Benim konuştuğum kişi ile 4 yıl oldu tanışmamız o hep terketti defalarca hemde , ama her terketmeisine acısını ben çektim , oda baskalryla foto koydu vs. İki kat üzüldüm vs, aldatmak vs buda vardı. Şu an ise ne birileri ile konuşasım nede evlenesim var , Sizce hangisi daha çok acı verio vede , bu psikolojiyi kaç günde atıyorsunuz?
Aldatmak mı yoksa terk edilmek mi daha çok can yakar?
5 kere aldatıldım, 3 de terk edilme :) zamanla alışıyor canım insan :) " aaa yine aldatılmışım ahahahahah " diye karşılıyorum mesela artık :) fakat sunu unutma; bir hatayı bir kere yapan elbet sonra yine yapar. Bir daha barışma o arkadaşla, doğru düzgün birisini bul.
Acını hafifletmenin yoluda; arkadaşlarınla birlikte sana zevk veren çeşitli aktiviteler :) lunapark, sinema, konser, bar, gïybet, gıybet, yeni dostlar :)
terkedilmek yakar çünki tüm benliginiz güvenmiş ve inanmış oldugunuz biri tarafından ortada sevginizle başbaşa bırakılmak acı verir , ama üzülme o akıttıgın her göz yaşında edecegin dua o kişiyi ihya etmez rahat ol, allahın adaleti , çetin olur.
bence karşımızdakini kendimiz gibi görüyor olmamız ve inanmamız en temel gerçek ve ne kadar deger verirsek bizler degersiz oluyoruz seninki bir şeymi ben anlatsam imkansızları verdim yaptım sonuç elimde bir hiçlik , ders almamız gerekir ama yüregimizde o saflık iyi niyet samimiyetlik ve inanma duygusu oldugu müddet sanırım biz bunları gerçekten hak eden kişi karşımıza çıkana kadar yaşıyacaz gibime geliyor
Bendekinin adı 4 yıl mesela içi boş aramzda mesefa vardı ondanmydi 1 saatlik, 1 ay önce terketti 1 ay oldu ortada bir şey yok o kadar plan yaptık piknik şu bu ama yok İşte elde tutmak için misn sanrim
askı hızla ve geri dönüşümsüz bir şekilde nefrete çeviren şey. ıkısıde kotudur unutama sebebı ıse nefretır nefret aşktan daha kuvetlı bır duygudur. afettıgın zaman unutursun. o affedıldı cunku unutuldu..
Bence aldatılmak daha çok can yakar neticede terk edildiğin zaman bir sebebin olur ama aldatıldığın zaman ihanete uğramanın daha kötü olduğunu düşünüyorum
Aldatmak senin guzel olup olmadiginla ilgili degildir. Bu bir nevi heyecan aramakla ilgili nefs eksikligidir. Doyum esigini kontrol etmeyen ve bu esigi yuksek tutan herkeste mevcut olabilir.
Artik yeniden bilse de bu senin icin onemli mi? Sanirim ben farkliyim bu konuda. Ben olsaydim derhal terkeder ve bir daha asla geri donmezdim. Aslolan budur. Seni hakeden o gelecekteki iyi adama sans vermelisin.
neden mi çünkü ya daha güzeli var onun için ya da başkalarının ilgisi cezbediyor onun için ya da macera arıyor bazıları onun için ama elindekinin kıymeti sadece kaybedilince anlaşılıyor
şimdi kabul etmezsem mi değil burada ki soru kabul edebilirsin ama zaten 4 yılda defalarca etmişsin kabul bundan sonra senin yapacağın senin kıymetini bilecek biryle mutlu olmak ve mutlu edeceğin biryle olmak ki o vakit bulduğun kişinin mutlu olduğunu görmesi onun gözünde seni kıymetli yapacak diyecek ki ben o çocuk yerinde olacaktım hep yanlış yaptım kaybettim diyecek
Zaman içinde bize göründüğü gibi görünmüyor bence. Yani sen ilk kez görüyorsun ya da hiç vakit geçirmemişsin o kişiyle. Aa ne kadar güzel filan diyorsun. Ama sevgilisi bilmem kaç yıl birliktelik yaşamış, adam bakınca seninle aynı güzelliği göremiyor artık.. Sıradan gelmeye başlıyor. O yüzden aldatılmayı güzellik ile bağdaştırmamak lazım. ::D
Kanka bilmiyorum erkek bunlar delirtirler insanı. Benimki de ilk gün engel attı 1 gün sonra kaldırmış. Anca 1 gün dayanabildi yokluğuma ahdhdhdjjd şimdi sadece stalk yapıyor ama yazmıyor ben de yazmıyorum. Kudursun kanka. Kudursun bunlar boşver sen de. Önüne bakmaya çalış pişman olsa da burnunu sürttür. Yüz verme sakın. Hayatının hatasını yaparsın.
100 kere kabul ettim affettim , bir daha gelirmi bilmem ama eğer ki gelirse yokum ben wala o kadar yaz planı yaptık piknik vs bak hepsi boşaymis elde tutmak , yalan dolan... Oo... ccc bebe