Eşimle aramızda görünmeyen bir buzdağı var, evliliğimiz iyi gitmiyor. Ne yapacağım?

23 yaşındayım 3 yaşında oğlum var 5 yıldır evliyiz bu seneye kadar her şeyi yolunda sanıyordum ama ters giden birşeyler varmış. Beni aldattı beni bunu bile bile onu sevdiğimden aileme bir şans daha verdiğimden yanında oldum bırakmadım ama haliyle ona karşı bir tarafımda nefret var bir tarafımda aşk… Her şeye rağmen düzeliriz sanıyordum ama o hiç çabalamıyor şimdi birisi yok hayatında ama bana çok farklı davranıyor soğuk yapıyor yatağa girmiyor resmen zorla sokuyorum girse de geri kaçıyor koltukta uyuyor benden çok uzak canı isterse önceden nerdeyse hergün birlikteliğimiz oluyordu şimdi haftada bir olursa şükür ediyorum. Hiç yanıma gelmiyor benimle konuşmuyor oğlumuzla ilgilenmiyor ben ne yapacağım nasıl eskiye döneceğiz bilmiyorum yok ne yaptıysam onu eskisi gibi istiyorum ama olmuyor

Eşimle aramızda görünmeyen bir buzdağı var, evliliğimiz iyi gitmiyor. Ne yapacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Etrafımda akıl aldığım insanlar var ama bazen onların dediklerini bile yapamıyorum ki yapsam düzelecek gibi ama sanmıyorum da kendimden geçtim zaten nedense hiç önemsemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Evet ama ben alttan almaya çalışıyorum