Eski sevgiliden büyük bir aldatılma darbesi aldığım zamanlarda mutluluğu bulduğum dediğim adamla evlendim. Hayat bana gülmüştü eski sevgilim gibi kaba saba değil beni dinleyen biri vardı karşımda. Ben araştırmayı her konuda kendini geliştirmeyi seven biri olarak sürekli kendime yeni bişeyler kattım. Fakat karşımdaki işten sonra atletle tv karşında but gibi oturup her dediğime aynen haklısın cevaapları veren birine dönüştü. aramızdaki mesafe sanki hergün daha beter büyüyor. Bana sen kendini çok geliştirdin sana laf yetişteremyorum diyo. Sen nasıl istersen cevabını duymak beni hiç bu kadar rahatsız etmemişti. evliliğimin 9. Ayı :(
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bir insanla flört ederken anlaşılıyor bu aslında.. muhabbet saatlerce sürmüyor, açtığın konular, sorduğun sorular havada kalıyor, karşındaki güzel ve iyi bir insan hiç şüphe yok ama insanın aklını tatmin etmiyor, o değişemez değismesini beklemek bencillik olur, ama sen eşinden beklentilerini değiştirmezsen bu evlilik sevgisizlikten değil şiddetsiz geçimsizlikten bitebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılevet galiba öyleymiş o zman heyecandan bişey anlamamışım sanırım şimdi düşününce anlıyorum. yapabilecek bişey yok mu sizce
- +1 yıl
konuşabilme kısmına önereceğim bir şey yok bu konuyu evlenmeden önce düşünmek gerekiyordu, konuşma ihtiyacını arkadaşlarınla giderirsin veya yazmaya başlayabilirsin
beraber yapılacaklara odaklanabilirsin, hafta sonu planları, geziler, seyahatler, hobi kulüpleri vs ne de olsa hep aynen haklısın diyor katılmama lüksü yok :)
Soran+1 yılağlanacak halime gülüyorum dedikleri bu olsa gerek
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı. Bir kere insanlarda baska birini aramak onu degistirmeye calismak yanlis yuksek beklentilerle insan secmek boyle dusunmemde sacma ufak yonlendirmelerle aksam bir yuruyus maddi imkanlarin tanidigi bir sinema yemek vs ama genede onda baska birini arama
05 Yorumla
Soran+1 yılonda kimseyi aramıyorum onla mutlu olmayı bekliyorum dediklerinizin hepsini defalarca yaptık
Soran+1 yılevliliğin 9 ayında bu monotonluk sizde 5. yılda ne hale dönüşür
Soran+1 yılİletişim konuşma bir renk fazla mı
Böyle erkekler evlenmemeli mümkünse kendisini fanusa kaparsın ve tek başına yaşasın dokuz ayda neyden sıkılmış ya
00 Yorumla
+1 yılbence ıyı tanıyamamıssın esını. gozumu korkuttun bu arada saol :D evlılıge uzaktım ıyıce uzak oldum :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀
- +1 yıl
zaten fobım vardı cadıııı :))
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEeee demek ki neymiş: evlilik aşkın mına koyuyor... O yüzden evliliğe Hayır...
İlk başlarda iyi giden beraberlik ciddiyete döküldüğünde bir süre sonra kayış atıyor... O sevdiğiniz, güvendiğiniz, aşkından öldüğünüz kişi oluyor kuru bir bostan korkuluğu... İkikere iki 4, elde var 000 Yorumla 9. Ayda bunların olması çok üzücü :( biraz heyecan katarsan bence düzelir , eksik ya da yanlışları ortaya çıkar sonra o sorunların için çözüm yolları ara , mesela haftanın her günü öyle saman gibi oturuyorsa akşamın bir saatinde elinden tutup hadi dondurma yemeye cay içmeye şuraya gidelim , ya da hadi beraber yürüyüş yapalım telefonlar evde kalsın baş başa olalım deyiver , bu ve bunun gibi sorunlarına küçük ama mutlu edici çözümler ara
029 Yorumla
Soran+1 yılbunları yaptık biz ben yaptım yani oda dahil oldu. ben artık onun bişeyler yapmasını istiyorum kendisiyle konuştuğumda değişirim diyo ama değişen bişey yok
Soran+1 yılbalık tutmak
Soran+1 yılTv izlemek uyumak
Soran+1 yılben ona dahil olayım yani benim içim kıpır kıpır henüz göçmedim😊 kendisi 28 yaşında bir beyefendi aramızda 2 yaş var anormal olan ben miyim
Soran+1 yılSizce napmalıyım sabrım tükenmek üzere
Soran+1 yılevet stresli ama ben ondan daha stresli bir İşteyim. eve gidip yeni bir yemek denemek yeni bir heyecan için 4 gözle bekliyorum. o gelip yemeği yiyip uzanma telaşında negatif yani varla yok arası
Soran+1 yılsadece tatil zamanları mutlu olmayı beklemek bana haksızlık değil mi sizce
Soran+1 yıldaha ortada çocuk yok herhangi bir sorun yok tatile çıkın diyosunuz ilerde napcam😊
Soran+1 yıladam koltuktan yatağa zor geçiyo
Soran+1 yılbende onu diyorum işte bitti adamın heyecanı benim bildiğim erkekler uğraşır bunun için..
Soran+1 yılbende öyle umuyordum. Denerim yine iş bana düştü yani
Soran+1 yılboğa ben akrep
Soran+1 yılo derece mi
Soran+1 yıl26 .
Soran+1 yılfırtınalar fiziksel olmaktan çok ruhsal bir tatminsizlik
Ben bunu ruhsal bozukluk olarak görüyorum aslında. Amaca ulaşırken gayet özverili fakat başardıktan sonra, sahip olduktan sonra belli süreç içinde heyecanı kaybetme. Bu aşk değil de bir heves, ulaşılacak bir hedeftin belki de
019 Yorumla
Soran+1 yılnapmalıyım 😔
Soran+1 yılSon 2 aydır dediklerinizi yapıyorum içinden çıkamadım
Soran+1 yılonu da yaptım seni tehdit etmiyorum ama ben yapamıyorum böyle ruhum zincirlenmiş gibiyim dedim beni bırakma diyo
Soran+1 yılruhsal bozukluk diyosunuz yani
Soran+1 yılBaşka ne olabilir
Soran+1 yıldoktora mı gitmeliyiz
Soran+1 yılBaşka çare var mı
Soran+1 yılyatağa geçmeden uyumuş oluyo
Soran+1 yılevet anlık heyecanlar sonrası yine yok
Soran+1 yıl😔😔😔
+1 yılAhaha adamın bahanesine bak. Bak bu adam değişmeyecek ama sen kendini biraz değiştirirsen eşine karşı haraket edersen mutlu olmayı da başarırsın bence 😊
024 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela
- +1 yıl
Bilmem ki ilişkiyi hareketlendir işte bir şekilde
Soran+1 yılilişkiyi erkekler hareketlendirmiyo muydu devir değişti mi
- +1 yıl
Ne yapsın seni mi dövsün yoksa dışarıda her halti yiyip gece mi eve gelsin. Sürekli bir şikayet içerisindesiniz hiç şükür etmiyorsunuz 😂
Soran+1 yılsusuz otur diyosun yani
- +1 yıl
Evlilik aşkı öldürür biliyorsun. Bir sonraki yapacağınız şey çocuk olur. Ondan sonrası da monoton bir evlilik hayatı 😊
Soran+1 yıl9. ay da ölmesi de normal o zman Size göre eşimde böyle düşünüyor galiba
- +1 yıl
Kimisi için 2 sene sürer kimisi için 1 ay onu bilemezsin ki. Sizin aşkınızın ömrü de bu kadarmış. Sonuçta her evlilikte yaşanan normal şeyler bunlar. Benim annemle babam hergun çekişiyor mesela ama hallerinden memnunlar 😂
Soran+1 yılsıkıntı benim memnun olmamam
Soran+1 yılyaşlı değilim ki ben daha 26 yaşındayım
- +1 yıl
İşte bütün mesele bu. Ufacık şeye katlanamıyor insan. Sürekli şikayet sürekli memnuniyetsizlik. Ne bileyim sürekli ilgi görmek şımartılmak, hiç aglamayim hep güleyim istiyor. Yalnız kalıyor yalnızlıktan şikayet ediyor, evleniyor kocasından şikayet ediyor. Hayatı toz pembe dertsiz tasasız yaşamak istiyor herkes
- +1 yıl
Hayır ben yaşına değinmedim ki anneme sorsan o da senin yaşadıklarını yaşamıştır ama kadın kalkıp da dayanamıyorum yeter artık boşanalım dememiş
Soran+1 yılanlattıklarım bunlar değil sizde biliyosunuz yeri gelir ağlarsın yeri gelir kavga edersin hayat bundan ibaret ama ortada bir sorun yokken de mi böyle monoton yaşamalı
- +1 yıl
Ortada bir sorun yok evet ama sen bunu sorun haline getirmişsin. Adam tv izliyorsa patlat bir mısır yanına da meyve koy sarıl kocana birlikte seyret. Aklını kullan evliligi nasıl bir şey sanıp da evlendin ki sen 😂
Soran+1 yıleşimle tanışmalısın çok iyi anlaşırsınız😀
- +1 yıl
Kendime alayim daha iyi o zaman 😂
Soran+1 yılNiye böyle düşündüğünüzü anlamaya çalışıyorum
Soran+1 yılhayat çok renkli ve güzel değil mi benim annemde köyde ama artık bu hayatta yaşamıyoruz herşey değişiyor daha farklı şeyler var bunları istemek sizce saçma mı
- +1 yıl
Bak şimdi şöyle düşün. Bir işi severek yapmazsan bu sana eziyete dönüşür ve şikayet edersin. Kocanı seviyorsun ki evlenmişsin ve evlenirken de hiç memnuniyetsizlik duymadin karşılık beklemedin. İnsan severken bir beklenti içinde olursa ve beklentisi karşılanmazsa bu onu üzer. Sürekli kendinden bir şeyler katmaya çalış ilişkiye ama bunu yaparken yorulup bıkma mutlu olmayı bil
Soran+1 yıldemekki eşim için eziyet é dönüşmüş bile
- +1 yıl
İlişkinin yılı dolunca hepten kavgalar başlar artık 😂
Soran+1 yılÇok sağol içim ferahladı😀
- +1 yıl
Kalk bir çay koy da içelim öyleyse 😂
Soran+1 yıl😀😀
+1 yıl9 ay ortak noktamız sizle soruya gelince karşınıza alıp konuşmanız bir çözüm yolu bu durumu tane tane anlatırsanız anlayışla karşılayacak bir de empati kurmanızı isteyecem sizden iş yükü ağır bir işte çalışıyorsa ona da hak werin ama meramınızı kesinlikle ona anlatın aksi takdirde ilişkiniz zarar görür bilginize...
00 Yorumla
+1 yılkendisi farkına varmıyor mu bu durumun illaki bunları direk söylemesen de davranışların söyler anlaması gerekir kendisinin de gelişmesi gerektiğini
013 Yorumla
Soran+1 yılartık illa ki direk söyleme noktasını bile geçtik 50 yaşında gibi yaşamaya başladın dedim kendisine. hafta sonları balık avı işten sonra tv Karşısında sızmalar ne yapabilirim
- +1 yıl
tatile çıkın baş başa kalın biraz bu davranışlarını rutinlestirmis hayatini gorur, sinema tiyatro gece dışarı çıkmak bunlar etki etmez bence tatile çıkın 2 günlüğüne bile olur bulunduğunuz şehirden uzaklaşın.. bu sayede algılar harekete geçer ne kadar rutin bir hayat yaşadığını fark eder.. karşılıklı ilgisiz bırakmamalısiniz birbirinizi..
Soran+1 yılbunları yapmak değil mesele bir çoğunu yaptık ama o bunlardan keyif almıyo ben istersem gider dahil olur denize gittiğimiz de oltasıyla gelir zaten ben kendi halimde kitap falan okurum. Okuduğum kitaplarda benim ufkumu genişletti. sohbet edemez hale geldik benim çok şey bildiğimi bana laf yetiştirmeyeceğini söylüyor. tartışma anlamında değil genel konularda. yetersiz olduğunu düşünüyor ama davranışlar aynı değişmiyor
- +1 yıl
nasıl olsa yetersizim yetişemem diyerek davranışlarını değiştirmiyor sonu bu diye kosullandirmis demekki kendini.. ilginç. bir süre kitap okumayı bırak mesela kitap okumak yerine esin balık tutarken sana da tutmayı öğretmesini iste yetersiz olmadığını düşünür hisseder gibime geliyor ama karakterini bilmediğim için ihtimal önerileri verebiliyorum
Soran+1 yılaslında bunu bir süre denedim kendimi çektim ama o kadar boğuldum ki ilatişim kurmadan yeni bişeyler üretmeden her gün aynı şeyleri yapmak bana göre değil sanırım sürekli arkadaşlarımla konuştum onu kendi haline bıraktım farketmedi bile. ( balık tutmayı öğrendim küçük tadilat işlerinide 😊)
- +1 yıl
ya yaptıkların çok hoş yani gelişimden yana olman gayet güzel ama bu durum seninle böyle düşünmen onun böyle davranması boşanma gibi hoş olmayan bir yola girmenize neden olabilir oysaki yeni evlisiniz 1 yıl bile olmamış oysaki
Soran+1 yıl😔..
- +1 yıl
üzülme yahu bu durumdan dolayı rahatsız olduğunu mutsuz olduğunu açık açık belirt konuş sanırım en doğrusu da bu gibi görünüyor çünkü biz onu senin anlattıklarınla bilebiliriz önerilerimiz de senin dediklerinle sınırlı olabiliyor malesef o yüzden hatta evliligininiz ileride boşanmaya gitmemesi için birşey yapmamız gerektiğini anlat bu bana daha doğru geliyor
Soran+1 yılanlattım konuştum yeri geldi cevap ver artık dedim sinirlendim içinden çıkamadığım için özellikle erkeklerin görüşüne ihtiyacım var bir erkek niye böyle davranır
- +1 yıl
değiştirmeye çalışma da ne yapıyorsan yap heyecanlandır onu, heyecanlamaya alistir tv de olsun yatakta olsun normal yaşamında olsun.. mesela yemek yaparken sana yardım etmesini rica et... bunlar etki etmez mi ben mutluluk duyardım
Soran+1 yıldenerim umarım etkili olur yine bana düştü yani
- +1 yıl
ee tabi. onu yonlendiremeyecegimiz için sana düştü.. umarım düzelir durumunuz, hoşçakal 👋
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılBöyle adamların bile evlenip benim hala evlenemediğim saçma sapan bir dünya. Kızların tercihi bu yönde artık. Odunlar popüler hala.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini geliştirirken evini unutmuşsun kocanla aynı seviyede kalmak lazım üstün olsanda kocanın seviyesine inmeyi bilmen lazım
bunu yapıyor diye aradaki mesafe uzuyor çocuk ver düzelir02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkarılık görevini yapıyormusun
Soran+1 yılTv karşında uyuyup kaldığı için yatağa zor geçiyo
szi akadınları anlamak çok zofr ne istiyorsunuz aradığınız bulup yok böyle olmamış diyıoersunuz adam dövse suç sevse duç
05 Yorumla
Soran+1 yılvarlığı yokluğu Belli olmayan bir sevgi
Soran+1 yılheyecanı sönen 50 yaşında gibi yaşamaya başlayan bir adam à napabilrim
Soran+1 yılOnun zevk aldığı tek konu hafta sonları balığa çıkmak ve tv Karşısında sızmak
teknoloji çağındayız üst modeli ile güncelleyeceksin 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀
Senin kendini geliştirmeni istemiyor seni kaybedeceğini düşünüyor bence o yüzden tripli sana
01 Yorumla
Soran+1 yılfazla mı geliyorum yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeni evlisin daha ama kötü olmuş öyle erkekler ilgilenmiyor ne yaparsan yatakta cinsellikte süperde olsan erkeğin işi bittiyse işin zor biraz birkaç şey yapabilirsin ama
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
Cevap sahibi+1 yılcinsellikte
Bende devamli farklılık arayan biriyim genelde. anlıyorum seni ama sakin ol bence sen onu sürükle peşinden biraz
00 YorumlaTeselli olsun diye sen bir ilişkiye başlarsan sonu bu olur yazık değilmi adama sana değilde yaptığımasrafa acıdın şimdi
038 Yorumla
Soran+1 yılteselli olsun diye başlamadım artık mutlu olmak için başladım
Soran+1 yılsizce normal mi bir anda 50 yaşında gibi yaşamaya başlaması ilk heyecanlar btince bu hale geldi
Soran+1 yılne yani evlilik böyle mi oluyo erkek bu hale mi gelmeli
Soran+1 yılben bişey anlatmak için kafamı kaldırdığımda tv izlerken uyumuş bir adamla karşılaşıyorum eşim memur gibi bir konumda yorucu bir işi yok sizce bu adama cilve yapmak içimden gelir mi
Soran+1 yıladam uyusun ben yanına gidip davet edeyim sizce bu ne kadar sürer benim toplumda gördüğüm erkekler eşiyle birlikte olmak için kırk takla atıyor
Soran+1 yılevet ondan daha yoğun stresli bir işte çalışıyorum
Soran+1 yılgüzellik uzmanı
Soran+1 yıliçinden çıkamıyorum bir erke neden böyle davranır
Soran+1 yılbu dediklerinizi yaptım ben sürekli kendimi sorgulama ya başladım artık
Soran+1 yıldaha ne yapabilirim sizce ben bir kadınım ve kadın olduğumu hissetmek istiyorum yanlış mu
Soran+1 yıl26.
Soran+1 yılruhum kıpır kıpır ken daha aktif bir hayat ya da buna yön vermek
Soran+1 yılfarkediyo mu sahil kenti diyelim
Soran+1 yılmesela ne gibi
Soran+1 yılyapıcam en büyük hata ayrılmak olur. Ayrılmamak için burdayım çözüm arıyorum aldatmak için değil
erkeklerin çok konuşmaz doğası gereği öyledir cinsel yaşamınız olumluysa pek sorun etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam yoruluyordur al karşına konuş sorunları paylaş
00 Yorumla
+1 yılDagılın boşanin yani ozaman..
00 YorumlaBunu eşinle oturup konuştun mu abla hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılevet değişeceğini düzelceğini beni sevdiğini söylüyor ama değişen bişey yok
Kötüymüş daha 9 ay olmuş bir de umarım düzelir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. seni umursamaz mi
kendini salmasi neden014 Yorumla
Soran+1 yılaslında beni sever ama her konuda negatif kararsız monoton
Soran+1 yılbunları yaptım ben biraz da o beni götürsün istiyorum farklı bişeyler yapsın isteyerek içinden gelerek ben gidelim desem tamam der zaten
Soran+1 yılevt en azından arada bir teşvik etsin farklı bişey bir renk
Soran+1 yılöyleymiş galiba ilk heyecanlar bitince böyle birine dönüştü
Soran+1 yıl😔😔
Soran+1 yılilişki bu noktadayken çocuk yanlış bir seçim gibi geliyo ayrıca eşim şu an çocuk kesinlikle istemiyor
Sakin kafa ile neden böyle olduğunu sor
02 Yorumla
Soran+1 yılhayatında olumsuz bişey yaşamamış hiçbirşey için çaba sarf etmemiş ben hariç şimdide bekar hayatında olduğu gibi davranmaya başladı
Gizli Üye(30-35)+1 yılacilen kendini geliştirmeyi bıraklmalısın :D
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı 😀
Cevap sahibi+1 yılaynen sen bırak kocanda biraz geliştirsin kendini senin seviyene gelsin bırakın sonra mutlu mesut yasarsınız. saygılar :D
Soran+1 yılşaka yapmıştım 😊
Cevap sahibi+1 yılhiç şaka yapmışa benzamiyor ama :D
Soran+1 yılYanlış olan benimki mi
Cevap sahibi+1 yılsen dogrusunu yapıyosun ama bazen dogru bildiklerini yapmamak daha mantıklı geliyor :/
+1 yılVar ama çok uzun sürer yazması 😕
00 Yorumlamesj at çok önemli bişy diyecgm
00 Yorumla
+1 yılAyrilin
02 Yorumla- +1 yıl
@Lonely89 en güzel tavsiye knk :)
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi