Öyleyse aşk birazda kendinden ödün vermek mi? Yoksa ödün verdiğiniz an aşk bitiyor mu?

Bu devirde böyle kişiliksiz kızların ve erkeklerin olduğu bir ülkede kaç insan aşkı bilebilir ki? Herkes prenses padişah kesildi başımıza. Kızlar kendilerini bir şey sanıyor aşağılık kompleksleri var çoğunun haberi yok, erkekler de serseri serseri dolaşıyor açıp da iki kitap okumuyor ama sorsan hepsi aşkın kitabını yazmış mal mal diziler izleyerek aşk öğrenilmez
Aşk öğrenilen birşey mi?
Insanlar mükemmel degiller tek basina mükemmel olmakta imkansiz birlikte oldugun kisiyle mukemmel olma sansin var ve o kisiyi hissediyorsan kendinden biraz ödün vermelisin ki mutlu olasin yoksa bu zamanda birisini hissetmek zordur en nihayetinde
Evet kaybetmemek için kendimden bile vazgectim diyebilirim. . Ama anladimki bunlar faydasız dersimi aldım asla kendimden odun vermem birileri için sadece evladım için kendimden odun veririm artık 😊
Birini kaymetmemek uğruna kendimden ödün verdiğim zamanlar olmuştu.
Cevap
33Cevap
o çok yanlış bir hareket. kendinden ödün vereni karşısındaki farkeder ve kafasında 'kendine bunu yapandan hayır gelir mi?' tarzı bir soru işareti belirir.
önceliğimiz kendimiz olmalıyız. tabi ince bir çizgi var bencillikle bunun da. tutturduk mu iş tamamdır
Kaybetme korkusu karşılıklı olur herşey karşılıklı fedakarlıkla olur 😏
ödün vermeye kadar gidince ne sevgi kalıyor ne başka bir şey. madem korkuyorsun, o gene gidecek zaten. korkmasan da gidecek.
Geçmişte yaptım o hatayı ama şöyle bir ayrinti var; seven insan sevdiğine öyle bir korku izlenimi bırakmaz :)
Vaktiyle verdim ama geçmişte kaldı şimdi herkes eşit
Kaybetme korkusu insana her şeyi yaptırır. Gerekirse kötü yanlarını bile törpülemeli insan sevdiği için.
Hala aşk diye bir şeyin olduğuna mı inanıyorsun. Yok öyle bir şey menfaatler konuşuyor artık 😂
😒😒😒😒😑
Rizeye mi gitsek acaba 😂
Sen git Şcşv
Benim babannem yok ki orda 😂
Aşk zaten hep kendinden bir şeyler vermektir
Tek taraflı...
ailende sevdiğin birisi varsa her zaman ama dışardan sanmıyorum bana öyle birisi denk gelmedi daha
kaybetmekten korktuğum biri olmadi… kaybetmekten korkacağima değeceek biri olmadi …😐
Arkadaş ortamı gece hayatımı bitirdim. Şu ana kadar kaybetmekten korktuğum ikinci insan çünkü.
hayir oldugu gibi kabullendim ve oldugu gibi kabullenemedi cekti gitti.
Aşka bağlarsak virmedim. Aileye bağlarsak henüz onlarada virmedim amma viririm 😁
Bilemedim :) Belki de çok tereddüt ettiğim doğrudur.
Yaşım 45 , hayatıma çok insan girip çıktı ve emin ol kendimden ödün verdiğim her insanda kaybettim. Karşılıksız ne kimseye ödün verin nede sevin , ben bunu bu yaşımda yeni öğrendim :)
kaybetmekten korkarak aşk yaşanmaz. ve onun adı ödün vermekten daha fazla birşey olur.
Hayır, mümkün değil...
Verdiğim zamanlar olmuştu. Ama artık yok öyle
1 kere... İlk ve son oldu...
Kaybetmekten degil de tamamlamaktan cok verdim :/
Çok verdim az aldım orantısızlık büyük
hayır..
güzel kaybederim..
evet verdim ama aramızaparmal girdi nedrn kızdı ise anlamadım şimdi mesajlarıma cevapvetmiyor
yaa aşk demişsin ben sevgi üçin dedim.
aşkta ta sevgidede böyle
Ödün vermeye çalışıyorum
Gidecekse gider yapacak birşey yok
Vermiştim bidaha vermem
cok verdim
vermem aslaaa
taviz vermemeye çalıştım
Bu çok kötü bir duygu, hiç olmadı.
Kolay kolay ödün vermem
Odun veririm
Ben kaybetmekten korkmam