Taktik Verin Bu Kız Bana Neden Bakıyor?

Selam Gençler Bir Sorum Var, 470 Puanlık Bir Anadolu Lisesindeyim, Yaklaşık 100 Kiloyum Ve 1.82 boyum var, sınıfta hiçbir kızla muhabbetim yok. 6 7 erkekler muhabbetim var sadece, asosyalim, hocalara karşı konuşmakta zorlanıyorum, utanıyorum o derece kötü yani. Kızlarla konuşmaktan hem çekiniyorum hem de nefret ediyorum. Konuşmasına konuşurum da hareketleri bana çok acayip geliyor. Neyse, işte sınıfta hoşlandığım bir kız var sadece bir, sesi çok güzel, utangaç ve derslerindede bir okadar çalışkan, başarılı. Bu kızı 4 5 sene önceden tanıyorum. O zamanlar bir şey hissetmiyordum, Fakat kız bir senedir sürekli bana bakıyor, en arkada tekli sırada tek başıma oturuyorum, arada bir arkadaşlarım gelip kızın kendilerine baktığını söylüyolardı, ben de demekki bana bakmıyor yanlış anlamışım felan diyordum içimden, ama öyle değil işte. Kız tenefüslerde arkadaşıyla konuşurken gözü üstümde bende tahtaya bakar gibi bakarak bunu anlıyorum, göz göze gelip utandırmak istemiyorum, yanından felan geçerken sırtını dikleştirio gözleriyle yan yan bana bakıyor. Ama ben önüme bakarak yoluma devam ediyorum, umursamıyorum yani. Bu bakma olayları 2 haftalığına kızın arka sırasında oturduğumda başladı. Ama bilemiyorum. İlgi çekici bir yanım yok, konuşmaya çalışsam da özgüvenim yok, bu kız neden bana bakıyor, özellikle de kızlar yardımcı olun lütfen, derslerde bile bakıyo mu diye gözlerimi ayırmıyorum oradan. Bir de bazen bakmayı kesiyor 1 gün felan. Lütfen yardım edin... Sevgili olup lise bitince ayrılmak istemiyorum o yüzden lisede aşk da istemiyorum...
Taktik Verin Bu Kız Bana Neden Bakıyor?