22 yasında çalışan aynı zamanda üniversite öğrencisiyim sosyal cevrem geniş arkadaş ortamımda güzel ve eglenceli oldugumu söylerler hatta sosyal medya hayatımıza girdiğinden beri bir cok erkek benimle tanışmak icin sacma sapan hallere bile giriyorlar tabiki bunlar gerçek dünyadan bir haber olgular, bir cok sevgilimde oldu iletişimi kuvvetli biriyim karsıma bircok kisi de cıksa doğru düzgün ileriye dönül bir ilişki olmayacak ve evlenemicem gibi hissediyorum sizde de oluyormu böyle düsünceler?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde Kızlar yapılarından dolayı seçimlerinde yanlış yaptıklarını düşünmeye eğilimlidirler. Bu yüzden çoğu tek başına alışveriş yapamaz yanında sürekli onları onaylayan arkadaşları olur. ilişkilerde de aynı şekilde " Doğru kişiyi buldum mu acaba? " diye düşünürler. Sana tavsiyem yanında mutlu olduğun ve sana davrandığı gibi başkalarına da davranan kişi Doğru kişidir.
113 Yorumla- +1 yıl
Evet belkide arkadas bolluguda etkiliyordur ama mutlulukla orantılımı sence doğru insan kavramı
Cevap sahibi+1 yılDoğru insan senin için ne demek önce onu gözden geçirmelisin.
- +1 yıl
Sıradan insan özünde nasılsa dışarıdan da öyle görünen kalbinde iyilik barındıran insan bu devirde cıkarsız insan yok ben dahil
- +1 yıl
Ne bileyim..
Cevap sahibi+1 yılÇıkarlar elbet olacaktır ama mutalist ( 2 tarafında fayda gördüğü ) olan güzeldir. Kusursuz insan da yok ki elbet bir kusuru olacak ama önemli olan birbirinize göre uyumlu olmanız. Uyumu hissedersin zaten ona göre Eş seçimini yapabilirsin.
- +1 yıl
Uyumunu hissedeceğim insan tanrı tarafından karsıma ısınlanacaksa okey ama bu devirde kriterler tanısma sekli yasam bicimi mezhep ırk aile kavramı vs vs okadar unsur varken uyumu bırak uygun olan bile bazen uzak geliyor
Cevap sahibi+1 yılUyum mezhep, ırk veya ailede saklı değil. Uyum ruhta saklı , elleriniz birbirine değdiğinde tüyleriniz diken diken olmalı , hiç konuşmadan anlaşabilmelisiniz , sarıldığınızda kalplerinizin ritimleri bile aynı olmalı.
- +1 yıl
Bu dediklerin yalnız filmlerde saklı. Bana aşkı tarif ediyor gibisin daimi sevgiden ve saygıdan söz etsen onaylıcam ama uyum hem kendine hem karsındakine olan saygı ve sevgiden geçer bence buda kalbi titreten elleri terleten şey değildir diye düsünüyorum
Cevap sahibi+1 yılFilmler gerçek hayattın bir kopyasıdır. Birileri böyle bir aşk yaşamış ve birileride bunu Film yapmış. Neden sende böyle bir aşk yaşamayasın? Ayrıca Birbirine Aşık olanlar daima birbirine saygı ve sevgi gösterirler. Mesela ben bir arkadaşımı hem seviyorum hemde saygı gösteriyorum ama uyumlu değiliz. Arkadaş ortamında açtığı şarkıları sevmiyorum bazende çok zıt görüşlerimiz oluyor.
- +1 yıl
Arkadas ortamında sarkı acan kisiye asık olsaydın bu gözüne batmazdı , aşıkta demeyim o kisiyi sevseydin yani ikili ilişki anlamında Şu an buraya bunu yazmazdın işte buda ona duydugun saygıyı gösterirdi yanlışmıyım. O arkadas senin yalnızca normal arkadasın bence. Evet birileri aşk yaşar mutlu olur film olur izleriz. Ama o filmlerin sonu mutlu evlilik mutlu cocuklar mutlu aile tablosuyla vbitmez
Cevap sahibi+1 yıl13 yıllık arkadaşıma karşı asla " Kapat o şarkıyı " demedim. Aşık olduğum kişiye de demem. Saygı bunu gerektirir. Buraya neden yazdım örnek vermek için. Bunu arkadaşımı sevmiyorum anlamında söylemedim sadece bazı durumlarda uyumlu değiliz. Yazdığına bakarsak benim kimseyi sevmemem lazım. Ayrıca aşk sevginin bir üst kademesidir. Ben arkadaşım aşık olacak değilim ya o benim için en fazla kankam olabilir.
- +1 yıl
Günaydın😂 sabah oldu ya konu dagıldı bende
Cevap sahibi+1 yılNeyse Evlen işte gözüne kestirdiğin biriyle :D
En İyi Cevaplar
+1 yılAynısı bende var sanki ben hiç evlenmeyecekmisim gibi geliyo bana. Guvensizlikten değil ama sanki okdr ciddi bir duruma kimseyle gelmeyecekmisim gibi geliyo bana. Abimlerde diyo ki kısmet olunca ağzın dilin kilitleniyo diyolar işte demekki daha kısmetimiz gelmemiş.
02 Yorumla- +1 yıl
Abinler haklı aslında bende abinler gibi düsünüyorum ama bir yandanda senin gibiyim:))
- +1 yıl
Aynen hani sevgilim olsa bile aklıma evlenmek hiç gelmiyo nedense gerçi baya uzun zamandir sevgilim falan yokta işte genel olarak evlenmek hiç aklımda yok nedense :)
Bende öyleyim kimse yok. Küçük gösteriyorum acaba ondanmi diye düşünmedim değil 😂 gerçi universite okuyorum küçükte değilim ki. kucuk olsam orada isim ne 😂
00 Yorumla
Ben de kendimi o kategoriye koyamıyorum. Gelecek çok flu 😐
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
35Cevap
+1 yılsenin sorunu gelecek kaygısı birazda hırs (iş ve tahsil hayatında) muhtemelen 30+ yaşlarında lacıvert kaşe takımlı kelebek gözlüklü hoş bir bayan olarak 35ini henüz doldurmuş bir beyle balkanlarda bal ayı yapacaksın muhtemelen aynı şirkette olacak :)
00 YorumlaEvlenmeyi, mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı, iyi bir eş ve baba olmayı çok istiyordum... Zaman öyle kötüleşti ki aradığım gibi bir eş bulmak konusunda hiçbir inancım kalmadı. O yüzden evlenmeyi düşünmüyorum.
08 Yorumla- +1 yıl
Ben senin kadar değilim bence asla inanmayı bırakmamalısın
- +1 yıl
Senin yaskac
- +1 yıl
Bende 1500 lü yıllarda:)))
- +1 yıl
Erkeklerde 30 yaş bir sendrom böyle düsünmen normal ama geçer bu bir ruh hali sankrkm benimkide geçecek elbet
- +1 yıl
Amin cümlemize
Ben... aslında evliliği düşünmüyorum. Bu ilişkiler bana sıradan ve anlamsız geliyor. Ama sizler evlenin, insanlığın devamı sağlanmalı :D
00 YorumlaEvet öyle düşününce bir anda kendini evli buluyorsun. Belki de neden öyle düşünmüşüm ki diyorsun.
05 Yorumla- +1 yıl
Böyle düsüne düsüne yanlıs bir evlilik yaparsam 😂buda cok korkunc
- +1 yıl
Çok güzel söyledin. Düğün mevsimindeyiz ya belkide tüm bunlar mahalle baskısının hissettirdiği duygulardır. Beklemedeyim
- +1 yıl
Size de iyi geceler:)
+1 yılsana göre doğru insan karşına çıkmıyor bir adam çizmişsin kafanda ve o adamı arıyorsun. bence hiç acele etme. benimde mesela hayatımda 1.5 senedir kimse yok. Aman ne olur olsun diye yanıp tutuşmuyorum hatta umursamıyorum bile.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet kafamda belli baslı kriterler almıs basını gidiyor:)
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBende öyle hissediyorum ne yapalım eğer güzelsen gel evlenelim yeni bir hayata adımlar atalım ne diyorusn. 😂😂😂
07 Yorumla- +1 yıl
Almim 😂
- +1 yıl
Peki bak sorun sende onun için yaptım bunu böyle o karşıda ki kişi de evlenme teklifi edip sen kabul etmiyorsan sıkıntı sende. 😂
- +1 yıl
Oldu herkesle evlenek ozaman uf kimse beni anlamıyor 😂
- +1 yıl
Ben sana herkesle evlen demiyorum ki o kadar sevdiğim kişi oldu demişsin ama madem o sevgililerinden hiç mi ciddi düşünmedin ya da bu aşamaya gelmiş bir kişi zaten seni sen olduğu için eder bu teklifi bunu anlatmaya çalışıyorum ve seni de anlıyorum emin ol.
- +1 yıl
Evet birtanesiyle ciddi düsündüm ama bu sefer o benle düsünmedi galiba bu cok önemli bir olay işte ince ince herşeyi düsünmek gerekiyo hadi evlenelim değil bu aşamaya gelmiş bir adamdan bu cimleyi duymamak belkide beni böyle endiseli yaptı
- +1 yıl
Tabii ki her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmen gerek ve bunun için de herkesi belli bir süzgeçten geçirip kılı kırk yarmalısın öyle herkesle de evlenilmez benim dediğime bakma sen ama düşünebilirsin (bu kısmı şaka yanlış anlama) 😂😂😂
- +1 yıl
Amaan neyse😂
Oluyorda bir deli çıkıp sana evlenme teklifi merak etme:D
00 Yorumla
+1 yılEvet ben de öyleyim de , benim yaş geçiyo sen daha 22sin. şanslısın
02 Yorumla- +1 yıl
Sende galiba 28 daha var seninde hem erkekler için en az30 bence
- +1 yıl
Yinede avantaj sende
Bazen çok kalabalık kendini yalnız hissettirir ve birinin seni anlamasını istersin her koşulda, o biri olmayıncada bu şekilde düşünüyorsun istediğin şey anlaşılmak
00 Yorumla
+1 yılben bazen bu düşünce yüzünden cıldırmak üzeeyim kanka
00 YorumlaDaha ergensin bebegim atlatacaksin atesli yillarindasin
09 Yorumla- +1 yıl
Birini aşağılayıp arkadaslık isteği göndermek neden? Bu taktik o taktik değil bebegim hadii
- +1 yıl
Kelimelerin seni ifade ediyor iyi geceler
- +1 yıl
İşte senin gibi erkeklere tahammülüm yok daha erkeklere tahammülüm yokken ben adam arayışındayım hata bende...
+1 yılbu ne istediğini bilememektendir, bence, hayırlısını iste hayırlısı olsun,
04 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun
- +1 yıl
umarım sende doğrusunu yaparsın,
- +1 yıl
Zaten acele etmiyorum sadece içimden düsünüyorum böyle umarım
- +1 yıl
belkide acele etmelisin, dua etmelisin
yakın zamanda birinden ayrıldıysan böyle hissediyorsundur normal
01 Yorumla- +1 yıl
Sanırım doğru tespit
Bende bir erkek olarak evlenemiycem diye dusunuyorum cunku imkansizi istiyorum😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Nedir istediğin
- +1 yıl
Armudun sapı üzümün cöpü derken evlenirsin varosun biriyle
- +1 yıl
Ehm sen bilirsin madem:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılya ahahahaha allahım ya . türk kızları yok mu . türk kızıyım abi ben !! üstün yeteneklerim var ahahahaha :D
03 Yorumla- +1 yıl
Yetenek değil karakter özelliklerimden söz ettim canım
Cevap sahibi+1 yılya ahahaha çik iğlinciliyim sisyil midyidiki irkiklir binli tinişmik için siçmi sipin hilliri giriyirlir ahaha :DDD
- +1 yıl
Yav he
+1 yılDemekki cok da yetiskin biri degilmissin
01 Yorumla- +1 yıl
Yetişkin olmak biriyle birlikte olmak hayatına birini dahil etmek evli olmak gibi birşeymi? Bu yazdıgın yorumu okudugumda asıl senin kafanın yeterince yetişmediğini görüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen artık şap diye doğru insanı bulmak istiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
tabi 23 24 yaşında fajsk
- +1 yıl
Onu bende istiyorumda bir bakmışsın 26 27 olmusun nfkfkf
- +1 yıl
Hahahha evde kalırsak birbirimizle evlenek bari napalım hahha
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Zaten o his değil mi insanın başını yakan
01 Yorumla- +1 yıl
Evet gerçekten insanın enerjsini emen bir durum
+1 yılkaygı var. Atmalısın kafandan.
00 Yorumla
+1 yılBende öyle. Tipsizlikte çığır açmış durumdayım
00 Yorumla😂😂😂😂yalnız değilmisşm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılben kararlıyım. asla ama asla
04 Yorumla- +1 yıl
Neye asla
- +1 yıl
evlenmeye
- +1 yıl
Sebep
- +1 yıl
boş şeyler hepsi. biri ile ömür geçirmek istiyorsan şart mı senet imzlamak
+1 yılZamanla değişir belki
00 Yorumla
+1 yılbircok sevgili bu yaşta cok hızlısın maşallah
04 Yorumla- +1 yıl
Evvet maşallah
- +1 yıl
nazar deymesin
- +1 yıl
Deymesin değil "değmesin"
- +1 yıl
değsin nazar ozaman takıntılı insan
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenemeyecegımı bılıyorum kabullendım
00 YorumlaMerak ettim seni nasıl soyal cevren geniş oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Sosyal cevrem geniş dediğim de bu cümleden ne anladıgını yazarmısın? Merak ettim nasıl oluyor derken yanii olamazmı
+1 yılbende oleyim. peki hic yattn mi sen
05 Yorumla- +1 yıl
Hayır ama bu sorumla alakalı bir durum değil neden hemen bekaret
- +1 yıl
genelde yatan kizlar herseyi tattiklsri icin evlikigi pek umusrsamazlar
- +1 yıl
Evliliği umursamıyor olsam burada böyle şeyler yazmam biriyle yatmış olsam dediğin gibi bu kafada olmam heralde
- +1 yıl
o zaman hic evlenmiceksen hic yatmican mi. ?
- +1 yıl
Ya arkadasım neredenn anlıyosun soruyı? Hic evlenmicem mi dedim böylr düsüncelere kapılıyorjm dedim git birini becerde at su olayı kafandan be
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Göruculer gelir yakinda merak etme 😁
00 Yorumla24 yasim hic evlenemicem gibi hissediyorum bunu
00 Yorumla
+1 yılNiye öyle duşunuyorsun
00 Yorumla
+1 yılben..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDur daha gençsin
00 Yorumla
+1 yılOluyor..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyeceğim zaten
00 Yorumla
+1 yılOluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Olmuyor
00 Yorumla
+1 yıloluyor malesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yas kac yahu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende böyleyim
00 Yorumla
+1 yılben :(
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi