NOT : vucuduma bakmasini ASLA istemem
Ve her kizin vucudunu suzen bir erkekten hoslandigim icin lanet olsun boyle biri oldugunu bilmiyordum
Ve her kizin vucudunu suzen bir erkekten hoslandigim icin lanet olsun boyle biri oldugunu bilmiyordum
Göze dokunmak ve gönüle dokunmak diye birşey vardır. Her kız mutlaka fiziksel bir özelliği ile ona çekici geliyordur, çekici gelmese de dikkatini çekiyordur. Şehvet ön plandadır. Onlar göze dokunanlardır. Bir de gönüle dokunan vardır. Onun için sadece sevgi vardır, onunla ilgili Şehvet geri plandadır o kızın gözleri herşeye bedeldir. Oraya bakmak yeterlidir. Bu iyi tarafından bakmak için, ama altında ne yattığı insanın niyetinde saklı.
Tamam bak boyle dusundugunde derim ki bu cocuk da benden hoslaniyor olabilir sonucda gozlerime bakiyor guzel bisey digerlerinden farkim var ama o kadar kiza bakmasi normal mi anlamadim hadi diyelim ki ergen daha (20yasinda ) bakiyor ama ben uzakdan onu kesiyorum farkinda bana bakmak varken goz goze bakismak varken o diger kizlarin bacaklarina bakti
Şu kadarını söyleyeyim. Ergen falan kaldır at bir köşeye. Senin sevgilin olup olmaması da önemli değil. Bir kadına şehvet duygusu ile bakmak doğru değildir. Kim olursa olsun önemli değil. Bunu yapan bir insanda iki şey ararsın birincisi seni sevdiği şehvet duygusunu senden uzak tutuyordur bu duygularını daha basit kızlarla tatmin ediyordur ki bu baştan sona yanlış bir hareket. Bayanlar kusura bakmasın. Ya da engel olamadığı bir baskın duygu hakimdir kendine engel olamıyordur ki bu da Sende bulduğu şey sevgidir ama fiziksel olarak aradığı şey sende yoktur demek oluyor.
Sevgilim degil ama ondan hoslandigimi anladi bazen gozlerime oyle uzun bakiyor ki diyorsun ki bu cocuk kesin benden hoslaniyor bazen ise takmiyor beni ona baktigimi bildiginde ozellikle pek takmiyor
Baska kizlara bakmasi sevgilisi olsa da olmasada dogru degil ve mesela diyelim ki 1 2 kiza bakar anlarim asiri tahrik edici giyinmislerdir vs. Ama oyle degil asiri derece kizlarin vucutlarini inceledi gozlerine bakmiyor ama cok suzuyor
Eger sexy kizlara baksaydi derdim ki onlar cekici geliyor ama kimi kiz guzel bile degildi hic yani benim fizigimi begenmesin cekici gelmesin vs degil gibi
Sanirim karsi koyamiyor her kizin vucuduna bakiyor belki beni seviyor ama sence bir erkek bir kizi severken o kiz ona bakarken gidip baska kizlarin vucudunu suzermi bir erkek sevdiginin gozlerine bakmayi tercih etmez mi?
Neresine dokunursan dokun bundan iyi birşey çıkmaz bu bir gerçek. O yüzden nasıl anlatılır bilemedim. Hani savunacak bir yön bulsam diyorum, o daha kötü yere gidiyor. Ama öyle anlatayım. Bu bir sapkınlık olabilir sapkınlıktır demiyorum bak olabilir. Psikolojik bir rahatsızlıktan dolayı istemsizce yapıyor olabilir. Seven bir erkek sevdiğinin gözüne de bakar, vücuduna da bakar, saçına da bakar ama art niyet beslemez. Tamamen bir inceleme bakışıdır. Şimdi farklı gibi geliyor ama aslında kadınların sevdiği insanlardan istediği de bu bakıştır. Çünkü bu bakış bir kadında ki en ufak değişikliği farketmeyi sağlar. Bu da kadının hoşuna gider. Ama bunu bir çok kadına yapmak sapıkçadır.
Bence de kiz gormemis abaza ya
Kafami karistiran tek sey diger kizlari bastan asagi suzerken benim sadece gozlerime bakmasi ama bazen ise hic takmamasi
Sanirim sevmiyor beni
Bak o konuda pek birşey diyemeyeceğim ama belkide gerçekten sende aradığı şeyler yoktur. Sevmiyordur, hoşlanmıyordur. Fiziksel olarak aradığı şartlara sahip değilsindir. Gözüne bakmasının sebebi ise daima ona bakıyor olman da olabilir.
Bence de sevmiyor
Ben hep ihtimal olarak konuştum kesin birşey yok. O yüzden hakkında hayırlısı olsun diyorum.
Tesekkur ederim
Ben sevgimi kalbime gomup unutmayi tercih edicem
Glze bakan asiktir
Vucuda bakanin niyeti belidir saten
Göze bakan gercekten seviodur ki gözüne bakmaya bile kiyamaz ama vücüdüna bakandan hayir gelmez anladin ne demek istedigimi
Benim vucuduma bakmiyor gozlerimin icine bakiyor ama baska kizlarin vucutlarina bakiyor bastan asagi suzuyor yani
Ama bir erkek bir kizdan hoslansa o kiz uzakdan onu keserken gidip baska kizlarin vucuduna bakmayi tercih etmez ki
Ondan hoslandigimin farkinda
Cok celiskiye dustum
Kesin oyle diyordur ben zaten hoslaniyorum ya bu cepte dursun diyordur
Kendisi hoslaniyormudur peki
Ayy pis sisko yaa gencligine baslatmasin😑
Asik bir adam sevdigi kadinin gozlerine bakmaktan kendini alamaz ve bu sebeple de vucuduna bakmaz. Ikinci planda kalir. Bana göre!
Ama asik bir adam asikken baska kizlarin bedenine de bakmaz
Ve o kiz uzaktan ona bakarken gidip baska kizlarin bacaklarina bakmaz demi
Adam olan bakmaz zaten.
Evet benim anlamadigim sey ise her kizin orasina burasina bakarken gelip benim gozume bakiyor salak
Yanlis anlasilmasin benim bir yerime baksin istemiyorum
Ondan hoslandigimi biliyor diger kizlar gibi gorse onlara baktigi gibi bakar ama hoslansa da diger kizlara bakmaz kafam mal oldu
Cevap
2Cevap
Adam olanı bulunuz Allah rızası için. Amin.
Aynen Amin
Utanıyordur
Utanmak derken ne ilgisi var ki
Bilmiyorum bazen gozlerimin icine icine bakiyor diyorum herhalde bu da hoslaniyor bazen ise benim oldugum yone hic donmuyor ben ona baksam bile uzaktdan
Ama diger kizlari gorunce bacaklarina falan okuz gibi bakiyor
Sanirim hoslanmiyor benden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar