Kız arkadaşıma anlatayım mı ?

Konusunu açmıştım, 6 yıldır ilişkim var ama başka kızdan hoşlanıyorum diye son zamanlarda. Çünkü kız arkadaşımla yılda 1 kere görüşebiliyoruz, ben sevgilim yok gibi hissediyorum, soğudum vs.

Dün gece sadece arkadaşça takıldığım ve ona belli etmeden hoşlandığım kızla sahile gittik. Aç karnına hızla bira içtim vs. Haliyle çarptı..

Kıza sarıldım, elini tuttum, o omzuma yattı vs.

Bunlar olduktan sonra ayrılmayı düşündüğüm kız arkadaşımı aslında ne kadar içten içe sevdiğimi anladım. Ne kadar soğumuş hissetsem de, 1 yıldır onu görmemiş olsam da o kızla sahilde otururken aklımda hep o vardı.

Kısacası başka kızla yapamayacağımı anladım. Zaten kızın yanında dua ettiğimi hatırlıyorum pişman olacağım şeyler yapmayım Allah'ım diye :((

Sizce bunu kız arkadaşıma anlatayım mı ? Aldatmak oluyor sanırım bu. Her ne kadar öpüşme vs. olmamış olsa da.. İçim yanıyor yaw..
Güncellemeler
+1 yıl
Yaş 25 profilde yanlış seçmişim
Güncellemeler
+1 yıl
Bu akşam kızla tekrar görüşücem. Dün için özür dileyeceğim gereğinden fazla yakınlaştım diyerek. Hem o kızı da üzmemiş olurum yoksa ümit besler vs :( Yİne cafe ye gider tavla vs. oynarız sanırım. Bu şekilde içimde çok acı da kalmaz sanırım çünkü düşündüm de çok da ileriye gitmedim.. sadece yakınlaştım.. Ha yapmasam daha iyiydi tabii ki :/
Güncellemeler
+1 yıl
Kıza anlattım her şeyi şimdi. mutluluklar dilerim sana dedi hala konuşuyorum bakalım. ne olacak
Güncellemeler
+1 yıl
Kaç gün geçmiş.. Kız arkadaşım 2 kere ayrılalım bitsin dedi ben yapamam böyle dedi ama ertesi gün bir şey olmamış gibiydik.. Twitter şifremi istedi verdim, kızla konuşmalarımızı okudu. Cam üzerinden cep telefonundan kızla sms'leri görmek istedi tek tek gösterdim.. Haliyle kızla aramızda öyle bir şey yoktu.. O da gördü.

Şimdilik problem onun açsından yok gibi ama ben... Kızla hiç bir şey olmasa bile öyle yakınlaşmam, onun beline eline koyup yürümem.. İçim hiç rahat değil, içim acıyor.
Kız arkadaşıma anlatayım mı ?