3 yıldır evliyim.2 yaşında bir kızım var..Eşimle severek evlenmiştik.ama 3 yıllık süreçte birçok kavga yaptık.son 6 aydır bir başkası var hayatımda.ona aşık oldum ve artık akşamları eve eşimin yanına dahi gitmek istemiyorum.sadece kızımı görmek ve uyumak için eve gidiyorum ve sevgilimi seviyorum oda beni seviyor.boşanıcam bunu eşime söylemeyi düşünüyorum napıcam bilmiyorum?
Cevabın nedir?
Cevapla
Sizi asla yargılamıyorum ancak bir kaç tavsiyem olacak dikkate almanızı isterim gençadam.
Evinizde ki huzursuzluk belli ki sizi dışarıya bir başka ilgi gördüğünüz kolların arasına itmiş.
Ancak ayrılmak çok ciddi bir konu. Hele de arada, yaşananlarda hiç bir suçu olmayan masum bir 2 yaşında kız evladı varsa daha da ciddidir.
O aşık olduğunuza inandığınız genç bayanı ne kadar iyi tanıyorsunuz?
Sizinle evli olduğunuzu bile bile beraber olan bir bayana _muhtemelen ayrılık isteğinizi de biliyordur_ sizce bu büyük adımı atmak için ne kadar güvenilebilir?
Ayrılık hiçte güzel bir süreç değildir, acılıdır zordur bu süreçte ve sonrasında sizin ilişkiniz hiç yıpranmadan böyle tatlı şeker sürebilecek mi?
O ağlayan eş ve gözü yaşlı evladın mutsuzluğu üzerine siz huzur içinde mutlu bir beraberlik inşa edebilecek misiniz?
Ayrıldıktan sonra hayat dördünüz içinde daha güzel ve mutlu mu olacak sizce?
Bu soruların cevaplarını çok iyi düşünüp verin.
Ayrılmayı istemeniz en doğal hakkınız ama bunu, asla başka bir seçeneğiniz kalmadığında o evliliği yürütmek için elinizden gelen her şeyi yaptığınıza emin olduğunuzda, hayatınızın ayrıldıktan sonra çok daha iyi olacağınıza inandığınızda ve mutlaka arada başka biri olmadığında! yapın derim.
Aşk; hayatınızda bir gök kuşağı gibi çıkar, onu renklendirir ve sonra hiç anlamadan hayatından yok olur gider. Ama bir yuva uzun soluklu dört mevsimdir ömrünüzde. Sonbaharı sert kışı da fırtınası da vardır. başladığı baharla gitmez hep.
Biri için diğerini yok edilemez. Edilecekse aşk için değil, o yuvadakiler için daha iyi birer hayat söz konusuysa düşünebilir.
Dilerim hepiniz için hakkınızda hayırlı olan olur.114 Yorumla
Soran+1 yılumarım herkes için hayırlısı olur saolun..
- +1 yıl
Ayrılmayı istemeniz en doğal hakkınız ama bunu, asla başka bir seçeneğiniz kalmadığında o evliliği yürütmek için elinizden gelen her şeyi yaptığınıza emin olduğunuzda, hayatınızın ayrıldıktan sonra çok daha iyi olacağınıza inandığınızda ve mutlaka arada başka biri olmadığında! yapın derim.
bu kısım cok onemlı!
cocugu dusunmeyın,aynı evı paylastıgınız cocuklar o evdekı negatıflıkden cok cok daha etkılenır,boşanmayalım cocuklar ıcın derken onlara ıyılık degılde kotuluk yapmış olabılırsınız
En İyi Cevaplar
Bir uzman psikolog olarak şunu derim ki; çocuklar, anne-babalarının çocukları değil; yaşamın çocuklarıdır. Bu bağlamda, anne ve baba rolündeki kişiler sadece bir insan varlığını Dünya gezegenine getirmek, ardından bu canlının güven ile Dünya gezegenine bağlanmasından sorumlu ve görevli olduklarını daima hatırlamalıdırlar. Yara almış ve kanayan bir ilişkinin çocuklar için sürdürülmesi çocukların yaşama güvensiz, mutsuz, umutsuz bakabilmelerine zemin hazırlamakta ve özgüvensiz bireylerin var olmasına sebebiyet vermektedir.
'Çocuklarım için fedakarlık yapıp evlilliğimi sürdürüyorum' diyen kadınlar ya da erkekler; kendi özlerindeki istek ile temas etmek yerine çocuklarını ön plana, sahneye alarak çocuklarını, evliliklerinin tamponu haline getirmektedirler. Bu tür kadın ve erkeler genellikle karşı kaşıya kaldıkları kriz durumu ile nasıl başa çıkacaklarını bilemeyen duygusal başa çıkma mekanizmaları zayıf bireylerdir. Kendi duyguları ile temas etmekten kaçındıklarından dolayı çocuklarını öne sürerler. Evlilik ilişkisinin sonlandırılması; karı-kocalık makamından ayrışmayı sembolize eder, anne-babalık makamındaki roller sonsuza dek sürecektir. Bu noktada sevgilin ve kızını hiç bir zaman seçim yapacağınız bir soru olarak görmemelisiniz. İster sevgiliniz olsun ister olmasın, çocuğunuz geleceğini düşünüyorsanız mutsuz bir evlilikte negatif duygular altında yaşamasına izin vermemelisiniz. Bu mutsuz evlilik ortamını boşanma ile mi yoksa başka yollarlamı nasıl gidereceğinizi siz kendi içinizde bulabilirsiniz.10 Yorumla
nasıl basladı beraberlıgınız? evlı oldugunuzu bılıyormuydu sevgılınız?kımseyı yargılamak haddıme dusmez ama evlı oldugunuzu bıle bıle sızınle beraber olan bırındende cok dogru seyler beklememek gerek,ayrılabılırsınız bu cok doğal,çin işkencesine dondugunde iş herkes ıcın ayrılmak ilaç,çocuga ılerıde tasıyamayacagı yuk bındırmeyın,evdekı nahoş durumlarda buyumektense ayrı ama mutlu aıle bıreylerinın yanında buyumesı daha makul olur ruh saglığı acısından,hem ayrılan cıftler hemde ayrılmış bır cıftın cocugu olarak bu surecten en az cocugun etkılenmesı ıcın elınızden gelenı yapın,esınızı kotulemeyın gorusmesıne fırsat verın cocugunuzla,sız baba ısenız oda anne
cıftler ayrılabılır ama cocuklar anne ve babasından ayrılmaz,bunu ıdrak ettıgınızde hersey tatlı sekılde nıhayet bulur00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 481 cevap paylaştı. Cahil bir ergen değilsin illaki.Az çok sonuçları sende tahmin ediyorsun.Çocuğun ortada kalacağını tazminat,nafaka cart curt işlerini de biliyorsun.O çocuğun hayatıyla oynadığını da biliyorsun.Hepsi bir kenara sevgilim dediğin seninle evlenecek mi.Diyelim ki evlendi onunla tartışmayacağın ne malum.3 yılda onunla beraber olup hatta birde ondan çocuk yapıp 3 yıl sonra gönlünün başkasına kaymayacağı ne malum.Ne yaparsan kendine yaparsın.Sen eşine iyi niyet göster,sen ona şevkatle davran o sana 2 mislisini yapacaktır...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
15Cevap
- Aile & Toplum konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılSana bir sey diyim mi. Tam bir serefsizsin. Ben aldatma duygusunu yasamis bir insanim yani babam da annemi aldatmisti. Babamdan oylesine nefret etmistim ki annemi uzuyor diye, aylarca geceleri aglayip babamin olmesini istedim. 15 yasinda olmama ragmen babami evden kovmustum. Bir babanin cocuklarina yapabilecegi en buyuk iyilik, annesini sevmesidir. Senin bu yaptigin karaktersizlik. Madem sevmiyosun zamanla sogudun, baska kadin araya sokmamaliydin. Karsindaki insanlari hic dusunmedin dimi. Dusunmezsin.
52 Yorumla
Soran+1 yılgönül ferman dinlemiyoki.sadece kızım için üzülüyorum..
- +1 yıl
O zaman ben senin gonlune s.cayim.
boşanıp sevgilinle evlendikten sonra yine kavgalar olunca bir başkasına mı aşık olacaksın?öyle her kavga da veya uzuun süren küslüklerden sonra bir başkasını aramaya neden başlarsınız.eşinle de aşık olarak severek evlenmiştin unutma.bunun bahanesi olamaz.kendine çeki düzen ver bence ve minik kızına,güzel eşine bunları yaşatma be adam! zararın neresinden dönersen kârdır. o sevgiline de ayrı bir yazıklar olsun. bir bayan olarak daha çok tepki gösterebilirdim,kızma bana veya buraya yazan her hangi birine.inşallah eşin ve kızın hayatları boyunca mutlu olurlar çok çok hem de.
10 Yorumla
+1 yılBoşandıgınız zaman kızınıza ne olacak biliyor musunuz? Belli bir yaşa gelene kadar hep sevilmedigini hissedecek velayeti annesine verilecegi için annesine aşık bir çocuk olacak ama ya size karsı nasıl bir tutumu olacak düsündünüz mü hiç annesine yasattıgınız acıları gördükce sizden nefret edecek sizi sadece maddi durumları için para alacagı biri olarak görecek size "baba" kelimesinin yakısmadıgını dusunup kullanmayacak bile belki hep bir bolunmusluk olacak icinde ozellikle okula ilk basladıgı zamanlarda arkadaslarını babalarıyla ve anneleriyle gorunce eve aglayarak gelip annesine biz neden boyle degiliz diyecek ve belki de en acı olanı 17 yasına geldiginde bile parkta babalarıyla oyun oynayan cocukları gorunce ici burkulacak simdi size soruyorum bu cocugun gelecegini boyle sekillendirmek hakkınız mı?
13 Yorumla
Soran+1 yılya bende sevgilimden bir kız çocuk daha yaparım seninkide laf yani...
- +1 yıl
Sen yeni çocuk yaptıgın zaman su anki kızın yok olmayacak... Kime laf anlatıyorsam bunları diyen biri zaten ahlaksızın, maymun iştahlının tekidir. Allah ıslah etsin.
- +1 yıl
Sen gerçekten Çok kötüsün umarım yok olursun küfür etmicem güzel kardeşim o kadınla çocuğun ahı kalsın üstünde pü
- Aile & Toplum konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılHa bir de soyle bir sey soylicem, yarin bir gun o araya soktugun kadindan da soguyacaksin onla da kavga ediceksin cunku. Sonra esine geri donmek isticeksin. Ama o kadin suratina bakmicak, ki ben olsam suratina tukurur kizimi da alir sana gostermezdim. Senin gibi serefsiz bir babasi oldugunu ogrenmesin diye.
25 Yorumla- +1 yıl
Su yazdiklarimi silip silip duzelttim, hakaretlerin hepsini sildim. Ama cocuklugum boyle gecti benim bu yuzden aldatan insanlara tahammulum yok. :)
Soran+1 yılişte hayat hep sizin düşündüğünüz gibi yürümüyo maalesef..
- +1 yıl
Sen benim ne dusundugumu nereden bileceksin ki? Ne yasadigimi nereden bileceksin? Senin bu yaptigin sadece karaktersizlikten baska bir sey degil. Sen sadece kendini dusunuyosun. Kizini dusundugun falan yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında ne kadar zor bir durum hayır kim haklı desen hiçbiriniz sevgilin evli oldugun halde sana yanaşmış eşin belki senin istediğin kadar anlayışlı olmadı sana problemler çıktı..ya sen sevgin nası bukdr çabuk tükendide başkasına sevcek kadar eşini bıraktı gitti..çok üzüldüm bebeğin daha büyümeden küçücükken aile ortamını sevgisini görmeden büyüyecek..sevgiliniz ise vicdan yapmıyormu acaba? Siz şimdi sevgiliniz oldugu için sorunları çözmek yerine kaçıyorsunuz..aynı şeyi eşiniz size yapsa tepkiniz teşekkürler herşey için diyip çekip gitmek olurdu?
10 Yorumla
+1 yılNasıl bir babasınız? kendi nefsiniz için onu mutsuz etmeye hakkınız yk. o daha 2 yaşında sizi yanında görmeye ihtiyacı var. hemen kolay yolu seçip boşanın sonra o kişiylede mutsuz olursanız nolacak? sonuçta siz evliyken sizinle konuşabiliyosa bunu bir başkasıyla yapmayacağı ne malum? yazık ya yazık !
22 Yorumla
Soran+1 yılzaten mutsuzum eşimle.
- +1 yıl
bahaneniz de hazır. Sevgilim dediğiniz kadına gösterdiğinizi lgiyi sizin için emek veren, evinize bakan, her akşam önünüze yemek hazırlayan, çocuğunuz annesi olan kişiye yani iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta yanında olacağım diye söz verdiğiniz EŞİNİZE gösterseydiniz eminim mutlu olurdunuz.!
Sen nasıl bir insansın? Bide burda bu herifi savunanlar var dahada olucaktır onları ayrı bir kınıyorum. Olum varya senin gibi şerefsizler olduğu sürece aşk denilen o saf duyguyu yaşayamıycak masumlar. Bi kere sen aşık olamazsın kii çünkü kalpsizsin saf değilsin aşk senin gibilere uğramaz yanından bile geçmez aşk safların işidir onun her dediğine kanarsın aldatamazsın şuan sevgilinide aldatmış oluyosun bilmiyorum farkındamısın ama öl sen ya şerefsiz adi!
22 Yorumla
Soran+1 yılya biraz yavaş yaa..yani burda bir akıl verin diyoruz ..baştan aşağıya hakeret yiyoruz bu ne yaa..
Yazık ne kadar düştünüz böyle ? Eşiniz aynı seyi size yapsaydı ne hıssederdınız ? Aranız ne kadar kotu olursa olsun once esınızden bosanın sonra napın ne yapacaksanız arada bır de cocugunuz varmıs esını aldatmıssın resmen kendıne yakıstırabıldınmı bunu. Bana bırsey soylemek dusmez ama ulkemın erkeklerıne ne olmus boyle yaaa insanın evlenme isteğini kaçırıyorsunuz yemin ederim
41 Yorumla
Soran+1 yılbence de evlenme.evlilik dışardan görüldüğü gibi değil..
sizi kınamak gibi bir niyetim yok fakat yaptığınız yanlış.çünkü o insanı aldatıyorsunuz.ne olursa olsun önce onunla konuşup anlaşmaya çalışmalısınız.baktınız bir şeyler düzelmiyor o zaman da ayrılırdınız.bunu size eşiniz yapsa ne hissederdiniz?sizi istemese aldatsa?kandırsa.tabi o zaman o kadın yollu olur ama erkek yapınca yine kadın suçlu olur.bence iğrenç.
10 YorumlaYa ne kadar ön yargılısınız. Adam aşık olmuş. Bunun neresi kötü. En insani duygu aşk değil mi. Bu aşk insanın başına ne zaman gelir belli olmaz. Siz aşık Olun da bakalım ne diyecek siniz. Evlilik zaten bitmiş. Bide çocuk muhabbeti var. Yok çocuk etkilenir çocuk üzülür. Unutmayın yürek hep kendin den yanadır. Yani insan bencildir. Elbette önce kendi mutluluğunu düşünecek. Aşka sonsuz saygım var amma birde işin şu tarafı var. Eğer boşanacagin karın ve ilerleyen yaşlarda kızının senin bu ilişkine rıza göstermeleri gerekir. Göstermediler ve üzüldüler ise, bilki o sevgilin veya evleneceğin kadını başkasının altında zevk çığlıkları atarken yakalarsın. Ama seninde bu durumda o kadına kızmaman lazım. Sonuçta aşk kazanıcak.
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış sulardasın. İki gün sonra bundanda sıkıldın olan o ufacık kıza olacak. Karını düşünmüyorsun haysiyetini düşün tamam sevmek önemli ama sevmesen bu kadınla evlenmezdin. Yıkıcı olma yapıcı ol. Bi insanı kaybetmek kolay sen kazanmaya çalış adamlıgın yürüsün.
10 Yorumla
+1 yılbabanız başka birini sevidiği gerekçesiyle siz 2 yaşındayken sizi bıraksaydı şu anda babanıza karşı ne hissederdiniz? bence bunu düşünün bi. çünkü boşandığınız takdirde kzınız da aynısını size karşı hissedecek.
13 Yorumla
Soran+1 yılben kızımı düşünüyorum zaten.eşimle kavga edince,evde sesler yükselince etkileniyo resmen..onu düşündüğüm için boşanıyorum zaten..
- +1 yıl
aile ortamınız bilmiyorum ama hiç bir şey bahane olmaz. hele de evliyseniz ve aldatıyosanz bunun benm nazarımda affedilir bir yanı yoktur. o zaman çocuk da yapmasaydınız. oldu ya evlen, çocğun olsun yok sevmiyorm. çocuğunuzu düşünmüş olsaydınız böyle birşey yapmazdınız. siz bahane bulmaktan ve kendinizi haklı çıkarmak için elinizden geleni yapıyorsunzu. aslında bizi dinlemeyeceksizniz bile. neyse Allah akıl fikir versin.
- +1 yıl
o kavgalar uçan tavuktan çıkmıyor heralde canım ? kocanı aldatmışsın.. sana bir şey söliyim benim annemde babamı aldattı ben 4 yaşındayken boşandılar ve annemden nefret ediyorum. ne psikolojik sorunlar atlattım... tabi bu okul durumumuda etkiledi..
Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. sadece kızını düşün.. hiç bir aşk evlattan daha kıymetli olamaz..
40 YorumlaEğer sevgilinin kızını kabulleneceğine inanıyorsan ve aşksız, anlayıştan uzak, mutsuz bir evliliğin varsa bunu daha fazla uzatmadan bitirmelisin. İki tarafa da yazık, sana da yazık. Zaman gelecek kaçırdığın şeyler için üzüleceksin. O yüzden bence her iki kadından da biraz uzak durup ne istediğini düşün kararını ver. Çocuğunuzu sokağa atmıyorsunuz olayı dramatize etmek yerine bundan sonra ona daha sağlıklı iyi bir hayat sürdürmek için uğraşın, umarım iyi olur sizin için
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 773 cevap paylaştı. Sevgiliyi seçicen bu sefer Ailen ortada kalıcak en iyi Aile sevgili felan gelip geçici
40 Yorumlasevemiyorsan zorlama
ama birincisi oldumu ikinciside olur
ayrılacaksanda karının hak ve hukukunu kesinlikle göz ardı etme
ne gerekiyorsa yap.
cunki kadınlar erkkler kadar sanslı olmuyor bu konularda10 Yorumlabak sevgilin bir yuva yıkıyo peki sen sevgiliin tercih ettiğin zaman sizin ilişkinizi yıkmıyacaığna eminmisin
20 Yorumlaboşanmadan böyle birşey yaşamanız bence kızınıza saygısızlık ama mutluysanız ve sevgilinize inanıyorsanız boşanın ..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibileri asmali sen huzursuzsan esinde huzursuz o seni aldattini madem baskasiyla b o k yiyecektin bosamndiktan sonra yiyedin Allah seni bildigi gibi yapsin ser reff sizzz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. kızın için sürdürmeyi denemelisin daha çok küçük bence.. ilerde bir sevgilin var diye değil ama kendiniz için ayrılığı seçebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli bir erkegi sevebilen kadinin mantigini ve vicdanini anlayamıyorum ben. Duygu karmasasina kapilip, yapmissiniz bir cehalet, kizinizi ihmal etmeden, ya sagliklli bir karar verin, veya, nihayetlendirin bu evliliği bence.
00 Yorumla
+1 yıleşin elbette. ama böyle bir durumda boşanmak en mantıklısı olur.
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapıyorsun sorunları çözmeyi denedin mi?
12 Yorumla
Soran+1 yıldenedim olmuyor.bişeyler bitmiş artık..
- +1 yıl
Ozaman yapacak birşey yok ama kafada bitirmişsin sen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kızlar herşeyi hakediyor aslında biz yalnızlıktan ölelim siz gidin böylelerini sevin!
00 Yorumla
+1 yılpislik Allah'ından bul.
30 YorumlaEşine dön sevgilinden ayrıl
10 Yorumlaonu seviyosan boşan eşini aldatmaya hakkın yok
30 YorumlaEller heva hevesine düşkün .
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn mantıklısı ama küçük kızını da düşün
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkizini sev dostum, e hicbiri...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne biçim insansın sen ya
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 720 cevap paylaştı. İğrenç insan.
00 Yorumla
+1 yılcanım
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar