Hadi erkek soru sizleree.
Bir erkek neden derin ve uzun uzun bakmak ister?
Bir erkek neden derin ve uzun uzun bakmak ister?
Etkilemek İçin Bakmıştır. Ki Ben Etkide Bırakmak İstedigim de Cİnsiyet Farketmeksizin Gözüne Gözüne Bakarım. Sosoyolojik Olarak Bakacak Olursanız Amaç Etki Altında - Baskı Altında Bırakmak Olabilir.
Karşı Cinste Bunu Yapıyorsa Kuvvetle Etki Yaratmak İstiyordur. Bu Farkı Hissettirdiğinde (Ki Buraya Yazdıgınıza Göre Yapmış Gerekeni) Atacağı Adımlar Kolaylaşacaktır.
Evet kendisi bunu becerdi, ama kendisi benim gozlerime bakmayi dahaa cok sevdigini dile getirdii.. her gece resimlerime bakiyor ornegin:o
Saplantılı Anlamsız Cümleler Kurulması Hoşda Değil. Göze Bakışa Anlam Katan İnsan. Anlam Kazandıranda İnsan. "Ben Organ Olarak Gözüne Bitiyom Yavrum Senlen ALakası Yok" Muhabbeti Hastalıklı Bir CÜmle Olur. Selam Söyleyin Boş Konusmasın İnsan En Azından Hoşlanmadan O Gözlere Öküz Tren Modu Bakmaz.
1. gözlere bakmaktan erkek büyük zevk alır
2. konuşulan konuların ciddiyetle takibi için
3. erkek kendisine ilgi olup olmadığını inceler
4. sana yürüyor
5. sana aşık
6. sadece yatak için tavlama çabasında
7. eğer göz bebeklerinin büyüdüğü görülürse sen adamdan hoşlanıyordu.
daha fazla seçenekler var oooo...
bu kadar fesat olmayalım
Tsk ederimm:)
Birsey diyeyim mi... o cocuk elle tutulur bir adim atmadikca, bakislarindan fazla anlam cikarma. Gozler insana buyuk etki yapar. Hele bir de guzel bakiyorsa, kaptirir gidersin... artik gozler de yalan soyluyor, benden tavsiye, sana adim atana kadar onemseme.
Adim coktan atti. Ustelik daha bir buyuk adim atmak istiyor ama ben izin vermiyorum ona.
O zaman is degisir, sana kalmistir
Seni seviyorum havası yaratıp istediğini alıp tekmeyi vuracaktır. Çünkü cümlenin başında "bir erkek" ten söz ediyoruz
kesin darbe yemiş ib... birinden hepimiz aynı değiliz.
@siyahsavasci Bencede!
saol
iyileri ayırdığın için
@yıldırayA aman neyse
@yıldırayA herkesin bu yorumun altına doluşup feminist erkek düşmanı diyeceğini bilecek kadar tanıyorum sitedeki insanları. O yüzden "bir erkek" i tırnak içine aldım
@yıldırayA karışmayın sizde görüşüme 😏
@yıldırayA sizin özgürlüğünüz benim özgürlüğümü kısıtladığı yerde biter. İstemiyorum görüşüme yorum yapmayın eleştiriye gelemem ben
Cevap
13Cevap
Gozlerinde siir yazabilecegim bir mekan gordugum icin ceylani kelimelerle avlar kalbinin sahibibolurum :))
ee neden olucak o gozler cennete acilan kapi gibi o gozlere sahip oldugunda sanki tum guzelliklere sahip olmus gibi mutlu ve huuzurlu oluyosun
gözlerindeki anlamı bedeninde ya da başka bir şeyde bulamadığı için bence ;) :D
Herşeyi gözler anlatır. Bakmasını bilen biri o gözlerin ardındaki kocaman dünyayı görür ve kelimelere ihtiyac duymaz
Yaa gözler çok etkileyici. Ben hep öyle odaklanırım. Etkileşim olsun diye. Baktığımı farketsin falan. Hele bir de güzelse, deniz manzarasını aratmaz. Onda kaybolmak isterim.
bence çok anlam var ve daha çok ta güzel anlamlar. Mesela Sevdiğimin gözlerine güzelliğini saatlerce bile bakabilirim
Gerçekten hala gözlere bakan var mı
Evet..
Valla helal
Hiç kaçırma hemen Evlen
rengini çözmeye çalışıyordur :) hahahaha :)
Sevgiyi mutluluğu o gözler den aldığı icin
Göğüs demek istedin herhalde
Sevgiden.
Hoslandigi icin
Öyle bişey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar