Sana nispet mi yapıyor yani? Yaptırma dedin o da fotoyu çekti attı. Hacı çok sorun değil nispet yapıyor anlaşılan üstüne düşme akışına bırak sıkıntı da değil ağzının içinde dursun bir metal la ne saçma şey bu piercing cidden
Sen trol sordun biliom konuno deilde. Sanan ne falan diolar. Ulan sizin erkek arkadasiniz kicini tras etse laf edersiniz sizi bilmioz sanki. Onun bedeni sunun bedeni.. 1 tane duzgun yorum yapan gormeyince yazdim bende napim. Yoldan cikik manyaklar
Haklisin kusura bakma. Benim kiz arkadasim olsa izin vermedigim halde yaptirsa cikarttirmasini soylerdim cikarmazsa da ayrilirdim. Ama ben biraz uc bi ornegim senin icin cok onemli biri degilse benim gibi yap. Ama cok onemliyse uzun ve gelecegi olan bi birliktelikse hicbisey deme. Ben sevmem boyle seyleri sen sevip yaptiysan hayirli olsun. Umarim iltahaplanma falan yapmaz de. O kadar
Yani cok net sekilde tepki vermen gerekiyor ya da hic buyutme olayi. O zzaten sakin tavrin karsisinda biraz utanir kotu hisseder. Hevesinide almistir bi sure sora cikarttirir. Bazi Kizlar sever erkeklerin yasakladigi seyleri yapmayi
Herkesin kendi tercihi tabi ama piercing itici geliyo bana. Ha sevgilim deseki ben böyle yapıcam bence yapma böyle doğal daha güzelsin derim. İllede yapıcaksada karışmam ama beni seviyosa zaten yapmaz. Yaparsada bişi diyemem
lan ya ben bana veya baskasina mi yapsin dedim senin kiz arkadasin daha cok zevk vwrir sana demek istedim evlat alta adamin yaptigi yoruma bak sonra gel artislik yap
Gelecem ona da bekle senin gibileri bi eritelim de ondan sonra. Adam olun olun adam Erkeklik nedir onu öğrenin. Ben bu kızı evire çevire dövsem erkeklik mi olur bu yaptığım? Ellemesem karışmasam bana top kısa da ouspu diyorsunuz. Aşın mk şu kafayı artık. Ben soru soruyorum sen gelmiş Oral moral
Yok ben senin gibileri anlattım sen tabi üstüne alınmadın. Alınmazsın da ama uygulamaya devam edersin Fazla Tatava yapma kardeş biz senle anlaşamayız İyi günlerin olsun