Ayrılık Ne garip değil mi? Bir insanla birçok hayal kuruyorsun ona göre yaşıyorsun kendini benimsiyorsun sonra gidiyor. İki düşman oluyorsun... Acaba ne yapıyor diye düşünüyorsun? Regl ağrısı çok mu canını yaktı diye düşünüydrsun? Acaba aç mı hasta mı ders çalışıyor mu bugün Ne yaptı diye düşünüyorsun? Sadece düşünüyorsun yanında olmak istiyorsun ama olamıyorsun.. ayrılık.. daha da yazabilirim de neyse bu kadar yeterli. Evet sildim
Soranın almak istediği yanıtı farklı açılardan veren bizler yine pişti olmakla beraber, zatıallerimizin yansımasını görmekten mutluluk duyduk gece vakti, var ol soran, hep ol azap..
Tıpkı istenmeyen tüy gibi oluyor o tarz kişiler gittiklerinde. Görmek gözünüze batıyor, sökmek canınızı acıtıyor. Ama ağda gibi tek seferde kopartırsanız daha az acısız oluyor. (Örneği kes.)
“Ondan bana kalan tek hatıra, kendi fotoğrafım. Fotoğrafa baktıkça onun yüzünü görüyorum çünkü makinanın arkasında o vardı ve ‘bana bak, hah öyle’ demişti…”
Evet son sevgilim... Hala da ne yapsam da aklımdan tam anlamıyla silemedim. Ama artık onunla birlikte olma imkanımız da yok. Zamanla unutacağım, yapacak birşey yok.
evet kaldım :) hala silemem fotoğraflarımızı 6 aylık bir beraberliğin sonundan bahsediyorum. bunun tek sebebi kendi hayatıa ve kendi geçmişine saygı duyman. şu an o adamla aynı iş yerinde çalışıyorum 4 senedir. ve hala fotoğraflarımız durur. ama duygusal bir bağ tabii ki kalmadı. sadece saygı :)
En İyi Cevaplar