Gündüzleri hep açık olan telefonu geceleri hep kapalı olması çok "Sinir bozucu değil mi?" Bahane olarak kimse rahatsız etmesin diye kapattığını söyleyen sevgili ve ya eş ne kadar inandırıcı olabilir ki?
Siz akşamları telefonunuzu sessize alıyor musunuz? Sevgilinizin telefonu geceleri hep kapalı olsa bundan rahatsız olur musunuz? #Meczup
Sevgilinizin akşamları telefonu hep kapalı olsa veya sessize alsa, bundan şüphelenir misiniz?
Benim gece vakti yanımda kimse yoksa bile sessizde oluyor, rahatlarken rahatsız edilmeyi sevmem. Onun haricinde sevgilimin telefonu kapalı olursa da, tepki vermenin ya da endişeye boğmanın yanlış ve güvensizce bir davranış olduğunu düşünüyorum. Bir derdi var ve kendisine saklamak istiyorsa, birini teselli etmek ya da anlatmadığı sorunları hakkında iyi hissettirmek için ilgi göstermek ve hassas davranıp sevildiğini hissettirmek yeterli. Eğer zamanla arkamdan iş çevirdiğini öğrenirsem, ilişki biter o kadar. Basit sayılır. :D
Ben her zaman yatmadan önce geceleri telefonu uçak moduna alırım. Yatağımdan da uzak tutarım. Bunun da sebepleri var. Uçak modunda gereksiz mesajlar ile uykumu kimse bölemez, telefonun radyasyonundan daha az etkilenirim, uçak modunda telefon daha hızlı şarj olur. En önemli sebebi ise uykumda hiç bir şekilde rahatsız edilmek istemem. Bence sevgilinin bu davranışında hiç bir sorun yok. Gereksiz dert ediyorsun bunu.
Benim cep telefonum hep sessizdedir ama oda sosyal medyayı çok kullanan biri olduğum için bildirim çok geliyor o yüzden. Ama evde ya da arkadaşlarımla iken hep masanın üstünde durur. Lavaboya bile gitsem almam hatta çalarsa bakın bile derim. Ama kapalı ise bu sıkıntı hadi bir olur, iki olur, üç olur hergün hergün kapatmasının altında birşeyler vardır. Sessizde olabilir ama o telefon ortalık yerde olucak.
Birlikte yaşamıyoruz ancak görüntülü konuşuyoruz sürekli akşamları saatlerce ve arada telefonu çalıyor da mesaj da geliyor sesi duyuyorum. İşten arıyorlar genelde sorma gereği de duymuyorum ben ona güveniyorum. Kendi telefonum ise hep sessizde ona özel bir durum değil
Telefonumun şifresini veririm ve sessize alırım, önemli olan telefonu kaçırmaktır, çünkü ne kadar dikkatli olsada bir dikkatsizlik anında sakladığı şeyler dökülebilir, o yüzden telefonu kaçırmıyorsa gizleyebileceği birşey yok demek. Ayrıca ben telefona kalmadan birşeyler döndüğünü hissederim o kadar net :) :)
Benim telefonum hem iş hemde alışkanlık sebebiyle 24 saat açık.. her iki hattımda.. sevgili eş adı her neyse yarım saat ulaşamazsam ülkedeki tüm polisi silahlı kuvvetleri ayağa kaldırırım.. benim anlayışım böyle.. ulaşılamıyorsa tehlikededir... rahatsız edilmek isteniyorsa sevgili eş yapmayacak artık eş ya da sevgili nasıl rahatsız ediyorsa bu insanı!!! bir insanın telefonu sessizde ya da kapalıysa ve bu birde geceleri oluyorsa sağlam pabuc değildir o!
Onu bende yapıyorum. Yapmadan önce söylerim. Arkadaş sabah akşam ben sevgili ile çetleşecekmiyim? PAvlovun köpeği gibi her zil çaldığında efendim aşkım hev hev mi diyeceğim? Açmayınca , oooo kiminle fingirdeşiyorsun !! diye yakıştırmalar yapmak saçma. O kadar şüphe varsa o ilişki yaşanmasın. Kısacası, karşı trafın hassaslığına saygı gösterilir ama pavlovunda köpeği olunmaz.
1) Annelerin telefona cevap vermeyen yavrusunun trajik şekilde öldüğünü düşünmesi 2) Sevgilinin sevdiceğim dediği insana ulaşamayınca dev orgy partisinde olduğunu düşünmesi.
@20110109 :)))) Haklısın. Annelerin aklına milyar tane senaryo gelir, normaldir annedir. Eve 4 te geleceğim, cevap veremeyebilirim duyamayabilirim telefonu gürültüden desem bile o kadının aklına 123821 tane şey gelir ben eve gelene kadar.
Hayır ben aksine telefonumun sesini açarım acil bir durum olursa duyabiliyim diye, sevgili veya eşimin telefonu da sessiz de kapalı ise süpelenirim ulaşana kadar ararım olmadı yanına giderim, işi yok rahatsız edilmemek için kapatmışsa vs de s*çarım azına.
Benim sevgilimde böyleydi telefonunu akşam uçak moduna alırdı elinden düşürmezdi şifresini bana söylemezdi hatta bir ara el hareketlerinden dolayı anladım sanıp yeni bir Sifre koymuştu anlam verememiştim şüphe çekmeye çalıştığı icin boşverdim yoluda verdim. 2 kez sinir krizi geçirdim 2 yıllık ilişkiydi
Sürekli mesajlaşma vs olayı varsa sessize almasını anlarım. Bende yaparım çünkü çevremdekileri ratsız etmemek adına. Lakin telefon kapatmak nedir yaa? Telefon kapatan insanı boğup öldüresim gelir. Madem sürekli kapatacaksın o telefonu, o zaman sat para eder bari!
Şüphelenmem şüphe güvensizliktir, Neden kapatıyorsun telefonunu diye sorarım mantıklı cevaplar veremiyor ve kaçamak cevaplar veriyorsa direk yüzüne sorarım biri mi var diye gene kaçamak cevaplar veriyorsa herşey biter sadakatszliğin büyüğü küçüğü olmaz
Evet öyle ; Aklınıza bir kez süphe girdimi her zaman sorgulayacaksınız. Şüphe insanı içten kemirir, Şüpheden kurtulmak istiyorsan yani çirkefleşmekten ziyade Sevgilini çek bir köşeye deki: Bensiz ken neler yapıyorsun akşam.. Eğer ki sevgilin oturup kalkıp yürüyorsa saçına eli dokunuyorsa hmm hmm gibi mıraldanıyorsa işte orda bir sorun var, Sesini yükselterek söyle bir kere daha cevap karşında olacak aynı hareketleri tekerrür ederse bilirsin..
Şüphelenmem, kadınların çoğu ailelerinin yanındayken telefonu sessize alır. İşin birde erkek tarafı var, erkekler bu konuda daha özgür olduklarından telefonun sürekli sessizde olması şüphe uyandırabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eskiden bende öyle yapıyordum. Deprem oldu ve telefonu bulamadım. bir daha da böyle sey yapmadım. Uyurken komodinin üzerinde sessizde sadece ama 10 cm uzağımda. Deprem icin artik deprem çantası değil akıllı telefon öneriliyor. Van depreminde telefondan yeri tespit edildi bazi depremzedelerin.
evliyken tuhaf olur tabii ama sevgililikte nen alıyorum sessize hatta sesi nadiren açık oluyo ama evlendikten sonra kapatması sessize alması tuhaf yani
ben de kapatırım genelde ama ucak modunda olur ve wifi açıktır whatsapp ve instagramdan ulasılsın dıye. Erkek yapıyosa ya geceyı gecırdıgı kadın vardır ya evlıdir ya da gercekten kafa dınlıyodur. (Aynı sey kadın ıcın de gecerlı tabi)
Bence çok rahatsız bir durum.. Ama ben olsam ona aynı şekilde karşılık verirdim ki; telefonumu çok, çok mecburi durum olmadıkça sessize almak asla huyum değildir. Telefonun sessize alınması/kapanması gereken tek zaman uykudur.
Şimdi aynı evde kalıyorsak kapatması ya da sessize alması hoşuma gider, evdeyken rahatsız edilmek istemiyor demek ki ve bu hoş bir şey. Ama ayrı kalıyorsak ve kapatıyorsa rahatsız olurum çünkü sonuçta ben de ulaşamayacağım o zaman ona.
eşi ya da sevgilisi böyle yapan insanlar ne kadar genişsiniz ki bunu normal karşılıosunuz kesinlikle bir halt yemio olsa o tel nie kapansın saçmalamayın asla o tel kapanmayacak
kapatırsa da kendısı bılır kapatmasa da. zaten bu tur seyler uzun surmez arkasından fılm cevırıyorsa bellı olur er gec. yapan kendıne yapar yanı sana degıl.
Yani şüphelenme meselesi adama bağlı ama ben istemem böyle bir durum. Zaten gündüz iş güç koşturmaca akşam rahat rahat konuşmak varken neden telefonunu kapatıyor ki
şüpheli bir durum.. ben akşamları belirli saatten sonra tlf sessize alırım ailemden dolayı ama gelen arama ya da msjlara cevap veririm sevgilimin her daim tlf açık olur ondan yana da sıkıntım yok
Gerçekten de bu tilki varya beynimin içine etti defalarca dedim yine aynısını yaptı yemin ediyor lar hayatimda kimse yok diye e ispatla yok oda yok gözüm görmüyor Çünkü
Çalıştığı işe bağlı direk ön yargılı olmamak gerek gün içinde yorucu bir gün geçiyordur ve bir akşamı veya gecesi var ondada rahat uyumak ve huzur içinde kalmak istiyordur belki.
1998 den beri hep sessizde telefonum sadece titreşimde kullanıyotum sesli telefon sevmiyorum rahıtsız olursa olsun inanmıyorsa inanmasın ben rahatsız olmam sessizde derse
En İyi Cevaplar