Biz kadınlar neden kendilerini güldüren değil de ağlatan erkeklere kapılır?
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

insanlar gülmeyi mi daha çok sever yoksa ağlamayı mı? eminim hepimiz gülmek deriz. deriz demesine de iki güldükten sonra ay çok güldüm kesin ağlayacağım deriz. insanların inancı gülmek üzerine değil ağlamak üzerine.. gözyası hepimiz için duygusal şeyler ifade ediyor ama gülmek öyle değil.. uğruna gözyası dökebilmek aşk sayılırken , gülen gözleriyle beraber gülmeyi pek beceremez insan.. her ağladığında bilinçaltına onu uğruna ağlayacak kadar seviyorum düşüncesi yerleşir bilinçaltına ve bir yandan da karşıdakini anlamsız şekilde daha üst seviyelere taşır.. ve her insan kolaydan değil zordan zevk alır. gülmek bir insanı tatmin etmez biraz güler susar.. ama ağlamak her insanı tatmin eder..
Nankör bir ırkız da o yüzden, , ağlatan elinin altında olmadığından sevmediğinden elde etme hırsı ile birlikte aşk başlıyor, daha sonra takıntıya dönüyor vs vs... Kafalar değişmeden olmaz, aşk dediğin birlikte güldüğün aynı zamanda ağladığın zaman gerçektir.
Gözükmüyorsun sarışın
Bir sorun yok dimi
Her ne kadar sarışın olsan da sende bizdensin sjsjs Rica ederim :)
Rica ettim
Kadınlar güldüren erkeklerden hoşlanır değil, hoşlandıkları erkeklere gülerler. Diğer konuya gelecek olursak kadınlar kendilerini ağlatan erkeklere aşık olmazlar, aşık oldukları erkekler yüzünden ağlarlar.
-Şahsi görüşüm
👏👏👏 yanlış anlamada seni tebrik etmek için yazdım tebrikler âlâ bir cevP
@yarrasa3453 teşekkür ederim :)
Aşıkken kimin seni güldürüp ağlatacağını bilmezsin ki.
Teşekkürler hayri'mmmm❤❤
Rica ederim fıstık 😘
Şu tatlılığa bak ❤
Yalarun 😂😍
sus kız o ne öyle❤😄
O tatliligimdan eser yok simdi. dimi djsjdjdj 😂😂
Hâlâ öylesin❤
Cevap
54Cevap
Kadınlar genelde, iyi insanları değil kötü insanları severler
Kadınlar asla ne istediklerini net bir şekilde ifade edemezler.. Akıllı kadınlar ne istedikleri bilirler ona göre hareket ederler.. Aşk kadınların erkeği emellerini gerçekleştirebilmek için kullandığı ölümcül bir silahtır.. Akıllı erkekler bu silahı onlara karşı kullanırlar.. Ortaya da işte bu soru çıkar.. Kadın parmağında oynatabildiği erkek ister, zeki erkek kadını parmağında oynatır.. Kadınlar anlaşılması çok kolay, düz mantık işleyen basit varlıklardır..
bende diyorum bu kırbaç nasıl bu kadar tuttu :D sjsjs
meğer ben kadınları hiç anlamamışım sjsj :D
Tabi bu espiri amaçlıydı hemen pisleşmeden daha toparlayalım bence kadın sevdiği için ağlar o yüzden böyle yoksa ağlatanı niye sevsin kırbaç hala mantıklı gelmiyor sjjsj :D
Haydi kizlar cevap verin bakalim soruya pamuk eller tuşlara hayri öyle istiyor. :D
Bu sorunun cevabı bilinmez.
Herk kadın için farklı durum.
Hem ben kendimi güldüremiyorum bir kadını güldürmem çok zor.
Gayette guldurursun sen 😄
Sebebi basit
Duygusal insanlar hanimlar ondan :) aglamayi daha cok seviyorlar
ben hem güldürür hem ağlatırım. tespitinde işlemeyen taraflar var.
gülmek ile ağlamak farklı seviyelerde derinlik demek. ağlamak haliyle daha derine hitap ediyor. belki bu yüzden bu tespiti yapmışsındır.
kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar , hoşlandıkları erkeklere gülerler. o sözün çok doğru olduğunu düşünüyorum. sorunuza gelince bilmiyorum, gerçekten bilmiyorum. kadınları 1000 yıl araştırsalar çözemezler.
Elde edemeyeceğim hiçbir erkeğe tutulmadım çok mu ağır oldu ve hiç bir erkek için ağlamadım..😅
Güldüren erkekler bir adım önde espri ince zeka ister..🙂)
Ağlayan bir kadının gözyaşları, ağlatan adamın başına geleceklerinin altına atılacak imzadır. Aşıkta olsa, sevsede, rüzgarına kapılsada, o gözyaşlarının acısını çıkarır.
hiç sanmıyorum
kadınlar kendilerni güldürene aşık olurlar
kendilerni güldüren zulum etmeye başlayınca ağlarlar
En balık hafızalı insanlar bile herhangi bir sebepten ağladığı günleri bir ömür boyu unutmazken, kahkaha atılan günler hemen unutulur.
Bunun tam tersi tezi de 'Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanırlar.'Kişiye göre değişiyor bana göre. Benim için espri seviyesi çok önemli mesela.
nedenmi onu elde edemeyeceğini düşündüğü için ağlarlar, oysaki elde edemeyeceğini sandığı şey gözünün önündedir fakat onlar bunları göremezler işte bu yüzden salakça ağlarlar.
Aslında sonradan ağlatan erkekler başlarda o kadınları doyasıya guldurmustur kimse sürekli kendisine zarar veren birini çekici bulup sevmez mutlaka iyi bir tarafi varki seviyor
Kadinlar kötü erkeklere asik olup..
Iyi erkeklerle dost olurlar diye bir söz var..
Aslinda mevzu burada kisilige geliyor..
Dış görünüşün fiyasko haline gelen bir problem.. :/
"Bir gülüşüne kandım, aşık oldum; sonra sen neden bana bele böyle yaptın?"
Hesabına dönüyor bu bence.
acı diye bildiğimiz sey aslında bir gun iyi seyler olmasini dusunduren tatli birseydir. o hayallerle bu acilara katlanilir
konu aşk olunca kadınların bütün seytanlıkları ortadan kalkıyor ve yanlıs yerleri durak olarak secıyoruz
cunki uzene deger veririz geneld e severz ama sevlmyz biz kymet verrz cnki gercktn sevmszdr ama onlar sevmz erkek iste
başta ağlatmıyor ki en çok güldüren onlar oluyor sonrasında değişiyor birşeyler ve sevgililer birbirini ayrılırken tanıyor
ağlayan erkek mı? ozman ben hergun aglayimm 🙈😂😂😂
Aglayan degil aglatan =/
🙈🙈🙈yanlış anlaşılma 🙈🙈 pardon
Kadını erkeği yok bunun, insan konu aşk olunca mazoşist eğilimler sergileyen bir canlıdır.
Çünkü kadınların hepsi birer mazoşist varlık ve sert davranılmayı hak ediyorlar
Acı seviyoruz çünkü. Mutluluk bize gelir mi? Gelmez. Illa üzülecez, sürünecez, çabalıycaz.
Niye ağlatan biriyle olayım ki sonunda yeter derim ayrılırım. Aşk meşk biter ağlatıyorsa.
çünkü biz her zaman kötü veya yanlış erkeklere aşık oluruz 🙄
Ne bilim balım 1 kere oldu zaten Allah var sağlam ağladım yani, güldüğüm oldu mu unuttum yani
acı insana zevk veriyor işte, duygusal konularda hele
kızlar zengin güçlü haşin sert ve gaddar erkeklerdn hoşlanır çünkü
Cunku kotu anilari daha cok hatirlar insanoglu. hazmedemiyor bazen.
Elde edilemeyen cazip geldiği için (ben onlardan değilim)
Önce güldürüp sonra ağlatan deseydin daha mantıklı olurdu 😏✋
bilmiyorum acı çekmeyi seviyorsunuzdur galiba
Nasılsın Hayri abla 😃
Iyiyim ya sen 😄
Ben de iyiyim ama biraz uykusuzum finaller başladı 😃
Kolay gelsin. Insallah iyi sonuclar alirisn
Saol teşekkür ederim 😃
Rica ederim 😄😄
Ben öyle deģlim mazoşist falan deglum beni aglatan erkegi defettiririm hemen hayatımdan
kadınlar nedense kendini peşinden kosturan erkekleri severler
Hep diyorum mazosistlik var biraz diye ama anlatamıyorum
Aglatani sevdigini zannediyor olabilir belki bilemedim
Acı çekmeyi seven, mazoşist varlıklarız.
Bir bayanın bu soruyu sormasıda çok ilginç olmuş :)
Acı çekmeyi seviyorsunuz maalesef... acı çektiremiyorum lanet olsun yalnızım
cunku acı mutluluktan çok daha güçlü bir duygudur azizim
E allah sizin de belanızı veriyor işte.
Hemde ne bela
Bende ağlatmıştım ama hak etti reis
Niye aglatiyon. Yazik degil mi
Bende anlamış değilim😞
Kafadan manyagiz ondan baska aciklamasi yok
ehh bızede allah akıl fıkır versın demek duser..
çünkü öyle seviyoruz.
safozuz cunku deger veren degil surunduren der
Ben katılmıyorum bilemedim
Çünkü kaçan balık büyük oluyo
ven o kadınlardan değilim
Çünkü acı çekmeyi seviyorlar :D
bende anlayamadim onu zorun cekiciligi sanirim
-onu hak etmiş
-imtihanı oymuş
Ben düşündürene oluyorum genelde.
çünkü biz acıyı seviyoruz herhalde
Onu çözmeye çalışıyorum