Nişanlımı seviyorum ama mutlu değilim

nişanlım la 7 ay içinde tanıştık söz nişan dini nikah yapıldı. Birbirimiz çok seviyoruz ama bana güvenmiyor ve abartılı derece de kıskançlık yapıyor. ilk tanıştığımız zaman ona alkol kulanıyor musun ve hiç ilişkin oldu mu diye sordum. askere gitmeden önce 2 3 defa arkadaşlarınının ısrarı yüzünden aldığını söyledi ve bir kızı sevdiğini kız ona yalan söylediği için ondan ayrıldığını söyledi. Şu an da 27 yaşında. nişanlımın çok isteği ve ısrarı yüzünden Çarşamba ve perşembe gününü beraber geçirdik. bana kendimi çok kastığı mı ve cinsel anlamda çok cahil olduğu mu söyledi. şöyle yap böyle yap dediğim zaman da sen nereden biliyorsun nereden öğrendin diyor. perşembe günü akşam beni evime bıraktı. 1 saat sonra aradı ben senin ilkin olacağım dedi.bende senin ilkin olacağım dedim. bana benden önce bir kaç defa hayat kadınına gittiğini söyledi. çok seviyorum ama tiksiniyorum nişanı atmak geliyor içimden ama ya unutamazsam pişman olursam diye korkuyorum 6 ekimde düğünümüz var. ilk sorduğum zaman söylemedi neden nikahtan sonra söyledi. soruyorum utandığını pişman olduğunu konuyu kapatmamı istiyor.aklım çok karışık..
Nişanlımı seviyorum ama mutlu değilim