bir şeylerden şüphelenmişimdir. Şüphe girdiyse zaten bir süre sonra devamı gelir. İki şeyle yaşayamam. Şüphe ve şerbetli tatlı
Onu bunu bilmiyorum ama yipratığını çok iyi biliyorum en ufak şeyde kim bu kız kim bu çocuk niye sana böyle yaziyo arkadaş değilmi bu neden böyle yaziyo tartışma ve kavgalar ilişkinin sonunu getiriyo kendimden örnek vermek gerekirse 8 saat önce bu konu yüzden ayrıldım yapmayın herkesin beli bı mahremiyet alanı olsun
Yani bence kontrol amaclı belki ara sıra eline verebilir ama sifre olaylari falan bence cok gereksiz Arkadasları dahil her özelini göstermek zorunda mi
Sosyal medya hesaplarının şifresinin istenmesi ve bundan dolayı geçimsizlik çıkması haklı boşanma sebebidir. Yargıtay kararı
Vaaay kanıtlı
Herkesin kişisel bir alanı var saygı duymak lazım. Herşeyini didikler bilirsem zaten güvenirim o güvenin kapısı şifre olmamalı. Ayrılık sebebi olmasını doğru bulmuyorum.
Şifre istemek başlı başına bir yanlış. Hadi diyelim ki istedim ve o da vermedi sonu ayrılığa gitmez belki ama benim içime bir kurt düşer ve bu konuda uzun uzun kavgalar ederim
Benim için çok önemli değil ama eski sevgilim şifreyi vermediğim icin yapmadığını bırakmadı bana
Ayrılık sebebi değil ama sevgililerin birbirlerinin şifrelerini bilmeli bence. Hatta birbirlerinin hesaplarını kendi hesapları gibi kullansınlar
Sırf sevgili diye; şifre istemekte, vermemekte saçmalık.. Şüphe duyularak değilde daha makul sebepler olmalı..
Zaten arada bir güven varsa, istemeye gerek kalmaz ki, gerçekten seven şahıs kendi sevdiği adamın telefonuna kaydeder..
Tabiki hayir kişinin kendine ait alanları olmalı yani
İlişkiyi ilerletme yani ciddi olmak düşünülüyorsa gizli saklı olmamasından yanayım.
Değil tabiki. Güvenen insan bunu yapmaz. Herkesin özeli var vermek zorunda değiliz
Özel alana saygı vardır eşin bile olsa almak hiç sağlıklı bir davranış değil
Özel hayatın gizliliği diye bir şey var zaten baştan istenmesi yanlış bence
Benim özelim isterse bakar ama şifremi veremem kimse kusura bakmasın
Hayır bence illa vermeye gerek yok aradaki güven saglandiysa
Yani neden vermiyor ki? Ben bişe gizlediğini düşünürüm fakat bu sebepten ayrılmam.
Hayır, ama şüphelenebilirim biraz takip ederim çaktırmadan yanlışını görürsem biter.
Hayır değil. İstemem de vermem de.
Güven önemli.
Hayır değil. Ne isterim ne veririm. Özel hayata saygı duyulmak zorunda.
Güven söz konusu
Şifreyi isteyecek kadar güven veremediyseniz
Evet şifre istiyorsam bi yamugunu gormusumdur ve devam etmisimdir bi davranışı ile şüpheye düşürüp şifre isteyince vermezse demekki yeni bir yamuk gormek uzereyimdir ve sutlama zamana gelmiştir
Ben istemem. İster ise veririm bı güzel her yeri gezdiririm. Sonra da ayrılırım.
Hayır kendine özel olması güzel?
Ergence bi davranış
Aşırı saçma istemem tabiki
değildir bence
Bence de
Vermezse vermez ben bulurum zaten
Özgüvene bak
Evet ayrılık sebebidir.
O derece
hiç veren olmadı sadly 🥺
Sen verir miydin
Hayır tabiki çok saçma istemek bile saçma
Hayır ben vermiyorum normal bisey
neden vermediği önemli
Aksine istemesi bir sebeptir
Bence istenmesi ayrılık nedenidir
Çok ucuz bir sebep bence
İstenmesi ayrılık sebebidir
Hayır bu çok saçma bir ayrılık sebebi olur
Olmaz olamaz Güven yoksa zaten ayrılın
1- istemem
2- vermem aslaaaa hem de
Ayrılmam ama Nikah Masasına da oturmam
Hayır ciddi yola girmeden kimseye şifremi veremem
O kadar da değil
Bence degil arada bakabilirsin telefonundan
Niye vermediğine bağlı
Bir şeyler saklayan vermez şifresinj
Saçma bir ayrılık sebebi olur bu.
Hayır değil.
Öyledir
Değildir
O kim oluyormuş ta şifremi vereyim
Bence değil, kişilerin kendi özel alanları olmalı.
Güvenmiyodur eğer vermezse bence evet sebebidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?