selam arkadaşlar küçükken benim aklıma birden acaba Tanrı var mı diye takıldı ve bende dindar bir çocuktum 5 vakit namaz kılardım küçücük bedenimle 30 gün aç susuz kalıp oruç tutardım tüm duaları sureleri ezberlemeye çalışırdım ancak sonradan birden düşünmeye sorgulamaya başladım ve inanmamaya başladım çok araştırdım çok bilgi topladım bu konu hakkında ve sonuç kesinlikle inanmıyorum inanmak istesem bile inanamıyorum mantığım el vermiyor.
Asıl sorun annemin babamın çok dindar olması cumaya gitmediğimde bağırıyorlar gün boyu ters ters davranıyorlar. Ramazan geliyor mesela oruç tut oruç tut diye kafamın etini yeseler keşke ama onu bile yapmıyorlar sahura yataktan zorla kaldırıyorlar bildiğiniz kalkmazsam yorganı çekiyor bacağımdan çekiyor. 1.5-2 senedir spor yapıyorum ramazanda aç kalmak susuz kalmak formum açısından da çok kötü olacak açıklarsam evlatlıktan bile reddederler. Dinde zorlama yok diyorlar mesela geçen bir arkadaşıma açıkladım ben ateistim diye ve bana önyargılı davranıyor artık samimi değiliz. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Asıl sorun annemin babamın çok dindar olması cumaya gitmediğimde bağırıyorlar gün boyu ters ters davranıyorlar. Ramazan geliyor mesela oruç tut oruç tut diye kafamın etini yeseler keşke ama onu bile yapmıyorlar sahura yataktan zorla kaldırıyorlar bildiğiniz kalkmazsam yorganı çekiyor bacağımdan çekiyor. 1.5-2 senedir spor yapıyorum ramazanda aç kalmak susuz kalmak formum açısından da çok kötü olacak açıklarsam evlatlıktan bile reddederler. Dinde zorlama yok diyorlar mesela geçen bir arkadaşıma açıkladım ben ateistim diye ve bana önyargılı davranıyor artık samimi değiliz. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer