Sevgilimin bar-disko-club vs yerlere gitmesinden şüpheleniyorum.

Sevgilim şu anlık İzmir de ben İstanbuldayım.Benim yanıma gelmiyor beni çok sevdiğinden eminim bende onu seviyorum ama ist e gelmiyor.Çalışmaya başladı İzmirde.Daha önceden club bar falan takılan biriydi.Bunu da söylüyordu sevgili olmadan önce ama birbirimize ilgi duyarken ben onu kıskanırken benden hoşlandığı belliyken bir kere gitmişti bara.Telefonunu da kapatmıştı üstelik.Öğle olunca mesaj attı falan.nasıl geçti neler oldu falan dediğimde bir şey olmadı deyip geçiştirmişti.Şimdi izmirde çalışıyor ya da bana öyle olduğunu söylüyor.Gün içinde az mesajlaşıyoruz.O çalıştığı için.Eskiden gece sabahlara kadar konuşurduk.Uzun mesajlar yazardı hep bana saatlerce.Şimdi saat11 olmadan uyuyor ya da bana öyle diyor.Tekrar bar falan takılmasından şüpheleniyorum.:( Kızlarla oralarda macerası çok.Üstelik yanına kaldığı bir arkadaşı var abazanın teki.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim şu anlık İzmir de ben İstanbuldayımÇalışmaya başladı İzmirde.Daha önceden club bar falan takılan biriydi.Bunu da söylüyordu sevgili olmadan önce ama ben onu kıskanırken bir kere gitmişti bara.Telefonunu da kapatmıştı üstelik.Öğle olunca mesaj attı falan.nasıl geçti neler oldu falan dediğimde bir şey olmadı deyip geçiştirmişti.Şimdi izmirde çalışıyor ya da bana öyle olduğunu söylüyor.Gün içinde az mesajlaşıyoruz.Şimdi saat11 olmadan uyudugnu sylyr.Bara gitmesinden şüpheleniyorum?
Sevgilimin bar-disko-club vs yerlere gitmesinden şüpheleniyorum.