Eşim mi hayatım mı?

Merhaba. Ben eşimle çok severek evlendim ve hâlâ da seviyorum. Ama bu ülkede ve ekonomide ne yapsam yapayım mutlu olamıyorum. Bu nedenle yurtdışına gitmek üzere dil çalışmaya başladım. Fakat eşim gitmek istemiyor ve ben de belki bir şekilde ikna ederim diyordum. Dil üzerine pratik yapmak için bir chat sitesinde biriyle denk geldim. İnanılmaz kibar ve tatlı biri. Uzun bir süredir pratik için konuşuyoruz ve birbirimizin hayatı hakkında çok şey biliyoruz. Bilmiyorum size aldatma gibi geliyor ama kendisine evli olduğumu ve o niyetle konuşmadığımı binlerce kere söylemişimdir. Kendisi yakın zamanda buraya gelecek ve söylediği tek şey benim eşimden ayrılmamı, benimle evlenip beni de onunla birlikte İsviçre’ye götürmek istediği vs vs. Orada yaşadığı hayat ise tam anlamıyla her insanın hayal ettiği hayattır. Bu arada bu fikre hayır desem de bir sağlık çalışanı olarak geçen gün yaşadığım bir şiddet olayından kaynaklı bu ülkede de kalmak istemiyorum. Karşımdaki kişinin de benimle ısrarla evlenmek istemesinin en büyük nedeninin beni insan olarak çok sevdiğini ve burada artık tehlikeli bir yaşamım olduğunu söylemesi. Fakat eşim de yaşadığım her şeye rağmen başka bir ülkede yaşamak istemediğini söylüyor, en doğal hakkı. 2 yıldır evliyiz ve çocuğumuz falan yok. Benim yerimde olsaniz ne yapardiniz lütfen yargılamadan sadece beni kendi yerinize koymanızı istiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar evlilik formalite olacak tabiiki de olursa eğer
Eşim mi hayatım mı?