Geç Olsun Güç Olmasın?

Selam herkese :)
Kendimi oldukça garip hissediyorum... Kötü anlamda değil iyi anlamda :) Erkek arkadaşım vardı... Seviyordum ama bazi aksilikler oldu ve ayrıldık... Başlarda üzülmüştüm hem de fazlasıyla... Ama kafama bazı şeyler yeni dank etti... İlişki içerisinde çok şeyden, en çok önemsediğim şeylerden vazgeçmişim... Kariyerimi bir kenara itmişim hiçbir zaman gelecek planlarim arasinda yer almayan evliliği kendime şart koşmuşum... Ne gereksiz işler yapmışım... Zaten özgüveni düşük bir insanken daha da düşürmüşüm özgüvenimi... Tembelleşmişim... Kendimi kaybetmişim... Resmen kör olmuşum görmemişim gerçekleri... Şimdi hem özgür hissediyorum kendimi hem de huzurlu... Daha önce de birkaç soru paylaşmıştım burada ve sizlerin desteğini almıștım... Hep kendimi sevmediğimden sorunlarimin olduğundan bahsetmiştim... Meğerse beni kendimden uzaklaştıran bu ilişki olmuş :) şu an kendime geldim... İşte bu benim :) Özgürüm ve kendimim :) Kendimi sevmeye başladım hatta :)

Uzun lafın kısası hayatınızdaki sorun bazen hiç ihtimal vermeyeceğiniz bir kişi ya da bir şey olabilir.. Hiç fark edemezsiniz, asla aklınızın ucundan geçmez :) Hayatinizda olmazsa olmazlarinizdan biri sanırsınız ama üzülmeyin hayatınızdan çıkıp gittiğinde mutluluğu yakalayabilirsiniz ;)
Geç Olsun Güç Olmasın?