Çok çabuk bağlanıyorum ayrangönüllüyüm bu durumdan kurtlabilirmiyim.

Merhaba arkadaşlar.Ben 18 yşndayım.Şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı.Ama sorun şu karşıma çıkan kızlara da çok çabuk bağlanıyorum çabuk etkileniyorum.Mahallede de hiç kız yok zaten endüstride okuduğum için orda da kız yoktu.Örneğin geçen sene okulda staj görürken bir kız gelmişti benim masama oturmuştu sbs puanına bakıyordu 14 yaşındaydı ben de 17.Kızla biraz konuştuk kaç puan aldın hangli liseye gitcen gibisinden ama kız çok güzeldi kız işi bitince çıkıp gitti bir daha da gelmedi ama sonra teklif etmediğime bin pişman oldum aklım kaldı kızda.Bi de düğünde bir kıza aşık olmuştum halbuki kızın hiç bana baktığı felan yoktu tek suçu düğüne gelmekti ama tabiki söyleyemedim çünkü onun adını bile bilmiyordum gerçi buna aşk denmez de ama çabuk etkileniyorum işte :D.Bi de facede bile bir kızla konuşurken hemen ısınıyorum bağlanıyorum başka şehirde bile olsa durum böyle oluyor.Acaba bu durum şimdiye kadar hiç tecrübem olmadığından kaynaklanıyor olabilir mi yani hiç kimseyle çıkmadığımdan aç olabilirim bundan kaynaklanıyor olabilir mi.Ama nasıl kız arkadaşım olsunki mahallede kız yok çarşıya çıksam yoldan geçenlere mi teklif edeecem :D.Yani ortam yok.Bi de artık seçiciliğim de kalmadı öncedn olsa sırf güzel isterdim şimdi de o da yok kim çıkarsa çıksın ilk çıkan kıza bağlancam yeterki biri çıksın diyorum :D.onla aşk yaşayacağım yani o derece ama ya ahlaksız kişi ya yanlış biri çıkarsa.Tipsiz kızlar bile gözüme güzel gelmeye başladı :D.Bu ayrangönüllülüğüm yüzünden şimdiye kadar çok acı çektim çok karşılıksız sevdim sanırım daha da çekecem.Acaba bu sorun karşı cinse ihtiyaç duyacak yaşa geldiğim halde şimdiye kadar hiç bir tecrübe yaşamamdan kaynaklanıyor olabilir mi ?.
Çok çabuk bağlanıyorum ayrangönüllüyüm bu durumdan kurtlabilirmiyim.