Kocami seviyorum ama başka bir erkekle olmak da istiyorum?

Selam. Ben 28 yasında 1 yıllık evliyim esinle 1 yıl birlikteliğimizin ardından severek ve isteyerek evlendik. Kocami hala çok seviyorum burada bir sorun yok onu kaybetmeyi asla göze alamam o benim ruh eşim gibi her konuda nerdeyse uyussak da aktivite ya da iletişim konusunda anlasamiyoruz. Ben hep aktif olmak bisilir yapmak eğlenmek ilişkiyi canlı tutmak istiyorum o ona alismam gerektiğini hakli oldugumu ama karamsar bir yapısı olduğunu ve sorunları aklından cikaramadgindan boyle davrandığını elinde olmadığını söylüyor. Evlenmeden önce sürekli gezen Tozan hayatin tadını çıkaran bir cifttik simdi ise isten eve evden ise kocama karşı heycanlanamiyorum cinsel hayatımız çok azaldı o istemese benden tık yok nerdeyse oldugu zamanda gorev icabı gibi hissediyorum. Parasal sorunlarımız var kocanın isi de düzgün değil belli bir geliri yok duzenli kafasına taktiği sorunlar bunlar. İs yerinde biri var çok tatlı sohbetini muhabbetini seviyorum ama bu sempati duymaktan öte biseye dönüştü, bu kişiyi arzular vakit geçirmek ister oldum sadece cinsel değil onunla gezmek eğlenmek göz göze dakikalar geçirmek istiyorum. Henüz bir eyleme gecmedim ama Kendimi tutmaliyim diye düşünuyorken hareketlerimi kisitlayacagim yerde cocukla bir gram yakınlaşmak için elimden geleni yapıyorum. İsin kötüsü o da bana karşı bos değil bence ama evliyim diye bazen kendini çekiyor bazense dayanamayıp cumlelerinde hareketlerinde kendini ele veriyor. Napacagimi şaşırdım kocami aldatirsam vicdan azabından ölür bida mutlu olamam ama bu cocukla da bisi yasayamassam aklımı yitirecek gibi hissediyorum is bende bitiyor farkındayım ama deli gibi istiyorum... İsimi birakamam zaten skntilarimz var valla cildircam.
Kocami seviyorum ama başka bir erkekle olmak da istiyorum?