Iki gundur beni sallamayan mesaj atnca aksam yazarim aksam konusrz deyip donmeyen 30yasindaki boga adamina nasil posta koyulur?
detayli yardm istiorum
detayli yardm istiorum
Senin mesajına cevap verebileceği her yerden engelleyerek POSTAnın kralını koyabilirsin
Hcbsy demeden mi
Sonra nolck
Uzak sehirdeyz
Ararsa bska yerden ne dycm
tamam bklm napck ama deger vermeyen adam sallamaz sanki
Önceki gibi sevsin diyorsan olmuyor o iş. Hiç bir zaman önceki gibi olmuyor.
Belku oncekinden ble iyi olur
Engelleyerek
Hcbsy demeden mi
Evet. Bir şey dersen kendini ezmiş olacaksın adam seni baya sallamıyor. Tabi önemli bir durum varsa ailevi o ayrı bu adamın seni sallamama sebebini biliyor musun
Gce calsio gundz yatio falan ama bnce bni sallamio. avucunda goruyo ve sevdgmi blio ondan
Eğer öyleyse sil geç bugün böyleyse yarın daha beter olacak hele birde evlenirseniz sen ne kadar vidansız bir karısın a çıkar adıın. Erkeği geçtim hiçbir insan için küçük düşmeye gerek yok bence sana değer veren insan için canını ver ama böylesi için engeli bas geç hatta o bile fazla ya neyse.
Ama seviyorum. o da oncki gbi sevsin istyrm. yksa silip atmk kolay
Cevap
3Cevap
hic ugrasma bundan sonra mesaj atmana gerek yok de mesajda atma hem hirsindan hem merakindan gebersin
Sonra napar
cevap vermedigin surece cani yanacak seviyorsa ki sevmedigi ortada yoksa neden yazmasin
Sevmio ama yedek tutuyo belli bariz
seni sozde saglama almis istedigi gibi kullanirim havasinda o yuzden öyle yapiyor yem etme kendini
agirligini koy o senin pesinden kosacak ama intikam icin en iyisi bitirebiliyosan bitir
boyle surekli mesaj atan sevgili bir banami denk gelmiyo anlamiyorum
benide cok mesaj atiyon sikiyon diye terk etti nasil is bu
Seviyorum ama tmamen de kaybetmeden posta koymk istiorm. akli basina gelsn kiymetimi hatrlasin
Sildim nosunu hcbsy demedim
bosa kurek sallarsin kendine yazik edersin deger verecek sana o kadar insan varki o sadece swni ihtiyaci icin tutuyor
onemli olan aklindan kalbinden silebilmen onu yapabilecekmisin
Iste sevmektwn vazgecemiorm ama kiymetimi tekrr anlasin istiorm. ztn bz uc aydr konusmuoduk
o zaman hic ugrasma derim araya sogukluk girmis tek amaci seni kullanmak olur valla bende unutmak icin kendimi buralara atiyorum ama olmuyor hayatina baska birinin girmesi lazim unutmak icin kafan dagilmasi icinn
bu arada bende evliyim sevdigim insanda evli ve ilk askimdi bende onun 6 sene sonra buldu beni ve geri terk etti yogun ilgiden bahanesi
Evliysen gt karinin yanina
anlasabilsek zaten buralarda olmam
Ayril ozmn
1 cocuk var onuda yapmak istemiyorum
gidebilecegi bir yer yok
neyse o benim konum ben sana yardimci olmak isterim
Cevap vermezsin bidaha olur biter yazarsa
Ama seviyorum iste
Hiç sorma arama bundan daha iyi posta olmaz
Sildim nosunu aramycm cvp vermycm
Özele gelir misin
ptt ye git