Benden soğumuş eskisi kadar sevmiyor ama ayrılmak da istemiyor.

Artık dayanamıyorum ve birilerine danışmam lazım.Benim 9 aylık bir ilişkim vardı ve sevgilim çok romantikti sürekli şiirler yazıyor güller alıyor ve bana şarkı söylüyordu. Ben sevgilimin kıymetini bilemedim hep ters davrandım çok fazla tavır yaptım ve en sonunda oda alttan almamaya başladı.Son 1 aydır çok fazla kavga ettik ve 2 kere ara verdik. Ben dayanamadım ve ayrılmak istedim o gece beni 3 kere aradı ve ağlayarak ayrılmak istemediğini söyledi.Ama ben kararımdan dönmedim. Sonra çok pişman oldum ve mesaj attım aramaya başladım ama bana benden soğuduğunu barışmak istemediğini eskisi kadar sevmediğini söyledi. Çok ısrar ettim ve zorla buluşmayı kabul etti. Buluşmada makyajımı sildi çıkışta kiminle olacağımı ne yapacağımı sordu alnımdan öpmeye çalıştı bana sürekli güldü ve biraz kafasını dinlemek istediğini bu yüzdende düşünmesi gerektiğini söyledi. Kararını bir kaç hafta içinde açıklayacak. Mesajda çok soğuk ama yüz yüze çok iyi davranıyor. Umutlanma diyor ama umudunu kesme kafam çok karışık biraz rahat bırak ta diyor.Şimdi bana aşık mı yoksa oyalıyor mu? Benim için çok değerlisin diyor ama soğudum da diyor ben ne yapmalıyım? Çok seviyorum sizce bana aşık mı? ve kararı ne olur? Kaç gündür uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti bir hatanın bedeli bu kadar mı ağır olur?
Benden soğumuş eskisi kadar sevmiyor ama ayrılmak da istemiyor.