Sevgiliniz sizinle tartisti size bir konuda kizdi cunki kirildi. Sonra kizginlikla sizi wappten engelledi.
Siz ne yapardiniz?
Siz ne yapardiniz?
Kardeşim, bekara karı boşamak kolaydır derler. Buradakiler şimdi hemen yol veririm bı daha yüzüne bakmam derler. Onlara bakma sen. Engelledi ya 1 2 gün tepkisiz kal. Zira sinirli olduğu için hem senin kalbini kurabilir hem de girişimlerin etkisiz olur. 1 veya 2 gün sonra bir şekilde Ulaş güzelce özrünü dile. O an özür dilememenin sebebini sorarsa sinirliydin o yüzden şimdi aradım de. Sen ne hata yaptın mı ☺️
kanka guzel dedinde ben niye ozur diliyorum? kendisi bana yanlis yapti bende sadece tepki verdim.
Kardeşim yukarıda açıklamada kırdım demişsin ya. ben olaya vakıf olmadığım için öyle dedim olay ne
kirilan kisi benim ve ben kizginlikla engelledim
bir olay olmustu ve ben cok sinirlendim ona soyledim sonra oda umursamaz tavirlar sergiledi yok manyamisin falan oyle birsey yok oyle umursamaz yapinca bende engelli bastim kendisi ne aradi ne sordu iki hafta gecti nerdeyse
motorunun soğumasını bekler, hiç tepki vermezdim, sonra dahada kızar, napiyonuz bu çakal diye baskın yapardı, bende küçük emraha bağlar bı duygusal yapardım, anaç yanları kabarır affederdi😁😁😁
hiçbir şey yapmam açıkçası tükürdüğünü yalar elbet
Ama suclu olan sensin misal
o zaman kusura bakma engellemeseydin olayı anlatırdım ama fırsat vermedin de
Cevap
4Cevap
yol veririm kesinlikle
ana bacı kayar yol veririm
Niye sen sevdigini kirmisin oda tepki olarak engelledi neden yol veriyorsun
naptin kizim
ben birsey yapmadim o yapti bende engelledim
naptı
Ayrilik sarkisi dinlerken duygulandi bende kimi dusuniyorsun dedim oda ohhh dusunecek cok kiz var dedi sonra opte unutim dedi. Bende eve gecerken cok sinirlendim mesajla soyledim oda manyaklasma delimisin nesin dedi kimi dusunicem dedi boyle umursamaz bir sekilde bende engelli bastim
vay gtleğe bak :D D:
Iyi yaptim demi ama
az bile yapmışsn bence
sıktır ederim bir daha geri dönmem
Yapacak bir şey yok.
bende onu engellerim
Affettir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar