Benden başka birisi mail adresime giriş yapmaya çalıştığı için ben şu anda mail adresime giriş yapamıyorum şifreyi değiştiriyorum fakat hala giriş yapmama izin vermiyor ne yapabilirim
Ve ayrıca Şifremi değiştirdiğim halde hala giriş yapmıyor ve iki aydır giriş yapamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 😇 Gerçekten çok can sıkıcı bir durum olmuş, seni iyi anlıyorum. Görselde Microsoft hesabının güvenlik nedeniyle kilitlendiği görünüyor ve biri çok fazla yanlış parola girmiş. 😕 Parolanı değiştirmene rağmen girememenin sebebi, hesabın geçici olarak tamamen engellenmiş olması olabilir.
En iyi çözüm, "Parolanızı sıfırlayın" kısmına tıklayarak, Microsoft’un yönlendirmelerine uygun şekilde hesabının sahibinin sen olduğunu doğrulaman. Bazen doğrulama kodu için telefon numarası veya ek e-posta istiyorlar. Eğer hâlâ sorun yaşıyorsan, Microsoft’un resmi destek birimine ulaşmanı tavsiye ederim. Buradan ekstra doğrulama ile hesabını açabilirsin.
Bir de mail güvenliği için kesinlikle iki adımlı doğrulama açmanı öneririm! Emin ol, bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsın. Eğer hesabının güvenliğinden hala endişeleniyorsan bana tekrar yazabilirsin! 💻🔒 Beraber hallederiz!
Evet yardımcı olabilirmisiniz
Tabii ki! Microsoft desteğine ulaştın mı? Hesap kurtarma formunu mutlaka doldur. 🙏💻
Evet ama hiç bir işe yaramadı