Aşk Aşk diye avaz avaz bağırıp çağıranlar. Siz ve sizin yalan Aşklarınız! Peki Aşk size göre ne? Tanımı ne? Manası ne?

Aşk Aşk diye avaz avaz bağırıp çağıranlar.Siz ve sizin yalan Aşklarınız! Peki Aşk size göre ne? Tanımı ne? Manası ne?
Aşk temiz bir duygudur mu?

Aşk içinde Şehvet barındırmaz mı?

Aşk içinde Şehvetle karamelize edilmiş bir etken mi?
Aşk Aşk diye avaz avaz bağırıp çağıranlar.<br />Siz ve sizin yalan Aşklarınız! Peki Aşk size göre ne? Tanımı ne? Manası ne?
Sizin aşktan anladınız ne?
Hepiniz kendince malumatlı bir yol çizmişsiniz, Öylece multazam bir şekle tabi tutmuşsunuz ki hatasız ve kusursuz gidiyorsunuz değil mi?
Aşk Aşk diye avaz avaz bağırıp çağıranlar.<br />Siz ve sizin yalan Aşklarınız! Peki Aşk size göre ne? Tanımı ne? Manası ne?
Bakıyorum da bu devirde eve sokulacak ne gelin var ne de damat; düğün masrafı değecek bir Allahın kulu yok.
Sizler Aşk Aşk dediniz :Aşkı fuhuş yaptınız
Fuhuşu duygusalıkla süsleyip paket yapıp halka takdim ettiniz. Bravo! Bravo!👏👏👏
Aşklarınız adrese teslim.
Sizin, Aşklarınız hep halayperest olmuş aynı hayatınız gibi, Yemin ediyorum.
Aşk çoluk çocuğun eline düşmüş Veled-i zinalar türemiş vah ki ne vah!
Bir nesil böyle zayi olur işte

Diyeceksin ki: Senin ufkunda ne kadar da dar arkadaş?

Merak etmeyin benim ufkum hudutlarımı aşmış durumda siz ufku genişliği ile mezheb genişliğini karıştırmış durmadasınız rahat olun o konuda

Diyeceksi ki: Sen ne yobaz bir insansın?

Ben sizin gibi karanlığı aydınlık zannetmedim ki Aydınlığım karanlık olsun
Varsın yobaz olayım. ahlaksız olmaktan iyidir.

Diyeceksin ki: Sen ahlak bekcisi misin?

Bak Aslan, bak kızım, ahlak bekcisi olsam
Saati saatine zam isterdim. Bu kadar çükmüş bir ahlaki yapılanmaya bekçi olmak her yiğidin harcı değil çünkü.

Not: Sorumu şikayet eden ve kaldırmak isteyen modlar? Sorumu bir kaldırın da mübarek bu gecede sizi bir güzel söveyim

#PeSimist. !
Aşk Aşk diye avaz avaz bağırıp çağıranlar. Siz ve sizin yalan Aşklarınız! Peki Aşk size göre ne? Tanımı ne? Manası ne?