Aldatılmak mı yoksa terkedilmek mi daha zordur?
Bence ikiside aynı şey ama aldatıldığında karşı tarafın karakteri ortaya çıkar...
Bence ikiside aynı şey ama aldatıldığında karşı tarafın karakteri ortaya çıkar...
Aldatılmak karsıdakinin yüzünü görmeye yardımcı olur onun hakkındaki tüm düsüncelerinin yıkıldıgını izlersin bir filmmis gibi soluksuzca terkedilmek kendi hatalarına yüzünü döndürür insanın
aldatılmak koyar adama terk edilmek düsündürür :) sen seç ? :)))
Biri hayvanlara yakısır digeri insanlara arasındaki farka dünyaları yerlestirirsin
tesekkürler en iyi cevap icin :)
o senin güzel düsüncen :))
aldatılmak çok sağlam bir nefret doğurur ve asla geri dönüşü olmaz. terkedilmek daha masumdur. düzeltme şansı olur. gurur kırıcı değildir öbürüne göre
terk edilirsen ayrildigina uzulursun aldatilirsan hem terk edildigine hem aldatildigina hem onca yasanmisliklarin bos olduguna uzulursun. oyle gercek yuzunu gormek bilmem ne yalan yani
aldatanında terkedeninde canı cehenneme derim umurumda bile olmaz. :) erken toparlanırım hiç acı çekmem isterse kör kütük aşık olayım ben gidenin arkasından ağlamam.
Cevap
21Cevap
Aldatmak karşı tarafın tercihidir ve karakter meselesidir.
Terk edilmek ise karşı tarafa senin tercih ettirdiğin bir şeydir ve %50 kişinin kendi yaptırdığı bir olaydır.
Karaktersiz ya da kişisel bozukluk yaşayan bir insan, hiç sebep yokken aldatabilir. Ama kimse kimseyi, hiç sebep yokken terk etmez.
Bu yüzden aldatılmak daha zordur ve daha sıkıntılıdır diye düşünüyorum ben.
aldatılmak.. hele ki deliler gibi seviyorsanız ihaneti kaldıramayıp intiharı düşünebilirsiniz benim gibi..
benim için öyle.. onu çok sevdiğim için ve nasıl pişman olduğunu gördüğüm için affetmiştim hatta
ikiside kötü kardeş..ama aldatılınca suçlu karşındakidir,fakat terkedilince suçu biraz kendinde arasın..ama ikiside kötüdür sonuçta...
Terkedilmek daha zor olur.
Aldatıldığında zaten sende istemezsin, çünkü aldatılmayla birlikte sevgi duygusu kin ve nefrete kolay dönüşür. ;-)
altatmak le terk etmek aynı bana neden mi aldatırsa gurum incilir terk etti ben kendimden geçtim nasl anlatayım ki bunu sana ben
aldatılmak daha kötü bence ama terk etmekte bir nevi aldatmaktır sonuçta terk ediyorsa başka biri için ediyordur başka bir sebebi yoksa eğer.
Aldatılıp terk edilmek daha zor. Sadece bakarsın öylece ölmek dahi istersin de dostların yardım eder sürünürsün böyle..
aldatılmak daha kötü Allah ikisinde kimseye yaşatmasın
aldatılmak daha zor ..ayrılık da bir kere canın yanar ama...aldatılmak da iki kere çünkü onda aslında hem ayrılmışsındır hemde aldatıyosun işte..
İkisi de kötü. Aldatılınca kendine yediremezsin ama terk edilince de ne yaptım der durursun.
Birden hem aldatıp hem terkeden cinsler var hey Allahım bir bitmediler ..
terk edilmeye bünye alıştı terk etmeyi tanıyamadı daha :D
ben aldatılarak terk edildim :( durumum içler acısı
ikiside zor ikisinide yasamazsınız insallah
terkedilirsen aklında soru işaretleri kalır aldatılırsan nefret eder s*ktiri çekersin amk
Aldatılmak daha çok koyar bence.
aldatılmak daha zordur
terkedilme neyse ama adatilma berbat bir durumdur
terk edilmek daha zordur bence, aldatılma durumunda nefret falan ederim soğurum da
ikiside anasını satam
Aldatıp üstüne birde terkedilmek : /
bana göre ikiside kolay
aldatılmak daha çok koyar
Terk edilmek bana daha zor gelir.
aldatılmak daha zor
Aldatılmak daha kötüdür bence...
Aldatılmak
Aldatılmak daha zordur
hiç aldatılmadım ama terkedilmek çok berbat...
aldatılmak daha zor...
Aldatılmak bence.
Aldatılmak
aldatılmak
Aldatılmak.
Aldatılmak..
Aldatılmak.
seks çok zor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar