Bu kız bana neden bakıyor abi ya?

Demin aklıma geldi , a dedim dur bide bizimkilere sorim bakim dedim , mevzu şu arkadaşlar ; 1 senedir bu işte çalışıyorum , servisle gidip geliyorum , ilk 1 ay , 2 tane kız vardı , servise bincem zaman falan bön bön bakıyolardı , benim bakmadığımı görünce bıraktılar bakmayı onlar , neyse şimdi de yeni gelen bir kız var iki ay olmuştur heralde geleli , geldiğinden beri ne zaman ona baksam gözlerini gözlerim de görüyorum :( niye bakıyo abi bu kız , servise binmek istemiyorum , hani çaktırmadan falan bakarsın , bu öyle bişe değil :) baktığımı gördüğün de kaçırmıyo direk da çok abanıyo gözlerimin içine , ben 24 üm oda 25 falandır heralde .

Sevgili kullanmayı bırakalı uzun zaman oldu , öyle kötü alışkanlıklarım yok artık benim , istemiyorum ne sex ini , nede aşkını , mutluyum tek tabanca :)

Şimdi diceksiniz bırak lan hayat , kız güzel olsa yapışırsın beğenmediğin için böyle yapıyosun . Harbiden öyle değil hatun güzel , zayıf çıtı pıtı bişe ,tam kalemim ama istemiyorum , kağıda yazıp inerken , bu sizden düştü sanırım diyip bişeyler vermekte istemiyorum eline , bakışları beni rahatsız ediyo .

Bazen diyorum baktığı an kafamı sallim hani hayırdır hesabı , gülerim biliyorum :) bu onun da çok hoşuna gitcek , kafasını hafif eğip hiç der gibi yapıcak , ihale bize gircek gene :)

Uzun olduysa pardone millet , kimi diyo ya burda bir el atın :) bende diim bir el atın be

Abi kaldırak şu soruyu :D :D
Bu kız bana neden bakıyor abi ya?