- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma bir kadın olarak başka bir kadına böyle bir laf demek istemezdim ama kendini kocana resmen yamamaya çalışıyorsun şu anda. Adam seni istemiyormuş bunu açık açık sadece konuşmalarıyla değil tavrıyla fiziksel olarak da belli ediyor seninle aynı yatağa bile girmek istemiyor artık seni fiziksel olarak bile istemeyen bir adamla hala ne diye evliliğini devam ettirmeye çalışıyorsun ki. Yaşın da gayet genç ondan ayrılıp başka biriyle beraber olabilirsin gerçekten kıymetinin bilindiği aldatılmayacağın güzel bir ilişki evlilik yapabilirsin
Ayrıca bir de seni aldatmış yani şu anki sorundan önce seni aldatması bile çok büyük bir şey o zamanlarda affetmemen ve ayrılman gerekiyorken hem seni aldatmış hem de şu an seni fiziksel duygusal istemeyen bir adamla hala ne diye evliliğini sürdürmek istiyorsun. Bu durum senin çocuğuna da zarar verir emin ol ayrılıp mutlu olsanız çocuğun çok daha mutlu olur beraber mutsuzken çocuğu da mutlu edemezsiniz üzgünüm. En azından kendin için olmasa bile çocuğun için ayrılmanı tavsiye ediyorum00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkekler kovalamaya programlı varlıklar. Siz çok erken evlenmişsiniz, o henüz pişmemiş. Ve çevresindeki erkekler gibi kovalamak istiyor hala, aldatmasından belli. Sen ceptesin, tadını biliyor ve çekmiyorsun şu durumda. Bu normal değil elbette, o sıkıntılı bir ergen. Ya sabredeceksin (bence bu cok zor ve cok zorlayıcı her anlamda) ya da boşayacaksın. Büyük konuşmak istemem aldatana karşı insan nasıl sabreder diyesim geliyor ama neyse, o sana kalmış bişi diyorum üzerinde durmuyorum.
Kesinlikle soğuk yapmalısın, kendine özen göstermeli sosyalleşmelisin. Bebekle ne kadar olabiliyorsa o kadar yapmalısın bunu. Güzel bir parfüm al mesela. Evde kışkırtıcı giyin, abartmadan. Bu senin normalinmiş gibi davran, bırak o gelsin gelecektir de. Yatağa çağırma onu. Hatta ondan önce yatma da. Çok aşkım filan deme, bazen de traşını beğenmediğini bir tuhaf göründüğünü söyle ona. Psikolojik şiddet uygulamalısın çok hissettirmeden 😉 o çok fazlasını haketmiş ama sen ne yazık ki ona fazlasın.. Tam yuva kurulacak kadınlar böyle karaktersizlere kalıyor ya ona üzülüyorum. Neyse..
416 Yorumla- +1 yıl
23 yasinda erkek ergenmi oluyor turkiyede nasil ögretmisler 35 den sonra ekrek olgun seni aldatmaz yasli erkekle evlenmi ögretmisler cok sacma yasla ne alkasi var ergen dedin 15 yasinda oluyor 23 yasinda koca erkek
- +1 yıl
Abbooooo düşman gö.. üne sen çok tehlikeli bir kadınsın. Neler biliyorsun öyle. Beyler bu kadın bizim şifreleri çözmüş şimdi herkesi ayıktırıyor haberiniz olsun...
- +1 yıl
ben biliyofum cünkü siz erkekleri col analiz ettim ve cok erkekle konusrum heosi ayni mal
- +1 yıl
@ruhhalim2828 ben 23 yaşındaki erkek ergen olur demedim. Cümlelerimin bütününe bakarsan anlarsın. Kimi var 40 ında bile olgunlaşamıyor. 35 lafı bile etmedim ayrıca. Sen çok önyargılısın. @freecrazyman bu arkadaşın yorumunu bile üstüne almışsın. Önyargıdan bunlar hep:)
- +1 yıl
@ruhhalim2828 23 yasinda koca erkek diyosun 22 23 yasinda mi evlenelim yani napalim?
- +1 yıl
@Hande788 20li yaşlardaki erkeklere niye çamur atıyosunuz ya hangi insan 20li yaşlarda evlenmek zorunda acaba?
- +1 yıl
@Hande788 kızlar sanki çok olgun da...
- +1 yıl
@Hande788 20li yaşlardaki bir insana da evlenme zorunluluğu getiremezsiniz ayrıca.
- +1 yıl
Ben neye karsi oldugumu yazdim.
- +1 yıl
o yasta evlen demedim 23 yasinda kadini koca kadin yapiorsunuz 23 yasinda erkekgi cocuk benim sinirlendkm nokta orasi yasli erkekgi genf kadina yakistirmak mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlttan almakla ya da tek taraflı fedakarlık ile ilişki kurtulmaz. Bunu kendinize daha fazla yapmayın. Hem annelik hem de kadınlık gururunuzu daha fazla ayaklar altına almayın. Sizi aldatması ve uzak durması zaten size yapacağı en büyük haksızlık ve saygısızlık. Tüm bu işkenceyi çekmeniz gereksiz. Çocuklarınızı düşünüyorsunuz anlıyorum ama tek taraflı bu ilişki asla yürümez. Devamlı ezilen ve saygısızlıklara tahammül eden taraf siz olacaksınız ve bu bir süre sonra ruh halinizi ve anneliğinizi de bozacak. Kendinizi ve çocuklarınızı böyle bir ortama mahkum etmek ne derece doğru. Allah büyüktür, kendinize inanın ve çalışıp ailenizden destek alarak ayrılın derim. Çalışıp çocuklarınıza bakarsınız evel Allah.. Gidemeyeceğinizi düşündüğü için daha da beterlerini yapmadan bir an önce kendinize gelirsiniz umarım.. 🍀
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili arkadaşım,
Evlilik bir kişilik kurum değil iki kişinin aldığı kararla ortaya çıkan bir gönül bağıdır eğer eşinle aranızda olan sorunlar çözüme ulaşmıyor yıpratıcı hareketleri devam ediyor ise aile büyüklerinizin devreye girme vakti gelmiş ve geçiyor gibi görünüyor.
Sen sürekli alttan aldıkça eşin olacak kişi bunu görmezden gelip eski tas eski hamam mantığı ile Yaşıyor.
Benim sana naçizane tavsiyem artık iyi olmayı bırakıp sırf evladın için mantıklı hareketler yapma vaktin gelmiş.
Sana git boşan ayrıl gibi canım saçma cümleler kurmak istemiyorum ki zira zaten hakkım değil velakin sen ince eleyip sık bir karar vermen gerekli hem kendin için hem çocuğun için.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlattığın tabloya bakacak olursak zaten eşin seni gözden çıkardığını ilk aldatma eylemini gerçekleştirdiği an zaten belli etmiş. Şu anda da bu kadar soğuk, mesafeli ve umursamaz olma sebebi zaten kaybetme korkusu olmamasından kaynaklanıyor. Evliliğine illa heyecan katmak istiyorsan o zaman eşine kaybetme korkusu yaşatmalısın. Seni cepte görmekten vazgeçmeli, şu an onun gözünde aldatsa da affeden her şeyiyle onu kabul etmeye hazır bir kadınsın. Bu süreçte de kendini salmak yerine dış görünüşüne ve kendi hayatına daha çok odaklan.
41 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmayı düşünebilirsiniz bence
00 Yorumla İki tarafın da buzdağının arkasındaki problemi anlamaya çalışması gerekir. Bunu yapmak için ortak bir zaman ayırmalısınız ve eşinizle konuşmalısınız. Konuşmanın önünde güvenlik ya da korku duymaktan kaçının. Eşinizin hissettiklerini anlamaya çalışın ve aranızdaki duyguları konuşmaya açın. Ortak çözümler bulmak amacıyla birbirinizin fikir ve düşüncelerini kabul edin ve saygı gösterin. Ayrıca, kendinizi sakin tutmak ve söylemlerinizi dengeli tutmak da önemlidir. Mevcut problemleri çözmek ve evliliğinizi daha sağlıklı hale getirmek için her iki tarafın da çaba sarf etmesi gerekmektedir.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak ben neden bu haldeyim biliyor musun ben kocamı sevdim, başka kimseye bakmadım , değer görmedim vs. bunu birine anlatınca da diğer insanlardan eşden dosttan şunu duydum boş ver ne yaparsan yapsın sen de kendine hayatına bak vs. Ama böyle de evlilik mi olur? Ben kendi işime bakacaksam niye evlendim? Ben kocamı seviyorum diye cezalandırılacaksam bu nasıl bir aile birliği? Ben böyle böyle boşandım işte. Bu bana akıl verenler haklı belki ama böyle böyle işte o aile dediğim kavram kayboldu. Ben anlamıyorum bu nasıl bir hayattır , kocamdır dedim sevdim baş tacı yaptım ne yapsa affettim. Sonunda terkedildim.
60 YorumlaKendine odaklan. Kendinle ilgilen. Kiloluysan zayıfla. Öz bakımına önem ver. Kitap oku. Dizler ve aptal programları izlemekten vazgeç. Amacın kocanı yatağa sokmak olmasın hatta sen de girme araya mesafe koy. Hatayı en başta yapmışsın zaten, 23 yaşında 5 yıllık evli olarak. Keşke beyinin gelişimini tamamlamasına izin verseydin. Kendini tüm bunlardan sorumlu tutmayı bırak. Herkes kendi sorunlarını çözmek zorundadır. Sorun ondadır. Sorunlarını çözmesine müsade et, zaman tanı yaklaşma ve darlama.
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Adama bak hem suçlu hem güçlü. Affettiğin için şükredeceği yerde iyice tepene çıkmış. Senin atman gereken tribi o sana atıyor yüzlü yüzlü çok garip. Çok taviz vermişsin, kaybetme korkusu yok o yüzden sana değer vermiyor. Keşke kolayca affetmeden önce biraz burnunu sürttürseydin en azından
01 YorumlaHer şeyden önce ihanete uğramış biri olarak düşünmeni tavsiye ederim. Bu adam sana ihanet etti, senin ona soğuk davranman, hatta ayrılman gerekirken o sana soğuk davranıyor. Hem suçlu hem de güçlü biri. Belli ki seni artık sevmiyor ve seni usandırıp boşanmaya ikna etmek adına soğuk davranıyor. Aklı seni aldattığı kadında olabilir. Bunca hataya daha fazla kayıtsız kalmanı, seni sevmeyen bir adam için çabalamanı hiç mi hiç tavsiye etmem. Artık boşanma vaktiniz gelmişte geçiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
😞
+1 yılSizi aldatarak zaten evliliginize büyuk darbeyi vurmuş. Sonraki tavırları bile evliliği devam ettirmek istemediğini belli eder tarzda. Sanki kendisi değil de sizin bitirmenizi ister gibi.
Bu konularda çok tecrubeli olmasam da tek bildiğim insanoglu cepte gördüğü kimsenin peşinde koşmaz. Tek yapmanız gereken kendinize daha çok vakit ayırmak ve eşinizi umursamamak.
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim. 🌿
merhaba bu durum cok zor ve kotu bir durum eslerin birbirinden uzaklasmasi ve aldatma olayi tamamen farkli bir durum evet ciftler bazen bunlari yasaya biliyor uzaklasa biliyorlar konusmak iyi gelebilir fakat icinde birseyler hissetmiyorsan konismakta cozum olamiyor maalesef cinsellik konusunda sorunlariniz varmiydi seni aldatti ve suanda senden uzak durmasindaki en buyuk etken belkide icinde sevginin kalmamasidir bunun icin ne yaparsaniz yapin bir tarafiniz hep eksik olucak bende zamaninda ebir evlilik yasadim suanda bitti cok cabaladim fakat bir kere carirdadiginda cok cabuk duzelmiyo bazen hiz duzelemiyo cok uzicu bir durum dilerim emeklerin bosa gitmez duzelir biyan once birde cocuguniz var bunu senin kadar onunda dusunmesi gerekiyo istersen konisa biliriz... guzel gunler diliyorum...
03 Yorumla
+1 yılBu durumda onun çabalaması lazım senin değil. Benim bi teorim var kafamda bi kere yapan hep yapar o yüzden eşin aldatma olayına devam ediyor olabilir hayatında biri vardır ki böyle yapıyor benim fikrim. Çocukların için aile bir şans vermiş olabilirsin kendin için sağlıklı bir karar vermeye çalış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılRabia hanım esinle aranda soğukluk başlamış çocuğunda varmış allah bağışlasın senide aldatmış o evlilikte sevgi saygı ilgisizlik vardır kesinlikle buzdağını çözemezsin erimeyen bir buzdağı vardır evliliğim için endişelisin eşin seninle yatmıyo ilişkiye girmek istemiyo zorla da sokamazsın adamı maalesef evlilikte bunlar çok problem var boşanmayı gerektiriyor mutsuzsun oda bir gerçek ama eşini düzeltemezsin hanfendi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanki bir heves ile evlenmişsiniz, ortaya çocuk çıkmış. Bu durum sizi bağlıyor gibi hissettim. Bir başka şeyde, aklına bir kadın girmiş olabilir ve keyfine bakıyordur. Sen birde çalışıyor musun, eğer kendi ayakların üzerinde duramıyorsan, bir ömür bunu mu taşıyacağım gibi düşünceler de gelebilir.
00 Yorumla
+1 yılOlmuyorsa yoluna bakmak daha doğru değil mi? Düzelir diye beklemek nereye kadar senin ve senin evladını kıymetini bilecek ne insanlar var dışarda kıymet bilmeyenin yanında 5 dk daha durma çabası neden... Olmuyorsa kalbine gömmek ve devam etmek gerek.. Yarın öbür gün evladının psikolojiside etkilenecek ya eşin gibi davranacak kalbini kıracak, ya da senin gibi sessiz suskun sosyal iletişimi olmayan biri olacak kaç kurtar kendini o evden...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlar, aklı olan hiçkimse 20 yaşında çocuk yapmaz. Ruslar gibi tek başına çocuk büyütecek kafa yapısı ve aile anlayışına sahip olmayan ortadoğu kültüründen biri iseniz asla buna razı gelmemelisiniz çünkü işte bu yüzden mk!
Adamda da bir suç olduğundan emin değilim, necip milletimizin başka bok yokmuş gibi hemen evlenip üreme kültüründen umduğunu bulamayan sıradan Türk erkeği işte.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılSana bunları yaşattığı için kendini suçlu görüp sana layık olmadığını düşünüp bunalimami yapıyor kendine sende ona kızgın olduğunu sogudugumu hissedebiliyordur belki ama eskiyi unutup beraber sünger çekip konuşup uzlasmalisiniz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle mutlu ve sağlıklı günler dilerim huzurlu ramazanlar eşinin seni aldattığını ailene anlatma hiv bi şekilde kimseye anlatma evliliğine 3. Kişileri dahil etme bildiğin halde bunu eşine de yansıtma ve daima al karşına konus nedenini sor ve anladığım kadarıyla monoton hal almış evliliğiniz bence değişiklikler yapabilirsiniz mesela tatil yapın ya da çıkıp gezin kendine de ona da kitap okut buda destek olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sen yapıcı davranmışın gururunu söz konusu etmemişin ama o sana soğuksa nedenleri var bence sırası ile işleri bozuk olabilir, belki de kendini suçlu görüyor olabilir , ya da seni diğeri ile kıyas ediyor yavan buluyor.
00 YorumlaSende biraz gez toz iki mesajlaş bak bakalım bir kıskançlık çökecek mi? Tüm olanlara rağmen gitmemişsin. Ceptesin yani. Gidebileceğin ihtimalini uyyandır. Bakalım ne tepki verecek.
03 Yorumla
+1 yılsizi aldatan birini nasil affediyorunuz bukadar gurursunuz ben kadin olarak senin gibi kadinlari anlamiyorum büyük konusmuyorum asla ama aldatmis yine neden aldatmasin kimsw güvenim kalmadi herkes aldatiyor hepsi genc kadin düskünp hepsindne nefret ediyorum
08 Yorumla- +1 yıl
cok üzücü durum ama baska kadina dokanmis ben tiskinirdim eskisi gibi sevemezdom kimse sevmiyor erkeklerden nefret ediyorum genc güzel kadin görünce hepsi aldatiyor sadece kendini sev sevgiyi kimseden bekleme cünkü serefsizler
- +1 yıl
sakin ikinci cocugu yapma evligi sürdürsende uzun olmaz pisman olursun daha yasin genc ise gir calis meslek yap kendis yakalrim üzerinde dur baska birini bulursun ilerde evlenirsin bak cidden cok pisman olursun ablamda evlendi bosandi iki cocuklu kadin cevremde bekar erkekle evlendi seni aldatan ilgi göstermeyen birnin kahrini cekemk zorunda degilsin abalam ilgi göstermedi siddet uguyladi aldatti defalrca yakaladi sonunda bosandi
- +1 yıl
@ruhhalim2828 selam benden 5 yaş büyüksün profile göre o kadar güzel konuşmuşsun ki ellerinden öpesim geldi
- +1 yıl
sonunda beni anlayan biri oldu cok sevindim 😍
- +1 yıl
olir kabulettim
Kavga etmeden konuştunuz mu? Neden ona bir şans verdiğini söyledin mi? Neden kaçıyorsun diye sordun mu? Konuşmadan söylemeden affedersen herşeyin yanına kar kalacağını düşünür
01 YorumlaBu şeytanın oyunu , eşinize bir baskasini cazip gösteriyor , şeytanın vesvesesi böyledir belki kötü huyludur belki cirkindir ama şeytan onun gözüne güzel gosterir , bunun için çok içten dualar edin namazlar kılın , sabırlı olun inşallah Allah kendi yoluna çeker , birliktelik konusunda da evde koltuğa geçtiği zaman jarterle falan seksi fotoğraflarınızı atıp yanıma gel seni bekliyorum gibi çekmeye çalışabilirsiniz , zorlayın , Allah yuvanizi bozmasi
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvde bakara süresi aç dinle, evin tüm odalarında aç. Belkide başka bir şey vardır bu hareketlerinin altında
20 Yorumla
+1 yılBaşkalarının ilişkileri üzerinde bu tarz yorumları doğru bulmuyorum ön yargılı ve konunun bütününü bilmeden yorum yapılıyor.
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman burdan birini seçip özel konuşup dertleşmen lazım anlatman lazım sana ortak olacak düzeltmek için yön verecek biri lazım her kafadan bi ses çıkar herkes kendine göre yorumlar
- +1 yıl
Maalesef
+1 yılGeçmiş olsun bitirin bu ilişkiyi çok erken bir evlilik. Sizleri anlamıyorum bu neyin hayaliydi böyle? Ya 18 yaşında evlenince ne olacaktı? İstekler değişecek elbette. Kendinizi ne kadar tanıyorsunuz ki o kadar küçük yaşta evlendiniz. Çocuğa yazık sadece tek düşüncem bu
00 Yorumla
+1 yılhesaplamalarıma göre 18 19 yaşlarında evlenmişsiniz buda haliyle gençliğinize verilmiş bişey erken yaşta evlilik nekadar zaman geçerse geçsin bi pişmanlık doğurur ondada bi pişmanlık belirtisi olduğunu görüyorum o küçük yaşta onca sorumluluk alıp evlenmek okadar kolay bişey değil ondan dolayı bi bıkınlık söz konusu ama umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bi daha eskisi gibi tabi ki olmazsınız çünkü sana saygısı yok seni sevmiyor. kendine biraz saygın olsaydı seni aldatmıs adamla aynı yataga girmek icin cabalamazdın
00 Yorumlaİlk satırı okurken şok olup devamını okumadım bile, aynı yaştayız inanamıyorum. O kadar farklı ki hayatlar
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Sen kendini yok saydın. Başka şey olmadı. O sende olmayanlar için dışarı yöneldi. Madem sen ona yetersiz geliyorsun bitirecektin. Bu aşk falan değil. Mantık gerekir. Şans falan verme bitir dön evine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. sorun senın onu zorlaman zaten kendi halıne birak eskiye döner nere yatarsa yatsın zamn gelir kosar pesınden sana bir tüyo verimmi
05 Yorumla- +1 yıl
yuh yani herkesle yatain evien geri döner diyorsun ozmn senin karindan herkesle yatsin yanina dönsün evine almasin ekrek yapinca normal mi irencsiniz
+1 yılSende aldat. Bu kafayla daha cok aldatılırsın. Birak hayatını yaşa. Sevgi her daim seni üzer. Zevkine bak. Ayni dert bende de var
02 Yorumla- +1 yıl
Seni aldatıp görüp duymayan biri icin bunlari istemen cok saçma. Görmez duymaz çünkü sana karşı hisleri bitmis
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendinizi ağırdan alın. Hayat eşten ibaret değil. İnsan önce kendi mutlu olmalı. Yatağa getirmek ičin zorlamayın. Kendisi özlesin sizi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Muhtemelen kocan başkasına gönlünü kaptırmış, boşan kurtar kendini
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkmaza düşmüşsün Allah yâr ve yardımcın olsun, tek çare oturup düzgün bir şekilde konuşmak, baktın olmuyor karar senin...
00 Yorumla
+1 yılboşuna çabalıyorsun aldatmak bağımlılık yapar kolay kolay eski haline de gelmez sen böyle yaparak hiç bişi başaramazsın aşkı bitmiş zaten
00 YorumlaAldatma girerse bir işin içine güven de giderse o ilişki hiç bir zaman normal devam etmez güven olmadan ilişki olmaz
00 Yorumla
+1 yılTrip atan uzak durması gereken sensin o it gibi peşine gelsin
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. konuşumadan çözemezsiniz neye kızdı sen neye kızdın
04 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun oturup karşılıklı konuştunuz mu hiç bu durumu?
02 Yorumla- +1 yıl
Neden dinlemiyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bu kötülüğü kendine yapıyorsun. Niye gururunu ayaklar altına alıyorsun
05 Yorumla- +1 yıl
Bu hareketi ben eşime yapsaydım. Şimdi kapının önündeydim
- +1 yıl
Sakın ama sakın çocuk var diye kendini ezdirme
- +1 yıl
Şimdi sen çocuk var diye boşsnmazsın
+1 yılKendi problemleri olabilir onu anlamaya çalış ama üstüne de gitme bir süre sana nasıl davranıyosa sende öyle davran bu sonrasında birlikte yaptığınız etkinlikleri arttırabilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin 3 5 7 yılında bu şekilde oluyor sonra geçiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey eskisi gibi olmaz ya böyle yaşarsınız ya da ayrı dünyalarda mutluluk ararsınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
+1 yılÇok üzüldüm. İstersen içini bana dökebikirsin. Dinlerim...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böyle ilişkiletde sadece çocuga üzülüyorum yaaa gerçekten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılOturup konuşun. Diyalogla aşılamayacak şey yok.
00 Yorumla
+1 yılBisey yapmaya çalışma artık. Ya onu bakıcı gibi görüp kendini ve cocugunu baktirirsin ya da katlanamam diyorsan yollari ayirmak lazim bence
00 Yorumla
+1 yılSeks seanslarını arttırın farklı heyecanlar katın gibi gibi şeyler geldi aklıma
00 Yorumla
+1 yılSevse aldatmazdı yatağa gelmemesi çok normal çocuklar için evlisiniz
00 Yorumla
+1 yılne için evlendiğini bile biillmeyen milyonlarda nbirisisin sadece
00 Yorumla
+1 yılYaaa bu kadar da aşağılama kendini ya bırak ne hali varsa görsün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Psikolojik olarak kendini her şeye hazırla bu kadar bağlama kendini yıkımın ağır olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ilişki düzelmez ama aile birliğini bozmaya da değmez. Mevcut hayatına alışıp devam etmen çok daha iyi olur.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşin içine aldatma girmiş. Sen iyi olduğunuzu zannediyormuşsun.
+1 yılBu insanların evlilik merakını anlamıyprum evlilik aşkı bitirir diyprum anlamıyolar ben ne yapayım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen bir kere affettikten sonra niye çaba göstersin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece şu soruyu sorucam nesinden etkilenip de evlendin? vereceğin cevap önemli bu konuda ki yazdıgın yazıya ona göre cevap vericem.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHeyecan kalmamış ilişkinin hareketlendirmek gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılbu konuda konuşalm snnle olur mu?
Cevap sahibi+1 yılxper 1 oldugun içn sen yazamazsın o yüzdn tak -ip atar mısın?
+1 yılAdam zamanla ilişkiden soğumuş veya bir şeye çok fena kırılmış o yüzden ümidi kesmiş
Maalesef sosyal duygusal ve cinsel açıdan birbirini tamamlayamayan çok çift var00 Yorumla
+1 yılTek yapman gereken şey boşanmak.
20 Yorumla
+1 yılAynısı benden de var be kardeş, hep ben çabalıyorum. Evlilik böyle mi yaaa.. Biz bir gün bile elele tutuşup gezmedik, hiç öpüşmemiz bile olmuyor, çok şey kaldı içimde sevgiden yana
05 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Çok zor, zaten kendini parçalayan parçalanıyor @Rabia9876
+1 yılSen niye alttan alıyosunki hatalı olan suçlu olan eşin sen değilsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılİniş çıkışlı durumlar olabiliyor ortada ters giden bir şeyler var belli bunu açığa çıkarmalı öncelikle
00 Yorumla - Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat